DÜĞÜN DAVETİM

Başlatan OKTAY DELİBALTA, 21 December 2008, 23:36:54

« önceki - sonraki »

**KaR6**

evet abicim, bu.. cidden 10 numara :)

Mert

Alıntı yapılan: celebi - 27 December 2008, 20:54:40
enteresandır eray ve turgut vardı ama hiç pas atmadılar tabii bizde onlara

Boşver usta onlar ne oldum budalası.Heleki o turgut u hiç adam yerine koymam.Ama arada Samsunspor aşkı var.
Size ömür boyu mutluluklar dilerim Oktay Delibalta.Allah mesut bahtiyar etsin.

samsunmania

Helal İstanbul grubu. Büyüksünüz.

Kais

celebı sagdakı mı soldakımı sensın ?

ali ihsan

Biraz geç katıldım ama ortam çok güzeldi.Oktay'a tekrar mutluluklar diliyorum.

edmontdante

Helal Beyler süpersiniz.
Allah ömür boyu mutluluk versin.

beşnumara

Alıntı yapılan: celebi - 27 December 2008, 20:54:40
enteresandır eray ve turgut vardı ama hiç pas atmadılar tabii bizde onlara
abi onlar öyle yaaa.adanadayken de öyleydi.turgut yoktu ama yaklaştırmıyorlardı.

55.hakan

Allah bi yastıkta kocatsın çok yakışmışsınız başkana da tebrikler oktay ı yalnız bırakmamış ,3 4 ayda bu kadar kendini sevdiren az kişi vardır ...takımına bağlı birini kazandık sonunda umarım onu bizden koparmazlar

berkay55

Allah bı yastıkta kocatsın vee omur boyu mutluluklarr versın ve oktay abımızedee uzun sure samsunda oynamayıı nasıp etsın

alperen_55

Gurup istanbul 55 e teşekkürler.unutulmayacak farklı  güzellikte bir düğün yaşatmışsınız.
oktaya ve gelin hanıma ömür boyu mutluluklar dilerim.

Recep

Alıntı yapılan: Kais - 27 December 2008, 22:19:24
celebı sagdakı mı soldakımı sensın ?
saç tarama özürlü olan çelebi diyecem ama futoğraf çekilirken flaş parlama yapmasın diye kelini saklamış ;D :-*

GençKozluklu

28 December 2008, 00:59:47 #86 Son düzenlenme: 28 December 2008, 01:43:22 GençKozluklu
SAMSUNSPOR'da kısa sürede cansiparene ve özverili oyunuyla bütün taraftarın sevgisini kazanan Oktay'ın düğününde bugün SAMSUNSPOR taraftarı kendisi yalnız bırakmadı. Düğünde daha önce de belirttiğim gibi siz değerli arkadaşlarım için bol bo lresim çektim. Kısa videoda var.

Çektiğim resimlerin yarıya yakını SAMSUNİ kardeşimiz tarafondan yayınlandı. Geride özel istekler doğrultusunda çekilen bir çok resim daha var.

Biraz geç olduğu için kusura bakmayın.

GençKozluklu

Düğünde çekilen kısa iki video görüntüsü. Resim çekmekten fazla video çekmeye fırsat bulamadım.

http://video.google.com/videoplay?docid=6579044421632746502

http://video.google.com/videoplay?docid=7756698472553497252

SamsunluReis

YaşarDoğu

Genckozluklu harikasın binlerce kez tesekkürler.