DÜĞÜN DAVETİM

Başlatan OKTAY DELİBALTA, 21 December 2008, 23:36:54

« önceki - sonraki »

YaşarDoğu

çok güzel resimler Allah mesut bahtiyar etsin. caspartine kardeşim harikasın lakin seni göremedik resimlerde ;D ;D ;D

ahk34

celebi

asıl fotolar cemalgde oda atarsa süper olacak inşaallah

celebi

Alıntı yapılan: 35ama55 - 27 December 2008, 20:53:36
resımler  sahane , istanbul grubunun ayaklarına sağlık .. futbolcu kardeslerımızden dugune ıntıkal eden yok muydu , ilgimi çekti ?

enteresandır eray ve turgut vardı ama hiç pas atmadılar tabii bizde onlara

celebi

Alıntı yapılan: 35ama55 - 27 December 2008, 20:55:48
Erayı nasıl tanıdınız çelebi , alla sen  ;D

hiç sorma dedim ya şu turgutun yanındaki kim dedim arkadaşlara dediler eray ;D ;D ;D

mehmet yılmaz

27 December 2008, 20:59:09 #65 Son düzenlenme: 27 December 2008, 21:11:19 samsuni
AlıntıTaraftarlar Oktay'ı Yalnız Bırakmadı

Samsunspor'un başarılı futbolcusu Oktay Delibalta'nın İstanbul'daki düğününe Samsunspor taraftarları damgalarını vurdu. Daha önce yaptığı açıklamada 'taraftarımızı düğünümüze bekliyoruz' diyen Oktay ve Mine Delibalta çiftinin bu çağrısı karşılıksız kalmadı. Grup İstanbul 55'e mensup olan Samsunsporlu taraftarlar yaklaşık 30 kişilik bir grupla düğüne iştirak ederlerken kırmızı-beyaz kravat, atkı ve formalar düğüne damgasını vurdu. Oktay ve Mine çiftine de Samsunspor atkısı veren taraftarlar, yeni çifte düğün hediyesi olarak takı takmayı da ihmal etmediler. Taraftarların düğün salonuna, toplu halde ve tezahürat yaparak girmeleri güzel görüntüler oluşturdu.

Grup adına bir açıklama yapan Veis İlhan, "sahada yüreğiyle oynayan ve Samsunlu olan Oktay kardeşimizin davetine icabet ettik. Eşine ve kendisine mutluluklar diliyoruz. İnşallah Süper Lige çıkışımızı da böyle coşkuyla kutlarız; ayrıca Oktay'ın babası ve düğün sahiplerine de bize gösterdikleri yakın alaka için teşekkür ederiz" dedi.

Taraftarları düğününde görmekten dolayı çok mutlu oldukları gözlenen genç çiftin bu güzel gününde yanlarında bulunan bir başka isim ise Samsunspor başkanı Fuat Köktaş idi. Taraftarların yoğun ilgisi ile karşılaşan başkan Köktaş, Delibalta çiftine mutluluklar dilerken, Oktay'ın zaten iyi olan futbol performansının daha iyi olacağına inandığını ifade etti.

Delibalta çiftini yalnız bırakmayanlar arasında Turgut ve Eray da vardı. 

www.samsunspor.biz

Fotoğraflar için Cemal abiye teşekkür ederiz.

Ayrıca Samsunspor'un büyüklüğünü orada da ispat eden değerli arkadaşlarıma teşekkür ederim. Herkese böyle düğün nasip olmaz, düşünsenize Oktay ile eşi hanımefendi hayatlarının sonuna kadar düğünlerini ve sizi hatırlayacaklar.

İnsanlar düğün gibi cenaze gibi durumlardaki vefayı, dostluğu ayrı bir hatırlarlar.

Teşekkürler hepinize...

**KaR6**

şeklimiz yeter.. lafta değil icraatta, kimsenin şüphesi olmasın..

**KaR6**

asıl resim, çelebi ve recep abimin ellerinde atkılarla gelinle damatın yanında cekindikleri resim, umarım scan edilir ve koyulur siteye..

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: celebi - 27 December 2008, 20:57:52
hiç sorma dedim ya şu turgutun yanındaki kim dedim arkadaşlara dediler eray ;D ;D ;D

abi sıkıştırsaydınız aklı başlarına gelirdi ;D

CeLL-O

Oktay abide amma şıkmış ama  8) Resimler için teşekkürler , İstanbul Grup güzel bir organizasyon gerçekleştirmiş bu düğüne katılarak tebrikler..

GençKozluklu

27 December 2008, 21:12:57 #70 Son düzenlenme: 27 December 2008, 21:18:03 GençKozluklu
Alıntı yapılan: celebi - 27 December 2008, 20:52:27
asıl fotolar cemalgde oda atarsa süper olacak inşaallah

Sevgili Çelebi artık sitedeki kullancıı adım Genç Kozluklu  ;D

Göndereceğim resimlerin bir çoğunu sevgili samsuni yayınlamış. Neredeyse pişti olacaktık ;D kalanlardan özel çektiğim resimleri gönderirim artık.

celebi

Alıntı yapılan: **KaR6** - 27 December 2008, 21:03:22
asıl resim, çelebi ve recep abimin ellerinde atkılarla gelinle damatın yanında cekindikleri resim, umarım scan edilir ve koyulur siteye..

yukarıda o da var kardeşim  ;)

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: **KaR6** - 27 December 2008, 21:03:22

bunu mu diyorsun kar6?

celebi

Kaya

Orada bulunan istanbul grubuna çok teşkkür ederiz bizleri en iyi şekilde temsil ettikleri için ALLAH razı olsun hepsinden

Oktay a gelince damatlıkta çok yakışmış kardeşime en kötü günü böyle mutlu ve mesut olsun ALLAH ömür boyu mutluluklar ihsan eylesin