DÜĞÜN DAVETİM

Başlatan OKTAY DELİBALTA, 21 December 2008, 23:36:54

« önceki - sonraki »

beşnumara

oktay senin gibi yüreğiyle oynayan futbolculara mutluluk dilemeyeceğiz de kime dileyeceğiz.adanada okuduğum için malesef davetine icabet edemeyeceğim ama eminim ki istanbuldaki samsunsporlu arkadaşlarımız kardeşlerimiz eksikliğimizi hissettirmeyecektir.ALLAH sana bütün güzellikleri yaşatsın.bu arada eğer salon maraton kadarsa düğüne gelen samsunsporlular pınarbaşı çekerseler şaşırmayın ;D

kaan

Ön yargılı baktık hata ettik çoğumuz ama çok kalite adamsın mücadelene futbolunla değil insanlığınlada sevdirdin kendini oktay abi bizde yerin gerçekten çok farklı kaçı sevdiki taraftarını bu kadar seviyoruz oktay abi seni seviyoruz allah mutlu mesud bir ömür nasip etsin.

hakan55

HeLaL be oktay abi gözümüzde her geçen gün büyüyorsun.

sezgin

bir ömür boyu mutluluklar dilerim bir aksilik olmazsa oradayım

CeLL-O

böyle taraftarıyla iç içe , taraftarıyla aynı platformda bulunman herkez gibi beni de çok mutlu etti.

Bir ömür boyu mutluluklar dilerim..

babasamsunlu

Kardeşim..
bu satırları ağlaya ağlaya yazıyorum.Formu satır satır okudum..Hakkında yazılanları okuyunca o kadar gurur duydumki o kadar sevindim ki senin adına..Her kula nasip olmaz böle sevilmek..
İnşallah ömür boyu her istediğin olur..Allah kocaman mutlu bir hayat verir sana.
bizim yıllardır vefasızlaktan terkedilmişlikten sahipsizlikten o kadar  çok boynumuz büükük kalmıştı ki sen çıktın hepimizin gurur oldun..
ALLAH SENDEN RAZI OLSUN.....

mehmet yılmaz

Şimdi Çelebi ile görüştüm. Arkadaşlarımız yaklaşık 20 kişilik bir grupla gitmişler düğüne. Müzik sesi geliyordu, çoğu da pistteymiş şu an. Çok güzel olmuş, Oktay'ın üzerinde Samsunspor atkısı varmış srekli olarak. Bol bol fotoğraf ve video görüntüsü varmış, özellikle GEnç Kozluklu abimizden bekliyoruz eklemesini...

Çok çok güzelmiş ortam...

Mutluluklar Oktay...

Sadece Samsunspor

tebrikler oktay'ım mutluluklar size

Recep

şimdi düğünden çıktım tek kelime ile harika bir gösteri sunduk salonda herkes sustu Samsunspor taraftarı konuştu Oktay kardeşime bir ömür mutluluk diliyorum
demedik mi Heryerdeyiz diye
Bu arada başkanımızda düğüne geldi muhabbet etme şansı bulduk

celebi

evet bende yeni geldim sanırım cemalg fotoları atacak resimleri buraya tabii videolarıda

veis

bi tek kasap havası kursagımızda kaldı :P

**KaR6**

Alıntı yapılan: veis - 27 December 2008, 18:53:24
bi tek kasap havası kursagımızda kaldı :P

başkanı da aramıza alıp oynasaydık keske ;D

celebi

Alıntı yapılan: **KaR6** - 27 December 2008, 19:53:50
başkanı da aramıza alıp oynasaydık keske ;D

ben dedim oktayla yapalım d,ye kassap amqa kimse oralı olmadı.

Caspartine

Sadece Samsunspor

vay vay vay düğüne gidenleri tebrik ederim oktay içinde ayrıca bir mutluluk olmuştur. şuraya bakarmısınız adam evlenirken bile atkı boynunda ayrıca başkanımızın ve yengemiz mine delibaltanın da boynunda samsunspor atkısı. işte gerçek samsunsporluluk bu. uzun süreden sonra bence çok iyi bir futbolcu kazandık inşallah erken kaybetmeyiz.