Bank Asya 1.Lig 17.Hafta | Adanaspor - Samsunspor'umuz : 1-0

Başlatan MeL_55, 14 December 2008, 19:03:14

« önceki - sonraki »

kuzey55

mesutun %40 lık ödemeyi kabul etmemesi üzerine başkan tarafından kadro dışı bırakılacağı ancak hocanın adana maçında ona ihtiyacı oldugunu söylemesi üzerine bu kararını ertelediği konuşuldu.şimdi takımla yolları ayrıldı.ayrıca serkan aykut'un da kadroda düşünülmediği başkan tarafından söylenmiş.

samsunmania

Alıntı yapılan: kuzey55 - 22 December 2008, 23:41:44
mesutun %40 lık ödemeyi kabul etmemesi üzerine başkan tarafından kadro dışı bırakılacağı ancak hocanın adana maçında ona ihtiyacı oldugunu söylemesi üzerine bu kararını ertelediği konuşuldu.şimdi takımla yolları ayrıldı.ayrıca serkan aykut'un da kadroda düşünülmediği başkan tarafından söylenmiş.

Kadro iyice daraldı.Transfer olmazsa işimiz çok zor. Ve olmayacak gibi de görünüyor.

kuzey55

altyapıdaki genclerin en az mesut kadar iyi oynacağını düşünüyorum..

samsunmania

Alıntı yapılan: kuzey55 - 22 December 2008, 23:47:27
altyapıdaki genclerin en az mesut kadar iyi oynacağını düşünüyorum..

Haksız da değilsin kardeşim ama tecrübe faktörü bazen ağır basıyor. Ne olursa olsun genç oyuncu ne kadar iyi olursa olsun ayakları titreyince olmuyor. Biz bu takımı rayına oturtturana kadar neler çektik biliyorsun.

kuzey55

mesut çok da tecrübeli değildi.bize hiçbir faydası olmadı bi de kabul etmemiş parayı.yürek lazım bize bu sene.cebini düşünen bi zahmet gelmesin.

samsunmania

Hayırlısı diyelim belki de böyle daha iyi olur. Gençler de bu fırsatı kullansınlar bi zahmet artık.

ferahkorkut

Mesut büyük ihtimalle serbest kalabilmek icin o meblağı kabul etmemistir.Devre arasında alacaklarını alamadıgı gerekcesiyle federasyona basvurması böylece daha da kolaylasıcak..

Mert

Bu sercan ve sefa çok şımardılar anlaşılan çok yüz verildi bunlara.Ya bu formanın hakkını verecekler ya da defolup gidecekler bu takımdan.Dışarıda gördüğümüüz zaman havalarından geçilmiyor.Mütevazi olmasını bilecekler !!

samsunmania

Alıntı yapılan: ferahkorkut - 23 December 2008, 01:19:28
Mesut büyük ihtimalle serbest kalabilmek icin o meblağı kabul etmemistir.Devre arasında alacaklarını alamadıgı gerekcesiyle federasyona basvurması böylece daha da kolaylasıcak..

Haklısın dostum. Doğru dürüst de oynamadı ya takım değiştirmek için yaptı herhalde.

Kaya

yazıklar olsun demek doğru.... takip ediyorum kaç saattir bir kişi daha der mi diye, demekki biz SAMSUNSPOR luların o topçu tayfasının gözünde hiç değeri yokmuş biz kaybettiğimiz maçın ertesi günü samsun sokaklarında boynumuz bükük gezerken onlar zevk-i sefa içerisindeymişler yazıklar olsun ALLAH sizi bildiği gibi yapsın

Kaya

seckin55

Alıntı yapılan: celebi - 22 December 2008, 17:02:32
??? ???bu çok büyük bir itham eğer gerçektende bu doğru ise işler tamemen çığırından çıkmıştır. yok eğer değilse çok büyük bir suçlama. uygun düşmez bizlere ve senin gibi bir arkadaşa seçkin kardeşim. sercan efendinin gerçektende kendisine bir çeki düzen vermesi gerekiyor
çelebi kardeşim tamam bi yerde haklısın ama bizler her maglubiyetten sonra o haftamız berbat geçerken bizim çok guvendıgımız samsunumuzun çocukları dedıgımız oyuncularımız bekar evlerinde karı kız ile alem yapıp keyif yapıyorlar..bumudur samsunsporluluk.soruyorum sizlere.biz kahrolurken onlar sanki imparator olmuşcasına takımı kurtarmışcasına keyif peşindeler.Yeni celil dedığimiz Sercan her maçta vasat oynuyor.yeteneksizmi.hayır.çok yetenekli ama..bu alemlere çok erken başladı..bole giderse bırak Celili, inanın Celilin tırnagı olamaz be.. Rama barlarda sabahlıyanlar felan filan.yazılcak çok şey var ama yonetım bunları uyarmalı..ercan kaptan bu takımda olsaydı da sorsaydı hesabını..herkez haddini bilecek bu takımda...kimse bu armadan  bu takımdan bu taraftardan ustun degıldır..

celebi

Alıntı yapılan: seckin55 - 23 December 2008, 02:37:35
çelebi kardeşim tamam bi yerde haklısın ama bizler her maglubiyetten sonra o haftamız berbat geçerken bizim çok guvendıgımız samsunumuzun çocukları dedıgımız oyuncularımız bekar evlerinde karı kız ile alem yapıp keyif yapıyorlar..bumudur samsunsporluluk.soruyorum sizlere.biz kahrolurken onlar sanki imparator olmuşcasına takımı kurtarmışcasına keyif peşindeler.Yeni celil dedığimiz Sercan her maçta vasat oynuyor.yeteneksizmi.hayır.çok yetenekli ama..bu alemlere çok erken başladı..bole giderse bırak Celili, inanın Celilin tırnagı olamaz be.. Rama barlarda sabahlıyanlar felan filan.yazılcak çok şey var ama yonetım bunları uyarmalı..ercan kaptan bu takımda olsaydı da sorsaydı hesabını..herkez haddini bilecek bu takımda...kimse bu armadan  bu takımdan bu taraftardan ustun degıldır..

yazıklar olsun sercana tamamen >:( >:(

Adanademir

Kimse yanlış anlamasın ...Ben adanaspor düşmanlığı için değil samsunsporu desteklemek için gittim...alınan mağlubiyete üzüldüm açıkcası ...Bizim bazı kişiler hariç kimseyle alıpveremediğimiz yok DURUŞUMUZ BELLİ ZATEN , bizi bilen biliyor ...çukurova ünide okuyan samsunlu arkadaşlarda sağolsunlar bizim bütün maçlara geliyorlar ...Bizde bir borç olarak bildik ve samsunsporu destekledik ...

Sadece Samsunspor

bankasyabirincilig.com.tr haberi (tunç kayacı yazısı)

Adanaspor-Samsunspor
Adanaspor için hayati önem taşıyan bir maçtı. Kazandılar, nefes aldılar ama ligin yeni takımı da şu an itibariyle beklentilere yanıt veremiyor. En ciddi problemleri ise istikrar. Bu hem teknik kadro hem futbolcu istikrarıdır ki, skorlara da ancak böyle yansıyabilir. Samsunspor ise cepten yedi bu deplasmanda da. Süper Lig şansı dahi olan ama bu performansıyla yakalaması da imkansız olan takımlardan.

offfff offfffffff