DÜĞÜN DAVETİM

Başlatan OKTAY DELİBALTA, 21 December 2008, 23:36:54

« önceki - sonraki »

Kais

valla cok guzel olur bı uclu yada pınarbası ama dugun sahıbı ızın verırmı kı acaba  ;D

never.55

22 December 2008, 14:54:12 #31 Son düzenlenme: 22 December 2008, 15:04:08 samsuni
Alıntı yapılan: samsuni - 22 December 2008, 00:15:53
Oktay, sen bize 1980'lerin 1990'ların o yürekli, delikanlı Samsunsporlu futbolcularını hatırlattığın için bu kadar seviliyorsun. Bir de Murat Yıldırım; iyi ki varsınız...

Allah mesut etsin; Samsun'a döndüğünde bir antrenmanda geliriz yanına hediyemizle...

Mutluluklar...

OKTAY DÜGÜNDEN HEMEN SONRA 22.30 UCAGIYLA SAMSUNA DÖNECEKMIS BİZDE SAMSUNDA BİR ORGANİZASYON YAPSAK ONLARI KARSILASAK HATTA KONVOY YAPIP EVLERİNE KADAR ESLIK ETSEK. ::) :P ::)

merkez

Daha önce de dile getirmiştim,Samsunspora çok uzun zamandır bu kadar özümsediğimiz,değer verdiğimiz, ahlaklı ve adam gibi adam bir futbolcu gelmemişti.

Dilerim bu formayla efsane olursun Oktay

Seni Seviyoruz ve çok önemsiyoruz

Allah futbol hayatındaki başarınla beraber huzurlu ve bir ömür sürecek evlilik nasip etsin.

Şimdiden Hayırlı Olsun Oktay...

mehmet yılmaz

22 December 2008, 15:10:28 #33 Son düzenlenme: 22 December 2008, 15:21:40 samsuni
Hayattaki prensiplerimden birisi tutamayacağın sözü verme; verdiğin sözü tuttur. Çarşambalı ünlü devlet adamı Ali Fuat Başgilindir bu söz çok da hoşma gider. O yüzden ben Oktay'la ilgili yapabileceğim şeyi söyledim; hava limanı için söz veremem, müsait de olmam. Ama idmana gideceğiz inşallah.

Tabii benden alıntı yapıldığı için şahsım adına söylüyorum, yoksa diğer arkadaşlarımızın aklına yatarsa birşey diyemem.

seckin55

Allah mesut bahtiyar etsin canım kardeşim..İstanbulda olamasakta en azından samsuni abinin de dedıgı gibi idmanda ziyaret ederiz..keşke dugunun samsunda olsaydı da dugun salonunu stada çevirebılseydık ve cogu futbolcu ve yoneticilerle birarada olma şansı yakalayabılırdık..önemli olan senin mutlulugun..biz herzaman yanındayız..kal saglıcakla..

kumköylü ahmet

Resimler veya hatta olursa videolardan isteriz oktay kardesim selamlar

bezgınbekır

Allah mesut,bahtiyar etsin. İnsallah mutlulugun daim olsun OKTAY DELİBALTa

GençKozluklu

22 December 2008, 18:42:46 #37 Son düzenlenme: 22 December 2008, 18:44:18 GençKozluklu
Alıntı yapılan: kumköylü ahmet - 22 December 2008, 16:53:09
Resimler veya hatta olursa videolardan isteriz oktay kardesim selamlar

Düğüne gittiğimde video, mutlaka çekerim. Bazen salonlarda görevliler kıllık yapabiliyorlar ancak ben alışığım onlarla bu tip durumlarda tartışmaya.

SAMSUNSPORLULAR için düğünde video çekimini amatör fotoğraf makinamla yapacağım.

Bir önceki mesajımda özellikle formamla gideceğimi yazarken aslında Oktay'a da mesaj göndermiştim. Olaki uygun görülmezse şeklinde. Anlaşılan benim gibi düşünen başka arkadaşlarda olacak ve Oktay'da keyif alacağını da belirtmiş.

İnanıyorum düğüne SAMSUNSPOR taraftarı damgasını vuracak.

Delikanlıicansiparene oynayan özverili futbolcuya vereceğimiz katkı her zaman olur. SAMSUNSPOR taraftarı hiçbir iyi niyeti karşılıksız bırakmaz.

Sevgili Samsuni kardeşimin de belirttiği gibi bizlere 80 ruhunu hatırlattı. Bu ruhla takım başarılı oldu.

İnşallah Cumartesi günü, düğünde SAMSUNSPOR günü yaşanacak.

Saygılarımla

Kadir ÇELEBİ

Öncelikle Allah mesut bahtiyar eylesin
Oktay'ın Bizleri davet etmesi onun ne derecede bir SAMSUNSPORLU olduğunun işaretidir inşallah Grup İstanbul çatısı altında orada olacağız..

veis

evet kısmetse oradayız

Clint_Eastwood

Mutluluklar diliyorum...

ahk34

deli 55

Allah mesut etsin oktay...seviyoruz seni

edmontdante

Harbi kalite adamsın Oktay

55.hakan

Allah mesut bahtiyar etsin aman dikkat et kilo alma sakın :o