DÜĞÜN DAVETİM

Başlatan OKTAY DELİBALTA, 21 December 2008, 23:36:54

« önceki - sonraki »

samsunmania

Çok ince ve düşünceli bir insansın kardeşim. Allah mesut mutlu etsin. Saygıdeğer eşinle bir yastıkta kocarsınız inşallah.

gozgoz yýlmaz

Oktay kardeşim
Evlilik hazılrığı yapmana ve gerçekten de paraya ihtiyaç duymana rağmen, hakkın olan parayı bile istemeyip, sabrettiğini duyduk. Efendiliğini koruyorsun, bazıları gibi para diye girmiyorsun her lafa. Ayrıca Güngören'in çok daha cazip teklifini reddedip bize geldiğini de öğrendik.

Samsunspor taraftarı unutmaz!

Seni sevgiyle selamlıyorum, bir ömür boyu saadetler diliyorum.

Allaha emanet ol.

tuzlalı

Allah mesut bahtiyar etsin.

Samsunsporla evlendiğini gördük, hissettik. Hayatını birlikte geçireceğin insanla evliliğinde de yanında olmak mutluluk verir.
Her geçen gün daha da seviyoruz seni. Sınırı yok bu işin. Kazandıkça kazanıyor, kazandırıyorsun bu sevgiyi.

YaşarDoğu

Samsunsporun cesuryürekli futbolcusu OKTAY DELİBALTA;
    Bir ömür boyu saadetler dilerim.

FaT1h

allah mutlu etsin OKTAY DELİBALTA seviyoruz seni SAMSUNSPORlu yürekli olman yeter helal sana...

celebi

Allah hayırlısı ile uzun yıllar süren mutluluklar versin oktay kardeşim inşaallah orada olacağız

GençKozluklu

Sevgili Oktay Delibalta,

Samsun'a geldiğin ilk günden itibaren cansiparane mücadalen ve efendi kişiliğinle SAMSUNSPOR taraftarının gönlünde taht kurdunuz. Bu taraftar işinin hakkını veren, gönülden SAMSUNSPOR için mücadele eden başarılı bir futbolcusun.

İnşallah futbolunda başarını eşinle birlikte de sürdürürsün. İnşallah düğününüze birlitke ailemle, çocuklarımla birlitke SAMSUNSPOR formamla birlitke katılacağım.

Samimi davetin için çok teşekkür ediyorum.

Allah mesut bahtiyar etsin, Hep böyle kal inşallah.

Saygılarımla

Yalnızca BİZ

ALLAH bir ömür boyu mutluluk versin size...

pitbul055

allah mesut eyleyisin oktay kardeşimiz.allah seni bizim başımızdanda eksik eylemesin

ali ihsan

Allah mesut etsin Oktay kardeşim.Yürekli futbolun ve efendi kişiliğin ile Samsunspor taraftarının kalbini kazandın.
İnşallah orada olacağız...

s_uzunkaya

Allah mesut etsin yürekli asker...

jean

allah mesut etsin oktay abi inslalah bize uzuun yilar hizmet edersin 1.ligde

Tufan

Allah mesut bahtiyar etsin.
Bir ömür boyu mutluluklar dilerim.

Futboluyla, karakteriyle 10 numara adamsın OKTAY

OKTAY DELİBALTA

Arkadaşlar o gün yanımda olacak olmanız beni şimdiden heyecanlandırdı.Ve atkılarla gelecegınızı okuyunca cok duygulandım gercekten sizin sayenizde dügünümde unutulmaz olacak benım ıcın.Emın olunkı oradakı en onemlı ve dıkkat çeken davetlıler siz olacaksınız.lütfen cok kalabalık gideriz rahatsızlık verırmıyız dıye aklınızdan bıle gecırmeyın.salonda bizim maraton kadar genıs:),herkezı beklıyorum
                                                                  oktay delibalta

mehmet yılmaz

22 December 2008, 14:04:17 #29 Son düzenlenme: 22 December 2008, 14:06:20 samsuni
Valla Oktay kardeşim bizim çocuklar gaza gelip önce üçlü çektirip peşinden de pınar başını söyleyebilirler; benden şimdiden söylemesi...  ;D

Bir de düğünlerde takı törenlerinde gelin ve damada kurdele takarlar, hediyeler üzerine iğnelenir. Bence arkadaşlar her ikinize de birer Samsunspor atkısı versin, hediyeleri oraya iğneleyin.

Harika birşey olur...

Hepsi pırlanta gibi, iş güç sahibi arkadaşlar, normal hayatta görünce yüzlerinden efendilik akıyor ama söz konusu Samsunspor olunca hepimiz gibi birden mod değiştirip "deli" konumuna geliyoruz.

Dediğim gibi, bizim o tarihte İstanbul'da olmamız zor ama Allah nasip ederse Samsun'a döndüğünde site yönetimi olarak antrenmanda seni ziyaret etmeyi düşünüyoruz. İstanbul'daki kardeşlerimiz bizi aratmazlar zaten.