DÜĞÜN DAVETİM

Başlatan OKTAY DELİBALTA, 21 December 2008, 23:36:54

« önceki - sonraki »

OKTAY DELİBALTA

İyi aksamlar arkadaslar yorumlarınızı ve siteyi elimden geldigi kadar takip ediyorum.Destekleriniz için cok tesekkür ederim.
       Arkadaslar 27 aralıkta dügünüm var.Dügünüme gelmek isteyen arkadaslar olursa o mutlu günümde yanımda olmanızdan onur duyarım.mutluluğumuzu sizlerle paylaşmak istiyor, düğün törenimize sizleri de bekliyorum.
                                                OKTAY DELİBALTA

adres: SALON FİGARO HÜRRİYET MAH.DR CEMİL BENGÜ CAD..NO 39/6 ÇAĞLAYAN/İST TELEFON 0 212 233 30 30
Tarih:27 Aralık 2008 Cumartesi
Saat:12:00-17:00

Kaya

ALLAH mutluluğunuzu daim etsin bir ömür boyu mutluluklar

edmontdante

Seni Seviyoruz Oktay.Allah bir ömür boyu mutluluk versin size

HaSaNCaN

ALLAH mutluluğunuzu daim etsin bir ömür boyu mutluluklar :)

CurvaSudSamsunspor

Ömür boyu mutluluklar ...

kuzey55

Mutluluklar  kardeşim...yürekten harbi SAMSUNSPORLU...İstanbul Grubu olarak bu mutlu gününüzde orada olacağız inşallah.

cem 55

bu kutsal formanın hakkını veren herkes başımızın tacıdır saha içersindeki mücadelenle maç sonunda tıpki biz taraftarlar gibi çılgınca sevinmenle bu taraftarın kalbindesin OKTAY DELİBALTA seni seviyoruz mutlulugun daim olsun istanbul grubu olarak insallah orda olacaz.

MeL_55

Alıntı yapılan: MeL_55=5172.msg139499#msg139499 date=1229892039
ALLAH mutluluğunuzu daim etsin bir ömür boyu mutluluklar :)

kapalý

Ömür boyu mutluluklar ...

red_white

Oktay bu taraftar seni çok seviyo bunu bilmeni isterizz o içindeki Samsunspor ruhu inan bak yeri geldiğinde gözlerimizi yaşartıyo tüm istanbuldaki Samsunsporlular olarak düğününe gelicezz bu kadar kısa sürede gözbebeğimiz oldun senin yerin çok farklı bunuda bilmeni isteriz

red_white

Allah mutluluğunuzu daim kılsın 

harbisamsunsporlu5517

22 December 2008, 00:07:12 #11 Son düzenlenme: 22 December 2008, 00:08:57 harbisamsunsporlu5517
mutluluklar dılerim oktay kardesim keske samsunlu evlatlarımız dıye gurur duydugumuz futbolcu kardeslerimizde senin gibi harbisamsunsporlu olabılseydı ozaman samsunsporumuzun sırtı yere gelmezdi ayrıca bu sıtedeki arkadaslarımızı düğününe davet ederek senin  kalıteli bir insan oldugunu bizlere birkez daha göstermiş oldun yolun her daim acık olsun

kumköylü ahmet

ALLAH simdiden ayni yastikda kocatsin bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olun insallah...
ben gelemem cunku cok uzakdayim hollandadayim ama sevgilerim seninle oktay kardesim...
Ahmet SONKAYA
Hollanda

alperen_55

Allah ömür boyu mesut , mutlu etsin her ikinizide .Seni seviyoruz oktay her daim böyle ol.Başarılarının devamını dilerim. :P

mehmet yılmaz

Oktay, sen bize 1980'lerin 1990'ların o yürekli, delikanlı Samsunsporlu futbolcularını hatırlattığın için bu kadar seviliyorsun. Bir de Murat Yıldırım; iyi ki varsınız...

Allah mesut etsin; Samsun'a döndüğünde bir antrenmanda geliriz yanına hediyemizle...

Mutluluklar...