Bank Asya 1.Lig 17.Hafta | Adanaspor - Samsunspor'umuz : 1-0

Başlatan MeL_55, 14 December 2008, 19:03:14

« önceki - sonraki »

YaşarDoğu

besnumarayla konustum azönce cok vasat bi mac diyor.orta alanda gecen bi macmıs.defansımız korkutuyomus kademe hataları varmıs.hayırlısı inş. alırız bu macı

SerhaT55

Amsterdamli

Sakarya macindaki gibi son yarim saatte bastirirmiyiz acaba? Gizli gol silahimiz Hakan Akman girer ve klasini konustururmu? Cevabi 2. yarida!

Kais

kıme ederlerse etsınler ordakı sonucda bızım taraftarımız
Alıntı yapılan: ceto - 21 December 2008, 15:47:53
;Evet bende duydum ama bunu demirsporlulara yapıyolar..orda 45 kişiiyseniz 40 kişisi demirsporlu zaten  >:(

kuzey55

onlar SAMSUNLU,KARADENİZLİ...zorunuza mı gitti....

Recep

Alıntı yapılan: ceto - 21 December 2008, 15:44:27
,Mavi eşşek tezahuratını duyuyormusunuz :)) Bunlar böyle adi insanlar işte Adanalıyız diye geçiniyor demirsporlular. Kendi memleketinin takımının rakibini destekliyor...
Adanaspor'da böyle adilik olmaz...
Hepsi kalitesiz bu demirsporluların  >:(
böyle yorumlarını lütfen bu forumda yapma bu fikirler seni bağlar

SerhaT55

Baskent_Samsunspor

ama olmaz birader onların içinde bizimkilerde var yakışmadı

kuzey55

ayrıca adandemir taraftarı türkiyede tartışmasız en iyi tribünler arasındadır...

GurbetciFanatik

su uyuz bi macta bi uyuz gol bulsak da 3 puan alsak  ;D
mac o kadar uyuzki nerdeyse uyicaktim  neyseki banta aldim kizima aksamlari dinletirim ninni yerine  hemen uyur  ;D ;D ;D ;D ;D

edmontdante

Alıntı yapılan: 35ama55 - 21 December 2008, 15:50:09
 Bu arada Mehmet Nas muhteşem bir asist yaparak , Gençlerbirliğinde skoru 1-1 e getirdi .. Maça damgasını vurdu Samsunlular .. ah ah şu adamları uzaktan izliyoruz ya , şu mesutu , sercanı destekliyoruz buralardan en çok da koyan o ..

Senin bu dediğin adamlar bile  bizim kadronun vasat adamlarıydı be kardeşim.Ah Timofte'ler Osman'lar,Bünyamin'ler,Ercan'lar.Ama tabiki sen haklısın Sercan'dan Sefa'dan Turgut'tan sonra

Kais

ceto

Alıntı yapılan: Baskent_Samsunspor - 21 December 2008, 15:49:58
ama olmaz birader onların içinde bizimkilerde var yakışmadı

En anlamlı cvb seninki oldu...
Evet sizin taraftarlar da var... Ama bizim tribün kim bunları çekiyorsa... Ads taraftarından dolayıdır...Bunu üstünüze alınıyorsanız siz bilirsiniz...

Recep

Erciyesspor   1 - 1   Altay   
    Giresunspor   1 - 0  Malatyaspor   
     Adanaspor   0 - 0   Samsunspor     
     Güngören Bld.   2 - 3   Boluspor   
    Kartalspor   1 - 1   Kardemir Karabük   

ceto

Alıntı yapılan: Kais - 21 December 2008, 15:52:58
adana masmavıdır ben bunu bılır soylerım

sen baskasını övene kadar kendi memleketinle övünn boşver baskalarının yalakalıgını yapmayı