Bank Asya 1.Lig 17.Hafta | Adanaspor - Samsunspor'umuz : 1-0

Başlatan MeL_55, 14 December 2008, 19:03:14

« önceki - sonraki »

red_white

evet arkadaşlar 2.5 saat kaldı haydi Samsunummm

beşnumara

maça 2.5 saat kaldı.adanadan hava durumunu bildiriyorum :D adanada hava kapalı sabah saatlerinde hafif rüzgar vardı halen devam ediyor.her an yağmur yağabilir ama inşaallah yağmaz diyecem ama bu sefer de yağmur rahmet demek o da olmuyo ;D o zaman hayırlısı olsun diyelim. bakalım kaç kişi olacağız statta. birazdan ben stada doğru yol alıyorumm. haydi hayırlısı

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: recep55 - 20 December 2008, 12:19:42
5217 sayılı kanuna göre bu forumda cigara içmek yasaktır ;D içenler 62 ytl(neyse o rakam ödenirde)içmesine göz yuman yetkililere Samsuni başta olmak üzere 5000 er ytl para cezası uygulanır ;D ;D

Abi sen de geçen gün emniyet kemerini bağlamadan uzun süre seyahat etmiştin, hatırlatayım dedim. Bu arada sigara kullanmıyorum ama muhalefet edip yakayım bir dal. :)

Maça gelirsek, eksikler yüzünden çok da umutlu değilim. Rakibin güçlü olmayışı da en büyük güvencem. İnşallah sezonun son maçında oyuncularımız üst düzey performans sergilerler. Özellikle Sercan, 16 maç oldu maalesef bekleneni veremedi. Bari şu maçta coş, geçen yıl ki Elazığ maçı gibi damganı vur oyuna.

Adanademir

maç skoru tahminen 2-0 siz alacaksınız ... SALDIR SAMSUN !

red_white

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: 35ama55 - 21 December 2008, 13:44:05
Samsundan gidenler var mı maça , ya da İstanbuldan ? Mersinden birkaç arkadaşım maç için hareket etmişler ..

samsun ve ist. organizasyonları iptal olmuş ama orada beşnumaranın başını çektiği 20 kişilik bir taraftar grubumuz olacak.

GurbetciFanatik

hazir gimisken arkadaslar adanaya  bari bi acili adana yesin  ;D
zor bi mac eksikler var  insallah gülen taraf oluruz.

34 SS 1965

40 dakıkada kadar zaman kaldı haydı samsunum ınt basında mutlu haber beklıyoruz senden

Amsterdamli

Bu macin sonucunu kestirmek zor ancak icimde bir umut var. Cezali ve sakatlarin yerine oynayacak arkadaslarimizin kendilerini gostermeleri icin tam firsati.

Bugun bu sezon daha ilk 18e girememis genclerimiz yedek kulubesinde oturacak. Muhtemelen Tanju Con, Samet Uzun, Caner Colak yedekte bekleyecekler. Ismail, Hakan Akman, Atalay ve Eray ile beraber.

edmontdante

Bir Adanademirspor maçı Samsun'da 1994-1995 sezonu Adanademirspor'un durumu kötü.Maçtan önce diyoruz Adanademirspor zorlasa biraz da zevk alsak attığımız golden aldığımız galibiyetten diyoruz.Maç 5-1 bitiyor.Gollerden yanlış hatırlamıyorsam 4 tanesini Serkan AYKUT atıyor

Baskent_Samsunspor

Baskent_Samsunspor

galiba o maçta golllerin hepsini serkan atmıştı shoov tvde yanılmıyorsam baya isminden bahsedilmişti

GurbetciFanatik

evet o macta 5 golün hepsini kral atmisti dogru

edmontdante

Alıntı yapılan: Baskent_Samsunspor - 21 December 2008, 14:30:02
galiba o maçta golllerin hepsini serkan atmıştı shoov tvde yanılmıyorsam baya isminden bahsedilmişti

Hepsini atmış olabilir  epey sansasyon olmuştu

cem 55

hadi samsunum armanın askına arkandaki büyük taraftarın askına mazinin askına saldır SAMSUNSPORUM