Bank Asya 1.Lig 17.Hafta | Adanaspor - Samsunspor'umuz : 1-0

Başlatan MeL_55, 14 December 2008, 19:03:14

« önceki - sonraki »

Adanademir

Öncelikle Tüm Samsunlu arkadaşlara Merhaba ; Bu maçı alacağınızdan eminim inşallah galibiyetle dönersinizi ...Büyük ihtimal bende maça gelecem kısmet olursa sizin aranızda olabilirim ...Samsunspor'a süperlig yolunda cani gönülden başarılar dilerim ... SAĞLICAKLA

Kais

ateslı demırsporlularada bızden selamlar olsun

veis

güzel maç olucak inşallah ve allah nasip ederse güzel sonuçla dönecek takımımız samsuna.

Kais

butun adana demısrsprluları Samsunsporumuzu desteklemeye cagırıyorum  ;D

kumköylü ahmet

ben ligin bASinda samsunspor ilk yariyi 23.puanla bitirir demisdim yani son mac ve 23 puana son macda ulasacagiz insalllah turgut yokya biz o maci aliriz eksiklerimiz var ama turgut olmadigindan onun yerine kim oynarsa oynasin yeneriz yenecegiz haydi samsunsporum yolun acik olsun

kuzey55

20 December 2008, 20:16:05 #125 Son düzenlenme: 20 December 2008, 20:17:52 kuzey55
Muhtemel 11 imiz...volkan kadroda yoksa kazanma ihtimalimiz 0...

Samsunspor'umuzun maça Hasan-Turgay-Kenan-Veysel-Can- Murat-Sefa-Sercan-Mesut-Ömür-Burhan ilk onbiriyle çıkması bekleniyor...

ferahkorkut

beyler ortasahanın sağında kim oynar ki?mesut mu ömür mü bu kadroya göre?

kuzey55

beşnumara

Alıntı yapılan: kuzey55 - 20 December 2008, 20:52:45
mesut oynar sağda ömür ortada oynuyo.
kuzey yuhhh diyorum sana mesut nasıl oynasın sağda.adam sol ayağıyla solda zor oynuyo :D

beşnumara

Alıntı yapılan: kuzey55 - 20 December 2008, 20:16:05
Muhtemel 11 imiz...volkan kadroda yoksa kazanma ihtimalimiz 0...

Samsunspor'umuzun maça Hasan-Turgay-Kenan-Veysel-Can- Murat-Sefa-Sercan-Mesut-Ömür-Burhan ilk onbiriyle çıkması bekleniyor...
takımın kaldığı otelden yeni geldim.adanademirli arkadaşım da gelmek istedi beraber gittik.hocayla konuştum volkanla konuşacam diyordu oynaması için.

kuzey55

bikaç maçta sağda oynadı mesut verimli olurmu bilmem ama volkan olmazsa o oynar.

volkan zaten kendisi oynamak istediğini söylemiş.önemli bir sakatlığı yoksa oynar hoca oynatırsa.

kuzey55

hayrettin hoca mesutu sağ kanatta oynattı bir maçta o bakımdan o oynar dedim.

Sadece Samsunspor

sağ bek veysel olacak stoper olarak turgay oynayacak, oktayın cezası nedeniylede onun yerinede mesut oynuyacak

Sioux

Yıllar yıllar önce bir Adanademir maçına gittiydik. Colibali vardı onlarda, yenildiydik. Burada 5 tane çaktıydık rovanşta. Takımın eski tadı yok ama umuyorum yeneceğiz.

Kaya

kazanarak açtığımız sezonun ilk yarısını kazanarak kapatırız inşallah

AMİN