Bank Asya 1.Lig 17.Hafta | Adanaspor - Samsunspor'umuz : 1-0

Başlatan MeL_55, 14 December 2008, 19:03:14

« önceki - sonraki »

red_white

sakaryaspor burhana katlanamaz bizim gibi zaten zor durumdalar

Mert

Realist olmak gerekirse bu karşılaşmanın favorisi adanaspor.Fakat bizim ne yapacağımız belli olmuyor.Kesinlikle yeniliriz dediğimiz altay deplasmanından 3 puan ile döndük.İnşallah adanadan da bu puan ile döneriz.

beşnumara

Alıntı yapılan: Mert 55 - 20 December 2008, 01:07:02
Realist olmak gerekirse bu karşılaşmanın favorisi adanaspor
demek ki adana dışından durum böyle görünüyor.umarım takım böyle düşünmez.çok ciddi söylüyorum bu kadar eksiğimize rağmen biz istersek adanasporu yeneriz.

gozgoz yýlmaz

Adanaspor'a hep şansımız tutmuştur, ya 1-1 biter ya da 2-1 alırız.

celebi

burhanın gideceğini sanmıyorum ve bu maç bizim olacak

seckin55

Baskent_Samsunspor

haydi çocuklar yüz güldürmeye devam yen adanayı yak cigarayı

her an samsunspor

Recep

Alıntı yapılan: Baskent_Samsunspor - 20 December 2008, 11:44:46
haydi çocuklar yüz güldürmeye devam yen adanayı yak cigarayı

her an samsunspor
5217 sayılı kanuna göre bu forumda cigara içmek yasaktır ;D içenler 62 ytl(neyse o rakam ödenirde)içmesine göz yuman yetkililere Samsuni başta olmak üzere 5000 er ytl para cezası uygulanır ;D ;D

Ladikli

Adanaspor'a yenilmeyiz diye düşünüyorum.İki takımda da önemli eksiklikler var.Adanasporu deplasmanda yendiğimiz 5-3lük (3 tane ilhan mansız/2 tane tümer atmıştı) maça iki arkadaş gitmiştik.Böyle gollü bir maç olmasada galip gelen taraf biz olmak ümidiyle.

Tufan

takımın taksitlerininde bir kısmı ödenmiş kafalarıda rahat çıksınlar oynasınlar. Adana yenilmeyecek bir takım değil eksik sakat farketmez o formayı giyen herkes hakkını vermelidir. 3 puan şahane olur .
biz size güveniyoruz.......

kuzey55

bu maçta hakan akmana şans verilmeli diye düşünüyorum.kontrollü oynarız 1 puan için yine kontrodan gol bulmaya çalışırız eğer becerikli olursak bu maçı alırız.burhanın gol atma şansı düşük oldugu için volkan,murat veya sercandan gol bekliyoruz...

celebi

beşnumara

içimden bir ses sercan veya sefanın bu maçta gol atacağını söylüyor

red_white

bu maçı alıcaz Şirinler maça gidiyor ordaki Samsunlularında desteğiyle maçı alıcaz

maviay55

Alıntı yapılan: red_white - 20 December 2008, 17:13:04
bu maçı alıcaz Şirinler maça gidiyor ordaki Samsunlularında desteğiyle maçı alıcaz
buqüzel hbr işte  ;)