Bank Asya 1.Lig 17.Hafta | Adanaspor - Samsunspor'umuz : 1-0

Başlatan MeL_55, 14 December 2008, 19:03:14

« önceki - sonraki »

55.hakan

Hücum hatlarında eksikleri var en önemlisi de forvetleri emre aktaş cezalı ancak deplasmanda ne olursa olsun kazanmakta zorlanıyoruz temkinliyim ama kazanmaya yakın bizim olduğunu düşünüyorum

ali ihsan

Volkan kontradan golünü atar bizde bu maçı alırız...

birdost

16 December 2008, 23:00:34 #62 Son düzenlenme: 17 December 2008, 00:10:30 birdost
 Selam Samsunsporlu dostlar.Bu hafta Adanaya geliyorsunuz umarız dostça bir mücadele olur.
Her takımın sitesinde olduğu gibi sizin sitenizdede  bazı arkadaşlar çok yüksekten uçuyorlar,bunu normal karşılıyorum.1970 yıllarından bu yana Samsunsporla birçok maç yaptık
ve hepside dostça geçti.5 Numara arkadaş Adanada Üniversitede okuyor anlaşılan ama Adanaspor tarftarını hiç tanımamış gibi yorumlar yapmış.Adanaspor taraftarı hiç bir zaman rakip taraftarlarla kavga etmez ve bunada fırsat vermez belki böyle demek istememiştir ama ben böyle anladım tribünde sorunlu olduğumuzu yazmış bu yoruma bağlıdır ama maça gelenler görebilir nasıl olduğunu.5 Numara arkadaş Adananın diğer takımıyla bizi karıştırmasın.Bizi yenenide alkışlamasını biliriz bugüne kadarda böyle olmuştur çünkü futbol maçlarını bir temaşa(gösteri) oyunu olarak görürüz.Asıl sorun Adanada maça gelen rakip takım seyircilerinin davranışlarıdır Adanaya gelipte insanca davrananlar üst seviyede insanlıkla karşılaşırlar.Bu yazdıklarım Adanaspor takımının maçları için geçerlidir başka takım bizi ilgilendirmez.
bu yazdıklarım sakım ola tehtid vari olarak algılanmasın,çünkü bizler futbolun insanları kaynaştıran bir araç olduğunu her zaman inanan bir taraftar topluluğuyuz.Buradan bir kez daha Samsuna sevgiler yolluyorum.Hak eden kazansın.

seckin55

Alıntı yapılan: birdost - 16 December 2008, 23:00:34
Selam Samsunsporlu dostlar.Bu hafta Adanaya geliyorsunuz umarız dostça bir mücadele olur.
Her takımın sitesinde olduğu gibi sizin sitenizdede  bazı arkadaşlar çok yüksekten uçuyorlar,bunu normal karşılıyorum.1970 yıllarından bu yana Samsunsporla birçok maç yaptık
ve hepside dostça geçti.5 Numara arkadaş Adanada Üniversitede okuyor anlaşılan ama Adanaspor tarftarını hiç tanımamış gibi yorumlar yapmış.Adanaspor taraftarı hiç bir zaman rakip taraftarlarla kavga etmez ve bunada fırsat vermez belki böyle demek istememiştir ama ben böyle anladım tribünde sorunlu olduğumuzu yazmış bu yoruma bağlıdır ama maça gelenler görebilir nasıl olduğunu.5 Numara arkadaş Adananın diğer takımıyla bizi karıştırmasın.Bizi yenenide alkışlamasını biliriz bugüne kadarda böyle olmuştur çünkü futbol maçlarını bir temaşa(gösteri) oyunu olarak görürüz.Asıl sorun Adanada maça gelen rakip takım seyircilerinin davranışlarıdır Adanaya gelipte insanca davrananlar üst seviyede insanlıkla karşılaşırlar.Bu yazdıklarım Adanaspor takımının maçları için geçerlidir başka takım bizi ilgilendirmez.
bu yazdıklarım sakım ola tehtid vari olarak algılanmasın,çünkü bizler futbolun insanları kaynaştıran bir araç olduğunu her zaman inanan bir taraftar topluluğuyuz.Buradan bir kez daha Samsuna sevgiler yolluyorum.Hak eden kazansın.

eywallah kardeşim..bizlerin hiçbir zman adanaspor taraftarıyla sorunumuz olmadı.olmasında...once dostluk sonra samsunsporumuz kazansız...adanaya sewgiler.. ;)

veis

adanasporlu bir dost gerçekden çok seviyeli bi yazı olmuş öncelikle teşekkürler.şimdi hemen her sitede kendi takımı adına yorumlar yapılır ee dogal olarak bizlerde sizi yenecegimizi düşünüyoruz ama rakibimizinde bir güngören olmadıgının farkındayız.idealler dogrultusunda ve hedef koymak adına sizden alınacak 3 puan bize playof şarkıları söyletir.o yüzden hak eden kazansın ama biz hakedelim.

maviay55

bakıorum playoff havasına qirdik :) gerçekten adana deplasmanından alıncak 3 puan playoff havasına sokar bizi..en az 1 puan bekliorum bu deplasmandan eksiğimiz çok ama takımımıza qüvenimiz sonsuz..

ali ihsan

Ercüment Hocayla bırlıkte artık gücümüzü bılerek, kontrollü oynuyoruz.
Volkan'ın Kasımpaşa ve Sakarya maçında attığı goller kontraatak çalışmalarının meyvesını verdığını gösterıyor.Bu maçta da buna benzer pozısyonları gole çevırebılırsek 3 puanla dönerız Samsun'umuza.
Dostça bır maç olsun,kazanan SAMSUNSPOR olsun ...

SerhaT55

SerhaT55

SerhaT55

Gerçekten versede bütün taraftar giderdik... ::)
Alıntı yapılan: sBc-55 - 17 December 2008, 13:59:20
... yönetim otobüs wersede gideblsek adanaaya

Recep

yönetim uyuma taraftara sahip çık duyun bu sesi
alem duysun kral SAMSUN

seckin55

CeLiL_55

Normalde rahat alabileceğimiz bir maç velakin bizim şımarık genç futbolcularımız gene laubali bir futbol oynarsa berabere kalabilir hatta yenilebiliriz sizlere diyeceğim geçen haftaki galibiyetin rehavetine kapılmayın her türlü sonuca hazırlıklı olun sora üzülmeyin.....

veis

3 puanla başladıgımız lihin ilk yarısını 3 puanla bitirmek istiyor ve bunun için ne gerekiyorsa futbolcularımızın yapmasını bekliyoruz.

celebi

Alıntı yapılan: veis - 18 December 2008, 09:23:22
3 puanla başladıgımız lihin ilk yarısını 3 puanla bitirmek istiyor ve bunun için ne gerekiyorsa futbolcularımızın yapmasını bekliyoruz.