Bank Asya 1.Lig 16.Hafta | Samsunspor'umuz 3-1 Sakaryaspor

Başlatan MeL_55, 08 December 2008, 00:31:13

« önceki - sonraki »

europe_55

Alıntı yapılan: GençKozluklu - 14 December 2008, 15:14:53
Benim rüyalarım hep ters çıkar. Ne zaman yendiğimiz rüyamda görsem yenilmişizdir. Ancka bu defa rüyamda hiç bir şey görmedim. ;D

İnşallah kazanacağız. Çok kritik maç

Insallah kazanacagiz...

cem 55

maç bizim kontrolumuzde gidiyo iki takımında birer net pozisyonu var samsunı abi maçı alıcaz gibi gözüküyo diyo tribunlerde 5 bin dolayında taraftarımız var tatngalarda 25-30 kişi takımlarını destekliyolar.

GençKozluklu

Dk.8 Levent'in kornerden gönderdiği topu Hamza kaleye gönderdi araya giren Turgay topu kale çizgizi üzerinden kornere gönderdi.

Samsun-Güngören

Su macı alalimda alt bölgeden biraz uzaklasalım.

GençKozluklu

Gol kaçırma hastalığındna ne zaman kurtulacağız ya...

Oktay soldan ceza sahasına inerek kale içine ortaladı  altı pas çizgisi üzerinde topla buluşan Burhan topu kalecinin üzerine gönderdi.

Dk.15 Samsunspor yüzde yüz bir gol pozisyonundan yararlanamadı

cem 55

ah be burhan su turgut gibi sende 3 maç ceza alsanda senden de kurtulsak hadi olum oktay gene basladın döktürmeye su macı kazandırın su büyük taraftara

GençKozluklu

Oktay'a güveniyroum. Kimse atamzsa o çıkar atar.  ;D

Samsun-Güngören

cem 55

Samsun-Güngören

Dk.19 Samsunspor golü yiyor ani gelişen sakarya atağında Serhat'ın şutu direkten döndü Topu takip eden Volkan topu ağlara gönderdi. of :S

GurbetciFanatik

gel de sinirden gülme yaaaa
hep ayni senaryo  kacir kacir sonrada golü yeeee
isin yoksa pesinden kos sonra atcam diyeeeeee
0- 1

cem 55

red_white

GençKozluklu

Stadtan Sevgili Samsuni kardeşimle takım hakkın bilgi almak içi bağlandığım anda golü yediğimizi öğrendim. Ne kısmetsizlik. Acaba bendemi var bir sıkıntı diye düşündüm.

Takımın iyi oynadığını ancak bireysel hatadan gol yediğimizi söyledi. Stadtta çıt çıkmıyordu. Umarım bu golle gözünü açar oyuncuların. Ne olursa olsun bu maçı kazanmalıyız.

GurbetciFanatik

GOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLL

mus
galiba öyle yaziyo