Samsunspor un Yaşamasını İsteyenler!!!

Başlatan since1965, 09 December 2008, 02:10:08

« önceki - sonraki »

since1965

Arkadaşlar bu başlıgın açılmasının zamanının gelip geçtigini düşünüyorum.Samsunspor un son 3 sezonda bize yaşattıgı acılar ortada iken buna hep beraber bir dur demenin zamanı artık geldi.Samsunspor un içinde bulundugu ekonomik zorlukları içimizde bilmeyen yok.Bu ekonomik çıkmazdan bizi kurtaracak bir kişi varsa söylesin o kişiyi destekleyip bizi bu durumdan kurtarmasına yardımcı olalım diyecem ama ben öyle birisini daha görmedim.O zaman bu kulubun kurtuluşu Samsunspor taraftarıdır.Hep birlikde olup hep beraber hareket edip bir kamuoyu oluşturup bizi yönetenler üzerinde bir baskı oluşturmamız şarttır.Her şehirin takımına belediye sahip çıkıyorsa bizim takımımıza da çıkmak zorundadır.Bunu yapacak olan yine bizleriz.Bu ligde sadece bu takımın borcu yok.Samsunsporumuza kalıcı kaynaklar saglamamız için hep beraber hareket etme zamanımız gelmiştir.Yaparız ederiz geliriz gibi laflardan hariç Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş ın dedigi gibi artık icraat yapma masada görev alma zamanıdır.Hepimiz bir olup bu işin üstesinden nasıl gelebiliriz.Onun bu başlık altında tartışalım diyor.

Özeti şu her şehirin takımına Belediye Destek oluyorsa bizim takımımıza destek OLMAK ZORUNDADIR!!!Ben olmuyorum deme şansı yoktur.Bunu ispat etmekde bizim elimizdedir.

since1965

*Samsunsporun vadeye baglanmış bir gün gecikse borcun başa dönecegi bir borcu var.
*Şehirin kaynaklarının bir tanesini bile Samsunspor için kullanılmıyor.
*Ve bu gidiş ile ne zamana kadar Ver metro ver yeşilyurt denecek.

Bu olaylar yaşanırken kimse ses çıkarmyacak susup kenara çekilecekse pardon ama kimse Samsunsporluyum demesin.

Sadece Samsunspor

kardeş bu konuları 30 kere açtık belki milyonlarca kez tartıştık ama bizim yapabileceğimiz bişe yok, ve bu sorun hiç çözülmeyecek gibi

jean

iisn en onemli kismi takimin geliri yok oncelikle kaynak bulmak lazim takima uc bes kisinin verecegi parayla yurumez bu isler surekli geliri olursa baskan adayida artar

europe_55

Alıntı yapılan: jean - 09 December 2008, 13:38:07
iisn en onemli kismi takimin geliri yok oncelikle kaynak bulmak lazim takima uc bes kisinin verecegi parayla yurumez bu isler surekli geliri olursa baskan adayida artar

Haklisin abi...
Iste bunun icin biseyler yapalim mesela Cumhuriyet meydaninda bir miting ya da bir yürüyüs...
Biraz SES GETIRELIM. o zaman yzy da mecbur kalacaktir kulübe yardim etmeye ama bunun icin BASKI KURMAMIZ LAZIM!!!!!!!!!!!!!!!!

since1965

Önceden olsa biraz kızardım kendime yine kimse takıma sahip çıkmadı diye ama artık kızma darılma durumu yok aklın yolu bir bu takımın kurtuluşu bizim elimizde hep beraber olacaz ve kamuoyo yaratacaz herkes fikrini yazsın neler yapılabilir.Mesela yrüyüş veya miting çok güzel bilki bugun yapsak 50 kişi olacak ama yılmak yok.Bir dahaki hafta sayımız daha fazla olur.Bunlar mana degil önemli olan bu davamıza yılmadan mücadeleye devam etmemiz.Varsa başka kurtuluşumuz söylesin birisi onu yapalım

Kais

yazık koskoca Samsunspor nelerle ugrasıyor Allah'ım gldur yuzumuzu ne olrsun ytr artık

mehmet yılmaz

Artık birşeyler yapmanın zamanı geldi.
Bir haksızlık karşısında susmak ona ortak olmaktır. Biz üzerimize düşeni yapalım, gerisi ne olur görmek lazım.

Tribün gruplarından arkadaşlarla gerekli görüşmeleri yapıp, ortak hareket etmek istiyoruz.

Bu böyle gitmez, gidemez!..

Kaya

evet kesinlikle katılıyorum az da olsak çok ta olsak tepkiyi vermeli ve hala var olduğumuzu kanıtlamalıyız.. benim düşüncemde belediye önünde eylem yapmak o olmasa da ne yapılması gerekiyorsa varız ve yapmaya hazırız

kuzey55

kesinlikle az olmayacağız.bu konuda artık somut bir adım atmanın zamanı geldi de geçiyor bile...

Kaya

inaşallah bu somut adımın fitili burda ateşlenir ve kimsenin düşünmediği bir kalabalıkla yaparız bu işi

FaT1h

inşl bişeyler olur samsun ayaklanır belediyede ne yapıyosa yapsın artık yeni biri gelcekse bize bu sözü vermeli bu takıma sahip cıkmalı

MeL_55

AlıntıTaraftardan Başkan'a destek!

Bank Asya 1. Lig takımlarından Samsunspor, hafta sonu kendi evinde oynayacağı Sakaryaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Nuri Asan Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman, teknik direktör Ercüment Coşkundere nezaretinde yapıldı. Düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından oyuncular kondisyon ağırlıklı idman yaptı. Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda oyuncuların bir hayli hırslı olduğu gözlendi.

Kurban Bayramı'nın 3. günü nedeniyle Baro Başkanı Av. Necat Anıl, MHP Canik İlçe Teşkilat Başkanı Mustafa Kılıç ile yönetim kurulu üyeleri, çeşitli taraftar grupları, Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcularla bayramlaştı. Taraftar grupları teknik heyet ve futbolculara çikolata ikram ederek, hafta sonu oynayacakları Sakaryaspor maçında başarılar diledi.

Ayrıca taraftar grupları, Başkan Köktaş'a, Samsunspor atkısını hediye ederek, her zaman takımın ve yönetimin arkasında oldukları bildirdi. Kendisine hediye edilen atkıdan dolayı mutlu olduğunu belirten Fuat Köktaş, "İçinde yaşadığımız sıkıntılı süreçte Samsunspor'a gönül veren ve her türlü şartlarda takımını destekleyen taraftarımızın sonuna kadar arkasındayız" dedi. Köktaş ayrıca, bayramlaşmaya gelen minik taraftarlara bayram harçlığı verdi. (iha)

Sercan

Alıntı yapılan: samsuni - 10 December 2008, 01:28:06
Artık birşeyler yapmanın zamanı geldi.
Bir haksızlık karşısında susmak ona ortak olmaktır. Biz üzerimize düşeni yapalım, gerisi ne olur görmek lazım.

Tribün gruplarından arkadaşlarla gerekli görüşmeleri yapıp, ortak hareket etmek istiyoruz.

Bu böyle gitmez, gidemez!..

abi bunu yapsa yapsa sen yaparsın ...