Bank Asya 1.Lig 15.Hafta |Gaziantep B.S BLD 2 - 0 Samsunspor'umuz

Başlatan MeL_55, 29 November 2008, 16:37:06

« önceki - sonraki »

seckin55

gnc bengülü

Sadece Samsunspor

İlk yarı bitti. 2. yarı 70 den sonra Murat Yıldırım girerse golü bulabiliriz ama 2.yarının hemen başında gol yememeliyiz

yesil55

Alıntı yapılan: gnc bengülü - 07 December 2008, 15:49:14
ilk 15 dk gol yemezsek mac bızım arkadaslar

sonuna kadar katılıyorum son dk lara dogru bld rehavete kapılacaktır golu buluruz ilk olarak yemiyelim yeter

GençKozluklu

Kazanacağız inşallah. Öyle ya da böyle .Ercüment hocaya güveniyorum. 60. dakikadan sonra goller gelecektir.
İnşallah kazanan SAMSUNSPOR olacak.

europe_55

Insallah alacaz.

Biraz daha DIKKAT!!!
artik yakaldiklarimizi atalim.
haydi cocuklar bize cifte bayram yasatin...

Sadece Samsunspor

alırsak çok güzel olacak haydi çocuklar şu maçı yenelim herkes yeniden playoff hesaplarına başlayacak

Sadece Samsunspor

bu arada manisa:1 güngören:o manisanın golünü eski oyuncumuz erman güraçar atmış

kaan

Arkadaşlar manisa 30 kasımpaşa 29 oluyo bizde 20 üstteki bi kaç takım kaybediyo bolu berabere malatya yeniliyo herşey tıkırında güngören yeniliyo.Antep Sakarya Adana 3 maç 9 puan takım potaya girer haydi Samsunsporum gücümüz ortada gençlerimiz güven veriyo güldür yüzümüzü hadi!

Kaya

seckin55

yesil55

play off a kalalım bizi elicek takım tanımıyorum istanbul ayaga kalkar yine tsl cıkarız  :)

kaan

Karşılaşmanın ikinci yarısı başlerken vesahibi ekipte oyuncu değişikliği var Efcan çıktı Cafercan oyuna dahil oluyor.

Sadece Samsunspor

belediyede oyuna cafercan girmiş, cafercan hücum futbolcusu gsden kiralandı

ilk dk.larda gol yemezsek 70den sonra çakarız

haydi samsunnnnnnnnnnnnnn