Bank Asya 1.Lig 15.Hafta |Gaziantep B.S BLD 2 - 0 Samsunspor'umuz

Başlatan MeL_55, 29 November 2008, 16:37:06

« önceki - sonraki »

kumköylü ahmet

Ladikli

Gaziantep belediye iç sahada oynadığı maçlarda genelde başarısız sonuçlar alıyor.7 maçta 2 galibiyet,2 beraberlik,3 mağlubiyet aldılar.Bizimde deplasman karnemiz pek iyi değil ama son haftalarda iyi oynama başladık.Kananacağımızı en azından kaybetmeyeceğimizi düşünüyorum.

hakan55

tuzlalı

Hiç sevmediğim bir takım bu G.antep bld..

Hem belediye takımı, hem de bize çoğunlukla ters gelen Gaziantepsporu çağrıştırıyor. Bende öyle hal aldı ki bu durum; Nurullah Sağlam, gaziantepor ve gaziantep belediye isimlerinden ve faaliyetlerinden hiç hoşlanmıyorum.

Bizimkiler son dönemde iyi oynamasalarda, geçirdiğimiz zor süreçte kazanılan puanlar ve moralle, deplasmanda kazanabileceğimizi düşünüyorum.

Şöyle evire çevire bir galibiyet olsun inşallah. Olmazsa da 3 puan olsunda çamurla olsun.

aydın uzun

samsunsporum g.antepi yenicek güçde ve azimdeğiz.bayramda ordayım.

seckin55

3 haftadır 2-1 lik skorla maçı bitiriyorz.altay, diyarbakır ve kasımpaşa.....inşallh bu maçıda alacagız..

celebi

CurvaSudSamsunspor

nomak55

bu hafta kesin idda oynamamız lazım arkadaşlar bizinmkier yüksek oran görünce dayanamıyorlar :D yarım sıfır olsun bizim olsun ama biz bu maçta kesin gol yeriz savunmamıza hiç güvenmiyorum maç 1-2 olsun bizim olsun yarım sıfır da kabulum :D

seckin55

aslında gruplar toplanıp bafraya gitsek ve bafraya destek olsak cok iyi olurdu.bafra çok önemli  bir virajda..yenerse buyuk ihtimal çıkacaktır.rakip kastamonu..orda çok pislik yapmışlardı...keşke organize olunsaydı...arefe gunune de denk geldi..inş gumuşhane maçına artık

GençKozluklu

06 December 2008, 14:22:07 #100 Son düzenlenme: 06 December 2008, 14:24:06 GençKozluklu
Alıntı yapılan: seckin55 - 06 December 2008, 13:47:00
aslında gruplar toplanıp bafraya gitsek ve bafraya destek olsak cok iyi olurdu.bafra çok önemli  bir virajda..yenerse buyuk ihtimal çıkacaktır.rakip kastamonu..orda çok pislik yapmışlardı...keşke organize olunsaydı...arefe gunune de denk geldi..inş gumuşhane maçına artık

Bence çok güzel bir fikir. Bafra'da, zaman zaman canımızı sıkan durumlar olsa da SAMSUN'a karşı, bence biz büyük bir takım ve il olarak, ilçemize sahip çıktığımızı ve başarılarıyla mutlu olduğumuzu göstermemiz adına mükemmel olur.

Grupların bunu değerlendirerek Bafra'ya SASMUNSPOR taraftarları olarka desteklerini göstermelidir.

Futboldan anlayan ve sporu seven, şehrini seven yöneticilere de iş düşüyor.

SAMSUNSPORA, büyüklük yakışır.

MeL_55

Alıntı yapılan: seckin55 - 30 November 2008, 01:45:51
Maç başlıgını yine Melih kardeşimiz açmış..genelde Melihin açmış oldugu maçlardan galip ayrılıyoruz.inşallah bu bir işarettir...antep bld.ye ye şansımız tutuyor..her ne olursa olsun ligde amaçsız bir takım..istikrarsız...ama biz kazanmalıyız..başka söze gerek yok..alın 3 puanı gelin..bayram hediyesi edin...

abicim yorumun icin cok sagol.. 1 hafta berlindeydim diye görmemisim kusura bakma ;)

seckin55

Alıntı yapılan: MeL_55 - 06 December 2008, 15:14:52
abicim yorumun icin cok sagol.. 1 hafta berlindeydim diye görmemisim kusura bakma ;)
valla oyle gozlemledim melih..inşallah yanılmayız ve sen maç başlıgı açmaya devam edersinn..:) ;)

europe_55

Bu maci alacagiz baska yolu YOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

King Of The North