Bank Asya 1.Lig 15.Hafta |Gaziantep B.S BLD 2 - 0 Samsunspor'umuz

Başlatan MeL_55, 29 November 2008, 16:37:06

« önceki - sonraki »

Kais

hıc bır hedefı olmayan bır takım bence ama umarım topcular boyle dusunmezler konsantre olrlar maca

ferahkorkut

ercan4567

bakalım uzun süredir ilk defa maça gidebileceğim gibi gözüküyor inşallah galibiyet ve güzel bir oyun görürüm

selahattin55

yesil55

beşnumara

rüyamda bu maçı gördüm ;D b sefer yakaladığımız pozisyonları kaçırmıyoruz heralde ki patlamayı antep büyükşehir belediyespora yapıyoruz ve 5-0 gibi bir skorla yeniyoruz.turgut 2 tane sercan,murat yıldırım ve burhan 1er tane atıyor.tabii ki olacak iş değil.çünkü bizim hasan gol yemeden duramaz ;D.benm en çok korktuğum maç bu.rakip takım çok dengesiz.ne zaman ne yapacağı belli olmuyo.

tanju55

hasan yemeden dururda burhan kacirmadan duramaz... ;D
bu arada sercan bu macta cezali...

europe_55

havzalı55

Sadece Samsunspor

never.55

oktay oynamaya basladi takim düzeldi kim ne derse desin 8)

Kaya

Alıntı yapılan: never.55 - 05 December 2008, 01:12:27
oktay oynamaya basladi takim düzeldi kim ne derse desin 8)

ona ne hacet oktay ın oynadığı zamanlarda bir başka oynuyoruz

Kaya

gooooooooooooooooooooooooooolllllllll  :P :P

pazar günkü maçın provasını yapıyorum az kaldı böyle sevinmeye

celebi

Alıntı yapılan: iak5529 - 05 December 2008, 03:12:55
gooooooooooooooooooooooooooolllllllll  :P :P

pazar günkü maçın provasını yapıyorum az kaldı böyle sevinmeye

;D ;D

beşnumara

maçla ilgili bazı istatistiklere bakarken şöyle bir durum dikkatimi çekti:biz ligde gaziantep belediyesporla 4 maç yapmışız malum ikisi içerde ikisi dışarda.gaziantep belediyesporla aramızda yaptığımız ilk maçlar berabere bitmiş ve ikisi de 0-0 bitmiş ikinci maçları da hem içerde hem dışarıda 2-1 kazanmışız.enteresan bir durum ama mantıklı olabilir yine.benm düşüncem şu: istatistiklerde de görüldüğü gibi eğer içerde berabere kalacaksak deplasmanda yenmeyelim berabere kalalım içerde yenelim o galibiyeti iç sahada tadalım.tabii ki arsene wengerin de dediği gibi:" İstatistikler mini etek gibidir çok şeyi gösterir ama en önemli şeyi göstermez". :D :D