Rize Bld'si Rizespor'a ortak oluyor!

Başlatan Meskenler, 02 December 2008, 18:39:47

« önceki - sonraki »

Meskenler

Rize Bld'si Rizespor'a ortak oluyor

Rize Belediyesinin, Çaykur Rizespor Kulübünün şirketleşme çalışmaları kapsamında kurulma çalışmaları devam eden Rizespor Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş'ye, 100 bin YTL'lik hisse satın alarak ortak olacağı bildirildi.

Çaykur Rizespor
Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, yaptığı yazılı açıklamada, Çaykur Rizespor'un geleceği için şirketleşmeye tam destek verdiklerini belirtti.

Şehirlerin sosyal ve kültürel faaliyetler ile yükseleceğine inandıklarını kaydeden Bakırcı, şöyle devam etti:
''Rizespor Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. şehrin gelişiminde sac ayağı olacak. Çaykur Rizespor'a kısa, orta ve uzun vadede kalıcı gelirler sağlayacak. Çaykur Rizespor başarılı ve adından söz ettirecek bir kulüp olacak. Teknik, idari ve ekonomik tedbirlerin sağlam zeminlere oturtulması amacı ile kurulacak şirket, şehrin sosyo-ekonomik değerini de yükseltecektir. Oluşacak geniş kapsamlı yapı ile her kesimden destek alması beklenen yapılaşma Rize'de sporun, sosyal yaşamın ve ekonominin daha dik durmasını sağlayacak. Bu bağlamda Rize Belediyesi olarak böyle bir sorumlulukta görev almaktan geri duramazdık. Rize Belediyesi, Rizespor A.Ş'ye 100 YTL karşılığı hisse alarak ortak olacaktır.''

aynı bizim muhabbet adamlar başarmış ama belediye destegını almaya bak gor bundan sonra rizeyi

Bakırcı, her işadamının bu görevde üzerine düşeni yerine getirmesi gerektiğini de belirtti.

gozgoz yýlmaz

Samsun Büyükşehir Belediyesiymiş... Pöh...

Samsun Büyükkahırbeledyesidir o!  >:(

samsunmania

Utanın sivil toplum kuruluşları, belediyeler ve tabii ki Büyükşehir. Üçtebirimiz şehirlerin neler başardığını görün. Yazıklar olsun.

europe_55

herkes takimi icin biseyler yapiyor birtetk biz uyuyoruz

Baskent_Samsunspor

02 December 2008, 21:56:14 #4 Son düzenlenme: 02 December 2008, 21:57:45 Baskent_Samsunspor
insanın sinir uçları yerinden oynar yaa >:(

en sonunda birimiz cinnet getirecek haberiniz olsun  ;D

CeLiL_55

Rize belediye başkanı Bakırcı Rizespor'a her türlü destek oluyor adam bütün kongrelerde bulunuyor hertürlü maddi manevi destek sağlıyor Rize küçük bi şehir olmasına rağmen yardım eli uzatan ve destek sağlayanı çok iş adamları hep arkasında Rizespor'un, oysaki biz Karadeniz'in en büyük şehri Samsun ne yazıkki perişan haldeyiz Belediye desteğinden tek kuruş gelmez Samsunspor'a halk yardım etmez iş adamları sahip çıkmaz adını bile duymak istemez Sivil toplum kuruluşları ilgilenmez kimse sahip çıkmaz Samsunspor'u tek düşünenler bu forumdaki gibi öz Samsunspor'lu kardeşlerimiz var Rizespor'un geleceği garanti altına alınıyor adamların önü açık Süper Lige çıkarlarsada iyi işler yaparlar,artık Samsunspor'u birileri kurtarması gerek...

HoliganSamSunLu

adamlar işini biliyor bir şehrin en büyük markası futbol  takımıdır rizeye günahım kadar sevmem ama helal olsun adamlara ....

Kaya

bu tür haberleri ilerki zamanlarda daha çok okuyup kahrolmaya da devam edeceğiz gibi geliyor

nomak55

Beyler bizim samsun halkı unutkandır gene kesin o terbiyesiz utanmaz adını bile anmak istemediiğim adamı seçerler ancak peder bir şey söyledi şu turgut tüfenk mi neydi o belediye başkan adayı olacakmışş ne kadar doğru bilmiyorum ama aday olursa kazanacaktır bence..Bizede samsunsporlu birisi lazım..Trabzonlu değil

jean

son care mafya kurmak samsunspora zorla para toplamak baska caresi kalamdi sanirim

celebi

Alıntı yapılan: jean - 03 December 2008, 14:14:06
son care mafya kurmak samsunspora zorla para toplamak baska caresi kalamdi sanirim

inanır mısın daha az önce bir abimizle bunu konuşuyorduk ;D

CeLiL_55

Alıntı yapılan: nomak55 - 03 December 2008, 11:43:43
Beyler bizim samsun halkı unutkandır gene kesin o terbiyesiz utanmaz adını bile anmak istemediiğim adamı seçerler ancak peder bir şey söyledi şu turgut tüfenk mi neydi o belediye başkan adayı olacakmışş ne kadar doğru bilmiyorum ama aday olursa kazanacaktır bence..Bizede samsunsporlu birisi lazım..Trabzonlu değil
Doğru söze ne hacet kardeşim bize Samsunlu lazım Biz bu Trabzonlulardan kurtulmadıkça bize huzurlu günler yok demektir Trabzonlulardan derhal kurtulmamız şart !!!

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: jean - 03 December 2008, 14:14:06

mesala trabzonsporun mafyası var ve o sayede bütün paralar ve projeler oraya akıyor bizde yok malesef

jean

zamaninda birkac sampiyonluklarinide bu sayede kazandiklarini duydum ne kadar dogru bilemiyorum

harbisamsunsporlu5517

Alıntı yapılan: jean - 04 December 2008, 13:03:15
zamaninda birkac sampiyonluklarinide bu sayede kazandiklarini duydum ne kadar dogru bilemiyorum
Aynen öyle yuzde yuz dogrudur