Ertuğrul itiraf etti: "Eski dosyaları karıştırdık"

Başlatan cem and naz55, 31 October 2005, 08:53:08

« önceki - sonraki »

cem and naz55

dün gece bjk tvde ertuğrul canlı yayına tlfla katıldı konu döndü dolaştı transferlere geldi sipiker sordu nerden buldunuz bu adamları cevap şu oldu bu cümleye dikkat BEN SAMSUNSPORDA TKNK DİREKTÖRKEN İZLEMİŞTİK VE ALAMAMIŞTIK KAYSERİYE GELİNCE şu cümleye dahada dikkat ESKİ DOSYALARI KARIŞTIRDIK İŞTE BUNU DEDİ DEMEKKİ İDDALAR DOĞRUYMUŞ KENDİDE İTİRAF ETTİ ŞEREFSİZ HAYSİYETSİZ ADAM YORUM SİZİN

oğuzhan55

Zaten Ertuğrul Sağlam'ın Kayserispor'a geldikten sonraki transfer için yaptırdığı oyuncu izlemelerinde bir tuhaflık vardı.Birçok yerde oyuncu izlettirdi ama sadece izlemeyle kaldı.Hatta genel olarak Kayserispor neden transfer yapmıyor diye bir düşünce oluşmuştu.Demek ki işin sırrı bizden götürdüğü dosyalarda gizliymiş.Zaten elinde izlenmiş oyuncular varmış.Tabii "ben bunları Samsunspor'da teknik direktörken izlemiştik onun için transferde acele etmiyoruz" diyemezdi.İzlettirdiği oyuncuların içinden de bizden görürdüğü dosyalara birkaç takviyeyle transfer çalışmalarınıda tamamlamış oldu.

55samsunlu55

Bir insan ancak bu kadar *******, haysiyetsiz olur. Yazıklar olsun! Biz de onu bağrımıza basmıştık. Besle kargayı, oysun gözünü.

Forvetim

hurma denen şahsiyete zaten oldum olası ısınamamıştım, bi insan tipinden belli ediyor ne mal olduğunu, ben ona samsun sömürgecisi ismini takmıştım zamanında, demek ki az çok tanımışız.

ugrasfaruk55

:arrow: ya ertuğrul un ne sucu var gecen sene o kadar futbolcu istedi aldılar mı? yine o futbolcular la samsunsporu ligde bıraktı hemde son 5 haftada...daha e.saglam napsın kardeşim yaaaa...
:!: PAŞA :!:

cem and naz55

Alıntı yapılan: "ugrasfaruk55" :arrow: ya ertuğrul un ne sucu var gecen sene o kadar futbolcu istedi aldılar mı? yine o futbolcular la samsunsporu ligde bıraktı hemde son 5 haftada...daha e.saglam napsın kardeşim yaaaa...
varya yürü git adamı dinden imandan çıkarma sen ne diyorsun ertuğrul un yağcılığını yapma adam bizi aptal yerine koydu bu şehirde böyle kişiler olduğu için birliktelik sağlanmıyor

cem and naz55

Alıntı yapılan: "şirinler_1965"ayva çiçek açtı yazmı gelecek ERTUGRUL SAMSUN A NASIL GELECEK

bu arada kayseride ertugrul ve hurmayı trübüne kadar çagırıp sevgi gösterisinde bulunanlara yazıklar olsun
kayseride ertuğrul u kim tribüne çağrıyorsa o şerefsizdir adam bize attı her golde seviniyorsa onu tribüne çağranlar şerefsizdir ve içimizdeki irlandalılardır samsun hainidir kim çağırdıysa hangi grup çağırdıysa şuraya yazın

Clint_Eastwood

Alıntı yapılan: "ugrasfaruk55" :arrow: ya ertuğrul un ne sucu var gecen sene o kadar futbolcu istedi aldılar mı? yine o futbolcular la samsunsporu ligde bıraktı hemde son 5 haftada...daha e.saglam napsın kardeşim yaaaa...

Hala forum sayfalarında Ertuğrul denen adamı savunuyorsunuz ya bravo! Samsun bu durumda ise en büyük suçlulardan biri Ertuğruldur. Artık kimse bize anlatmasın biz neyin ne olduğunu biliyoruz.

Samsun'un parasıyla futbolcu izleyip,o futbolcuları Kayseriye kaçıranlara yazıklar olsun.

baha55

ya kardesim sen ne hakla daha bu sitede ertugrulu savunuyorsun yaa..sen kendini ne zannediyosun git ertuğrulu kayserinin sitesinde savun ..herkezişin sinirleri zaten gergin milleti kendine bulastırma kardesim ortalıgı karıstırıp ikilik yaratma ..git ka-yseride savun o serefsiziiiii

yirmiuc

supporter

Alıntı yapılan: "yirmiuc"dinime küfreden müslüman olsa..

dinine küfür eden, müslüman olmayan kim? açık yazalım
kaçak güreşmeyelim..

amisos

bu da ne demek şimdi ?

cem and naz55

biz ertuğrul hakkında böyle konuştuğumuz için bizlere diyor yirmi üç ertuğrul hastasısıdır yukardaki kelimeyi kime söylediğini açıklamazsan boşa konuşuyorsun demektir.

tuzlalı

Yapmayın arkadaşlar bu bahsi geçen adam şu yazıları görse güler yani. O zaten mutlu biri. Daha da mutlu etmeyin bırakın artık. Kim ne düşünürse düşünsün. Zaten bu noktaya gelinmişken, bütün bunlar yaşanmış konuşulmuş,tartışılmışken hala bu adamı savunabilen bir Samsunlu ya tek kelime etmemek lazım. Kendi haline bırakmak lazım. Samsunsporun en zaafiyet yaşadığı noktalara, Samsunsporun paralarıyla bakılmış izlenmiş futbolcular şimdi Kayseri formasıyla haftanın As ına Kareas ına seçiliyorken biz hala Keremden Kenan dan Allumdan medet umuyoruz. Atı alan Üsküdarı geçti doğru. Siz bir insana lutfedersiniz, o ise ihanet eder. Olayın özeti bu değilmidir.

samsunsevdalısı

Alıntı yapılan: "tuzlalı"Samsunsporun en zaafiyet yaşadığı noktalara, Samsunsporun paralarıyla bakılmış izlenmiş futbolcular şimdi Kayseri formasıyla haftanın As ına Kareas ına seçiliyorken biz hala Keremden Kenan dan Allumdan medet umuyoruz. Atı alan Üsküdarı geçti doğru. Siz bir insana lutfedersiniz, o ise ihanet eder. Olayın özeti bu değilmidir.

söylenecek başka söz yok,arkadaşımız her şeyi güzelce ifade etmiş...