Ara Transferde Kimler Alınmalı..?

Başlatan ugrass, 30 November 2008, 19:35:14

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

arkadaşlar boş hayallere dalmayın, ara transferde futbolcu alınmayacak bunu şimdiden kabullenin yoksa çok üzülürsünüz, biz sadece elimizdeki tutsak başarıdır.

Clint_Eastwood

Bir kaleci bir de golcü... Yabancı da olabilir tabiki...

mehmet yılmaz

Şu şartlar altında ara transfer yapamıyoruz. Eski futbolculara İsmail Uyanık sonrası yönetimlerden kalan 3 milyon lira civarında borç var. TFF bu durumda transfer izni vermiyor. Yani, adam alabilmek için önce o 3 milyonun ödenmesi lazım.

Elimizdeki futbolcuların hemen hepsiyle 2 yıllık anlaşma yaptı bu yönetim. Bu açıdan tebrik etmek lazım.

Transfer yapabilme durumumuz olsa idi yazardık birşeyler, hatta Afrika'dan getirtirdik de... Ama şu an için yok böyle bir şansımız.

CeLiL_55

elimizdeki kadro ile sezon sonunu getirmeye bakmalıyız transfer işi yaş ancak Manisada oynayan Cenk kardeşimizin gelmesini çok isterdimki buda imkansız Cenk fedakarlık yapıp gelebilir ancak Manisa para almadan vermez Cenk'i

Tiryakiler55

bilmiyorum niye ama ben samatyaliyi cok begeniyorum... ama bence transfer yapilmasa bile bir$eyler yapabiliriz. in$allah yeni hocayla bir seri ba$latiriz 3 macta 3 güclü rakibe kar$I 2 galibiyet fena degil. ama bende her zaman alinmasi lazim olan maclardan puan kaybediyoruz. gelecek 3 mac mesela alinabilir yani gelecek takimlar bence son oynadigimiz 3 takimdan daha zayif. ama hayirlisi artik. bu yüzden transfersizde bir$eyler yapabilecegimize inaniyorum. olmazsa bile elimizde olan futbolculari tutmaya cali$mamiz lazim ve inaniyorumki kazandiklari tecrübeyle genc oyuncular bu sezon olmazsa eger birdahaki sezon büyük i$ler ba$arabilirler.

recai

alt yapıdan topcu cıkar anca ona da izin varsa.. borc odemeden amamtörden top toplayıcıya imza attıramayız maalesef..

Kais

gelırımız yok sımdı oyuncu alıp borc yapacagımıza bırakalım genclerımız tecrube kazansın zaten yavas yavas oda olıyor bence gerek yok ama 1 kalecı ıle 1 forvet alınsa fena olmaz

ali ihsan

Transfer olursa elbette daha iyi olur.Lakin Eldeki kadromuzda  kenetlenir ve iyi bir hava yakalarsak play-off oynarız.

bluegreen55

bu mali krizde kimseye ihtiyacımız yok. Bana o 90'ların kadrosu gibi bir kadro kurduk gibi geliyor.Bu çocuklar biraz daha tecrübe kazansın birlikte oynasınlar istekli ve yeteneklilier. Takviye olarakta altyapıdan felan yeni yıldız isimler felan eklenirse süper olur.Samsunun artık yeni bir golcü çıkarması gerekiyor.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: bluegreen55 - 01 December 2008, 19:56:34
bu mali krizde kimseye ihtiyacımız yok. Bana o 90'ların kadrosu gibi bir kadro kurduk gibi geliyor.Bu çocuklar biraz daha tecrübe kazansın birlikte oynasınlar istekli ve yeteneklilier. Takviye olarakta altyapıdan felan yeni yıldız isimler felan eklenirse süper olur.Samsunun artık yeni bir golcü çıkarması gerekiyor.

katılıyorum yeni oyuncu alsak bile(ki mümkün değil) 2-3 ay sonra onunda taksidini veremeyiz yine borçlanırız, bu kadro şuan iyi gittikçe yetişiyor gelecek sene bu kadar bozulmazsa kesin çıkarız hatta alt yapıdan 2-3 yetenek daha çıkartırız al sana süperlige çıkmak için yeterli kadro

kumköylü ahmet

celil gelsin ama para vermeyiz heheh

nomak55

şu yabancı olayını saolsun hayrettin efendi baltaladı bende cok inanıyordum mandandaya bide salifu vardı sanırım o ikisi gelseydi hakkaten iyi olacaktı madem transfer yapamıyoruz..o zaman alt yapımız ne güne duruyor hakan akman var ama oynatılmıyor bi denesinler bakalım ne olacak zaten serkan dan bize hayır yok o itirmiş futbolu bellii adam idmanda sakatlanıyor..samsundaki amatör kluplerdende iyi topcular cıkarda onu bulaacak adam nerdeeeeeeeee..misal ortada celil bu takıma kadıköyspordan geldi...daha ne gerek var gerisine

CeLiL_55

Alıntı yapılan: kumköylü ahmet - 01 December 2008, 22:00:53
celil gelsin ama para vermeyiz heheh
Samsunspor kulübü içinde Trabzonlular olduğu sürece CeLiL'i Samsunspor'a getirmezler.

sadece55

celil gelirse gene karıştırır ortalığı

ugrass

Alıntı yapılan: 35ama55 - 03 December 2008, 23:43:14
kardeşim şu yazına biraz dikkat etsen , biraz saygı ya ..

;) hallettim silebilrsin =)