Kenan YELEK Kaptanlık Ne Demek?

Başlatan cuneytavar55, 24 November 2008, 20:57:48

« önceki - sonraki »

cuneytavar55

Futbol takımlarını başarıya götüren en büyük etkenlerden biride takım kaptanları.
SAMSUNSPOR Tarihinin en önemli kaptanları takımlarının en kritik anlarında ortaya çıkarlar ve adeta hayat verirler.Yakın tarihte KAPTAN ERCANDAN sonra SAMSUNSPORU sırtlayan kaptan ben şahsen görmedim.Ne SERKAN Ne CELİL nede Kenan nede SAMSUNSPORU para için satan Adnan.
Kenan YELEK altaydan geldiği günden beri SAMSUNSPORDA ama bir maç olsun kaptanlık namına ne varlığı belli ne yokluğu.Sorumluluktan uzak artık yaşı gelmiş vaziyette sadece saha çıkıp futbol oynamakla günü kurtarmanın peşinde.SAMSUNSPORUN kaptanlığını yapacak kişinin ki özellikle defansta oynayan biri ise daha kontrollü olmaSI VE TAKIMI SAHİPLENMESİ GEREKMİYORMU.Yıllardır defansın göbeğinde oynayan Kenanın hangi maçı almamıza sebep olacağını çok merak ediyorum.

kuzey55

şuan itibariyle takımda KENAN dan başka kaptanlık yapacak adam yok.ve bence hakeden de o zaten...

Sadece Samsunspor

takımda kaptanlık yapacak olgunlukta bir futbolcu yok malesef. bu samsunsporun bence en önemli sorunlarından biri takımın kaptanı takımın beynidir oyun içinde arkadaşlarını maça motive eder onlara gaz verir onları sakinleştirir ama bunu ne serkan nede kenan yapabiliyor

gozgoz yýlmaz

Gozgoz Yılmaz, Temel Keskindemir, Ayı Naim, Emin Kar ve Ercan Kol'dan sonra işin hakkını verebilecek bir kaptan bulamadık maalesef. Yaş olarak büyük olanlar olgun değildi, hoş, kaptanlık yaş işi de değildir. Temel kaptan olduğunda ( Gozgoz'dan sonra ) 24; Ercan kaptan olduğunda 25 yaşında idi. Ercan yanlışın ralını kendisi yapardı ama kimseye yanlış yaptırmazdı. Sadece saha içinde değil dışarıda da kaptandı.

Kenan kötünün iyisidir.

Ancak bayram değil,seyran değil nereden çıktı bu mevzu? Bilmediğimiz birşeyler mi oldu acaba?

Kaya

bu konuyu sezon içinde zor dönemlerimizde değil de sezon sonunda tartışsak daha mantıklı değil mi sanki elimizde bir çok seçenek varmış gibi sanki transfer yapabilecekmişiz gibi bence çok yanlış bu benim şahsi görüşürm saygılar...

kumköylü ahmet

imdatta iyi kaptandi ercandan sonra

CeLiL_55

Kenanın kapasitesi belli şuan takımda ztn onun haricinde kaptanlık yapıcak biride yok Serkan Aykut kaptanlık yapıp takımı adına birşeyler yapması gerekir.. ama beyfendinin ne futbol nede kulüp umrunda

alex agbo

çok düşünülecek bişey yok birader kesin hocaya bişe yapmıştır

veis

eldeki oyuncular içinde kenan can serkan üçlüsünden başkası zor.kaldıki serkanın devamlılıgı olmadıgından can ve kenan bu işde bana göre iyi sayılırlar.

Cagdas Ünver

celebi

kenan bu işi yapabilecekler arasındaki en iyisidir.

veis

yok abi olurmu zafer şakar çagtay da var çok iyi kaptan olur onlardan.

celebi

Alıntı yapılan: veis - 26 November 2008, 08:25:02
yok abi olurmu zafer şakar çagtay da var çok iyi kaptan olur onlardan.

onlar gitsinler gemi kaptablığı yapsınlar

merkez

26 November 2008, 14:00:09 #13 Son düzenlenme: 26 November 2008, 14:03:17 merkez
 Kenan Yıllardır bu takımda,hiçbir sezon bizim öz çocuğumuz dediğimiz bazı futbolcular da dahil olmak üzere param ödenmedi diye isyan çıkartanlardan olmamış,alacaklarından dolayı ekmeğini yediği kulübünü federasyona şikayet etmemiş,birçok takımdan teklif almasına rağmen yıllarca bu takımda emektarlık yapmıştır.

Gozgozun dediği gibi bayram değil seyran değil nerden çıktı bu başlık diye sormamak içten bile değil !
Herşey bitti şlimdi bir tartışmadığımız Kenanın kaptanlığı kalmıştı?

Birşey varsa söyleyin bizde bilelim,yoksa birşey o zaman bu takımı özümsemiş ben Samsunsporluyum diyebilmiş,yıllarca bu takıma hizmet etmiş ve şu ana kadar taraftar nazarında hiçbir yanlışı bulunmayan  bir adamı zan altında bırakmayın