13. Hafta l Diyarbakırspor-Samsunspor'umuz: 2-1

Başlatan Sempatik Bengülü, 16 November 2008, 19:57:37

« önceki - sonraki »

misafir

evet dıyarbakırsporda maddı sıkıntı had safhada gecen hafta karışyaka deplasmanına mersınden bır fırmadan alınan son dakıka yardımı ıle gıdebıldıler.
bu mavın sonucunu dıyarbakırspor degıl bızım futbolcular belırleyecek ...özellikle turgut ...

tanju55

arkadaslar hep bir futbolcuya yüklenmeyelim.sonra o futbolcu gol atamayinca üzülürüz..
bizim turguttan baska futbolcularimizda var sercan sefa hakan akman vs...
ben takimima güveniyorum bu maci zorda olsa alacagiz..

İBRAHİMOVİÇ55

samsunmania

Hiç bir takımın çok iddalı konuşmak gibi bir lüksü yok bu ligde. Konsante olamayan gider. İnşallah yarın daha çok isteyen biz oluruz ve 3 puanı cebe koyarız.

Baskent_Samsunspor

maçada bişey kalmamış ama millet uykudan kalkmamış hala

haydiiiiiiiiiii samsunnnnnnnn

55.hakan

Alıntı yapılan: Baskent_Samsunspor - 23 November 2008, 13:14:47
maçada bişey kalmamış ama millet uykudan kalkmamış hala

haydiiiiiiiiiii samsunnnnnnnn
herkes diyarbakır a maça mı gitmiş acaba :D  bu hafta futbolcuların kafası geçen haftaki galibiyetten dolayı biraz daha rahat ancak futbolcuların kafası rahat olan maçları kazanamıyoruz mutlak kazanmak zorunda olduğumuz maçları ise kazanıyoruz bugün ikisi arasında bişey diyarbakır taraftarının da stadı dolduracaklarını düşünüyorum böyle ortamları biz severiz...

Baskent_Samsunspor

büyük samsunspor geliyor doldursunlar tabi pırıl pırıl gençlerimizi izlesinler ama maç sonunda yenildiklerinde alkışlamayı unutmasınlar

seckin55

seckin55

kırmızıııııııııııııııııııııııııııııııı

tanju55

gozgoz yýlmaz

seckin55

mehmet yılmaz

Şu an statta olan ve münferit giden bir taraftarımızla görüştüm. Dün yağmur yağmış ama şu an hava açıkmış. Maça yoğun bir ilgi gösteriyormuş D.bakırlılar. 4/4 yapmak şehri havaya sokmuş. gelişmeleri paylaşırız.

seckin55

DK:30   Sakary:0  Malatya:1

bengülü

samsunspor d. bakır maçında samsunspor takımımıza başarılar dilerim haydi samsunspor 2.deplasman galibeyetini alalım