13. Hafta l Diyarbakırspor-Samsunspor'umuz: 2-1

Başlatan Sempatik Bengülü, 16 November 2008, 19:57:37

« önceki - sonraki »

**KaR6**

biz maça dönelim de adamlar surekli masa başı çalışıyo o ne olacak? Niye elazıga mardine gaziantepe sallamıyoruz da diyarbakır a sallıyoruz? kulube kapatacaz diye ağlayanlar bu adamlar değilmiydi, neyle yaptılar o kadar transferi? her zaman sağ duyulu olmak çare olmuyo kardeşim, bazı şeyleri dile getireceksin ki üstü kapanmasın, karanlıklar aydınlansın..

gozgoz yýlmaz

Tamam maç dönelim o halde...

Diyarbakırun kalesinde yıllık 400.000 liraya oynayan Atilla var, yedeği Harun da aynı fiyata imzalamış. Üçüncü kalecileri de Serkan.

Forvetteki Coşkunlarının yıllık peşin net prası 500.000 lira. Bizim forvetimiz ise 19 yaşındaki Turgut. Ne kadara anlaştığı bilinmiyor ama sık sık yönetici abilerinden cep harçlığı aldığı söyleniyor.

Güya D.Bakır'da ekonomki kriz var ama tavan fiyat 200.000 lira. ( Biz de ise en üst fiyat bu...)

Samsunspor'umuz devre arasında 3 trilyonu bulan eski futbolcu alacağı nedeniyle büyük ihtimalle hiç transfer yapamayacak.

D.bakırspor'da ise yönetim yine devre arası ( bakın da görün ) bu şartlar altında ligden çekilebiliriz, devlet bize yardım etsin diyecek, bazı önemli oyuncuları paraverilmezse şu gün takımdan ayrılacağım diyecek ama son anda T.C. Diyarbakır Valiliği mühürlü çekler kesilecek.

Benim Dityarbakır'a karşı hiç ama hiç bir önyargım yok, olamaz da... Ama ortada bir çifte standart olduğu da kesinse futbol konuşmadan önce bunları da söylemem gerekir.

Hele bir de yerel seçim geliyor ki malumunuz D.Bakır Bş. Bld. için hükümet partsi tüm kozllarını oynayacak. Arada D.Bakırspor da nasiplenecektir eminim.

beşnumara

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 22 November 2008, 02:54:23
Tamam maç dönelim o halde...

Diyarbakırun kalesinde yıllık 400.000 liraya oynayan Atilla var, yedeği Harun da aynı fiyata imzalamış. Üçüncü kalecileri de Serkan.

Forvetteki Coşkunlarının yıllık peşin net prası 500.000 lira. Bizim forvetimiz ise 19 yaşındaki Turgut. Ne kadara anlaştığı bilinmiyor ama sık sık yönetici abilerinden cep harçlığı aldığı söyleniyor.

Güya D.Bakır'da ekonomki kriz var ama tavan fiyat 200.000 lira. ( Biz de ise en üst fiyat bu...)

Samsunspor'umuz devre arasında 3 trilyonu bulan eski futbolcu alacağı nedeniyle büyük ihtimalle hiç transfer yapamayacak.

D.bakırspor'da ise yönetim yine devre arası ( bakın da görün ) bu şartlar altında ligden çekilebiliriz, devlet bize yardım etsin diyecek, bazı önemli oyuncuları paraverilmezse şu gün takımdan ayrılacağım diyecek ama son anda T.C. Diyarbakır Valiliği mühürlü çekler kesilecek.

Benim Dityarbakır'a karşı hiç ama hiç bir önyargım yok, olamaz da... Ama ortada bir çifte standart olduğu da kesinse futbol konuşmadan önce bunları da söylemem gerekir.

Hele bir de yerel seçim geliyor ki malumunuz D.Bakır Bş. Bld. için hükümet partsi tüm kozllarını oynayacak. Arada D.Bakırspor da nasiplenecektir eminim.
tamamen katılıyorum.diyarbakır her sene bunu 2-3 defa yapıyor.hatırlarsanız sene başında eski futbolcularına alacağını vermediği gerekçesiyle küme düşürülecekti güya.ama ne oldu diyarbakır valiliğiymiş. bizim valiliğimiz kombine bile satamazken belediye başkanlarımız kombineleri geri gönderirken adamlar 400-500 milyarı hiç oynamayan yedek kalecilerine veriyo.

salihcakir

Ben askerliği Diyarbakır insanı ile içiçe yaptığım için o şehir hakkında bir fikrim var. Sizin de hatırladığınız üzere hemen her hafta maçlarına gittim. Oralı sivil memurlarla içiçe çalıştım. konunun sosyal boyutu yerine stad içinde ve çevresinde gelişebilecek olaylar üzere yorum yapmak istiyorum.

Stadın içerisinde rakibe deplasmana geldiklerini hissettirebilen bir ortam oluşturulabilmekteler. Hele ki şu an ligdeki sıralamaları şehrin maça olan alakasını arttıracaktır. Stad içerisinde ortalamanın da üstünde bir sertlik görebiliriz.

Maç içerisinde temiz, tempolu ve başarılı bir futbol oynayarak rakibimizi taraftlarının gözleri önünde aciz duruma düşürebilirsek bu ortamdan bir tepki almadan hatta bir kısmını yanımıza bile çekerek maçı götürebiliriz. Maçı domine etmek ve diyarbakırspor kontrolüne bırakmamak bahsettiğim önermeyi gerçek hale getirebilir. Hani bir manisa maçındaki gibi son altay maçındaki gibi iyi futbol oynamamız lazım demek istiyorum aslında.

Diyarbakır'ın bu seneki takımlarından pek haberdar değilim. Fakat ligdeki yerleri onların iyi bir takım olduklarını ortaya koyuyor aslında.

Ama tempolu bir oyun ortaya koyabilirsek maçtan iyi bir sonuçla ortaya dönebiliriz diye düşünüyorum.

Alemci İsmail

Sahada hakkımızı gaspetmeyen bir hakem olursa,orada da iyi top oynayabilirsek oyun moyun hikaye alırız maçı.gençlerimiz azimli olsun yeter,yoksa Diyarbakır seyircisi baskı yapacaktır stadı dolduracaklardır iyi gidiyorlar çünkü.

kuzey55

hasan muhtemelen yine birçok hata yapacak.eğer bu pozisyonlarda şans yanımızda olursa puan alabiliriz.aksi takdirde çok zor...

SapýnaKadar 55

Maça 1 gün var ama şimdiden heyecanlandım,yenersek 17 puan,ilk devre kapanmadan iddiamızı sürdürürüz inşallah.Son ana kadar heyecan yaşamak da güzel.

GençKozluklu

Yarını bende sabırsızlıkla bekliyorum. Bu hafta adeta geçmedi. Yarın hem basket maçı var ki maçta salonda olacağım için ayrıca heyecanlıyım hem de SAMSUNSPORUMUZ un Diyar maçı.

Her ikiside kağıt üstünde kazanılması çok zor gözüken maçlar. Ancak Biz SAMSUNSPOR olarak çok büyük zorlukları başardık. Gene başarabiliriz. Başaracağız da.

Yarın ki maçlarda çifte zafer yaşayacağız.

23 Kasım unutulmaz bir gün olsun

FORZA ÞÝMÞEKLER

22 November 2008, 15:09:27 #143 Son düzenlenme: 22 November 2008, 15:13:24 FORZA ÞÝMÞEKLER
 Olaylı SAMSUNSPOR -karşıyaka MAÇINI yöneten hakem.Benimde bu maçta ceza almama sebeb olmuştu.Karedeniz takımlarına karşı tavırlı olan bir hakem.İnşallah diyarıda hakemide yeneriz.

Cüneyt AVAR

GençKozluklu

Bence takım olarak bu tip olumsuzlukları düşünmeden sahaya çıkıp topumuzu oynamalıyız. Hakemide yenecek gücümüz var.

Kendi seyircisi önünde mutlak galip gelmek isteyeceği için Stres yapan Diyar olacak.

FUAT ACAR

Kırmızı-Beyazlılar, deplasmanda oynayacağı maç için dün sabah Ankara aktarmalı olarak Diyarbakır'a uçtu. Futbolcuların moralli oluşları ise zorlu mücadele öncesinde umut verdi.Bank Asya Birinci Ligi'nin 13'üncü haftasında Diyarbakırspor'a konuk olacak olan Samsunspor, Dün sabah hava yolu ile Ankara aktarmalı olarak Diyarbakır'a gitti. Kafilede Serkan Aykut, Veysel Aksu, Hakan Akman, İsmail Hacıhafızoğlu ve Atalay Demirbağ yer almadı. Diyarbakır'a puan yada puanlar almak için gittiklerini söyleyen Teknik Direktör Ercüment Coşkundere, "Altay galibiyeti ile takımda güzel bir hava oluştu. Bunun maça pozitif etki yapacağına inanıyorum" dedi. Yolculuk öncesinde sporcuların morallerinin yüksek oluşu ise zorlu deplasman öncesinde umut verdi.

yesil55

bazı sitelerde  kendinden cok emin konusam ve büyük samsunsporumuzu kücük düşürmeye calısan diyarbakırspor taraftarını kınıyorum cok zor gibi ama inş. bu macı alıcaz e kötü berabere biterse de iyi olur

kuzey55

Samsunspor geçen haftanın en sürpriz sonucuna imza attı, deplasmanda Altay'ı 2-1 mağlup ettiler. Yeni Teknik Direktörü Erciment Çoşkundere ile çıktığı ilk maçında 3 puan alan Samsunspor, ligde 4 haftalık bir aranın ardından 3 puanla tanışmış oldu. Altay deplasmanında oynadığı futbolla galibiyeti hakeden Samsunspor şimdi aynı futbolu Diyarbakırspor deplasmanında da sergilemek istiyor. Samsunspor'da İsmail sakat.

Diyarbakırspor'da yaşanan maddi kriz kendini iyice göstermeye başladı, çok istekli bir Samsunspor'un buradan puanla ayrılabileceğini düşünüyorum.

Tahmin: 02

bir tahmin sitesinin samsunspor yorumu...

nomak55

adam ii tahmin etmiş hadi bakalım inş.. dediği gbi olur bence beraberlik bile yetmez bizim heedeflerimiz olması gerekir bence

Baskent_Samsunspor