ŞİRİN ANA SENİ UNUTMADIK

Başlatan Meskenler, 19 November 2008, 17:55:54

« önceki - sonraki »

kayacan

Allah (c.c.) mekanını cennet eder inşallah.

beşnumara

önce şirin ana sonra teoman abiyi kaybettik ikisi de nur içinde yatsın ikisinin de ailesine ALLAH sabır versin

erkan55

Zaman ne kadarda cabuk geciyor, o gün daha dün gibi akilimda.

Allah tekrar rahmet eylesin.

55.hakan

Allah rahmet eylesin iyiler hep aramızdan ayrılıyor

Kaya

nuri asan tesislerinin neşe kaynağı idi onla defalarca idman seyretmişimdir şirin anamız ALLAH rahmet eylesin

Türk!

Unutulmayacaksın Şirin Ana'm..

Unutulmayacaksınız Samsunspor Şehitleri..

celebi

mekanın cennet olsun ŞİRİN ANAM

cuneytavar55

1.yılında saygı ve sevgi ile anıyorum.....

kumköylü ahmet

tam 1 sene ha zamanla yarisamiyoruz
ALLAH mekanini cennet etsin

pitbul055

mekanın cennet olsun ŞİRİN ANAM.ve tüm samsunspor şehitlerinin mekanı cennet olsun

Yalnızca BİZ

Yarabbimiz mekânını cennet eylesin inşallah!!!

Alemci İsmail

Şirin Ana kalbimizdesin,mekanın cennet olsun.

since1965

Şirin Ana unutulmadı

Geçen yıl geçirdiği trafik kazası ile hayata gözlerini yuman Şirin Ana lakaplı Samsunspor taraftarı Rukiye Yılmaz, ölümünün 1. yıl dönümünde taraftarlar tarafından unutulmadı. Mezarı başında anılan Şirin Ana için, taraftarlar daha sonra kan verip, akşam ise mevlüt okuttular.

DUALARLA ANILDI
Tam bir Samsunspor sevdalısı olan ve geçen yıl geçirdiği trafik kazası ile hayatını kaybeden Şirin Ana lakaplı Rukiye Yılmaz, önümünün 1. yıl dönümünde mezarı başında anıldı. Mekansız Şirinler Taraftar Grubu yöneticileri ve birçok taraftarın katılımıyla Kalkanca Mezarlığı'ndaki kabirinde dualar okutulan Şirin Ana için daha sonra ise Cumhuriyet meydanındaki Kızılay Kan Otobüs'ünde kan verildi.

MEVLÜT OKUTULDU
Şirin Ana'nın oğlu ve Şirinler Taraftar Grubu Başkanı Murat Aktürk, "Şirin Ana'sız bir yılı geride bıraktık. Kendisini rahmetle anıyoruz. Tam bir Samsunspor sevdalısı olan annem için gerekli vazifemizi yerine getirdik. Anma törenine katılan, kan veren ve mevlüdümüze katılan bütün dostlarımıza ve Samsunsporlu taraftarlara çok teşekkür ediyorum. Annemin tek sevdası Samsunspordu ve bu takımın başarılı olmasını istiyordu" dedi.

ÇEPNİ DE KATILDI
Bir dönem Samsunspor'da Taraftardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyeliği yapan Aykut Çepni, Şirin Ana için düzenlenen anma törenine katıldı.

Kalkanca Mezarlığı'ndaki törende bulunan Çepni, "Şirin Ana'yı çok seviyorduk. İdmanda, maçta, deplasmanda sürekli Samsunspor'u takih ederdi. Allah rahmet eylesin" dedi.

RAHMETLE ANIYORUM
Samsunspor'un kaptanlarından birisi olan Serkan Aykut Şirin Ana'yı ölümünün 1. yıl dönümünde rahmetle andıklarını söylerken, "Şirin Ana'mız kalbimizde yaşıyor" dedi.

Kırmızı- Beyazlılar'ın kaptanlarından Serkan Aykut, Şirin Ana'yı ölümünün 1. yıl dönümünde rahmetle andıklarını belirterek, "Tam bir Samsunspor sevdalısıydı. Hiçbir maçımızı kaçırmazdı. Öldüğü zaman çok üzülmüştük. Kendisini rahmetle anıyoruz. Şirin Ana kalbimizde yaşamaya devam ediyor" diye konuştu.

TARAFTAR KAN VERDİ
Şirin Ana'yı anmak için bir araya gelen taraftarlar mezarlıktaki törenin ardından Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Kızılay Kan Otobüs'ünde kan verdiler.

Samsunsporlu taraftarlar 1. yıldönemünde Şirin Ana'yı unutmazken, mezarlıktaki anma töreninin ardından Cumhuriyet Meydanı'ndaki Kızılay Kan Otobüsü'nde kan verdi. Taraftarlar adına konuşan Canikli Mekansızlar Taraftar Grubu Başkanı Kenan Karpuzoğlu, "Biz bugünkü etkinliklerimizle Şirin Ana'yı unutmadığımızı ve unutmayacağımızı gösterdik. Allah bir kez daha rahmet eylesin" dedi.

fanatik55

allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

europe_55

Kendisi ile tanisma firsatim olmadi ama Allah mekanini cennet eylesin.

ALLAH RAHMET EYLESIN SIRIN ANA! :(