ŞİRİN ANA SENİ UNUTMADIK

Başlatan Meskenler, 19 November 2008, 17:55:54

« önceki - sonraki »

Meskenler

Geçen yıl geçirdiği trafik kazası sonucu aramızdan ayrılan Samsunspor'un Şirin Ana'sı ..

Geçen yıl geçirdiği trafik kazası sonucu aramızdan ayrılan Samsunspor'un Şirin Ana'sı (Rukiye Aktürk) ölümünün 1. yılında anılacak

Şirin Ana'nın Kalkanca Mezarlığı'ndaki kabri başında 21 Kasım günü Cuma Namazı'ndan sonra anma töreni düzenlenecek. Aynı gün akşam Site Camii'nde mevlüt okutulacak, ardından Şirin Ana'yı sevenler Samsunspor'a ait halı sahada futbol karşılaşması yapacak. Merhum Şirin Ana'nın oğlu Şirinler Gurubu lideri Murat Aktürk,"Samsunspor sevdalısı olan Şirin Anamız'ın yokluğunu hepimiz içimizde hissediyoruz. Anma törenlerine tüm sevenlerini bekliyoruz" dedi. 

gazete haberi  http://halkgazetesi.com.tr/news_detail.php?id=13003

Meskenler

onunla birlikte izlediğim samsunspor idmanlarını özledim :( :(

34 SS 1965

onunla olan deplasmanlarda unutulmaz

samet

vay be ne çabuk 1 sene oldu...hala aklımda dün gibi...

Meskenler

kuzey55

özellikle gectiğimiz yıl eskişehir deplasmanını unutamadık...

yönetici

Türk tribünlerinde eşi benzeri olmayan bir kişilikti. Bir sene ne çabuk geçmiş...
Allah rahmet eylesin...

Recep

işte Samsunspor farkı bu
Türkiyede eşi benzeri olmayan bir insandı unutulmaması ne kadar çok sevildiğinin en büyük kanıtıdır
Allah mekenını cennet eylesin Şirin Ana bizim elimizden gelen ancak dua etmek

5_SamSunSpoR_5

Baskent_Samsunspor

Allah nuriçinde yatırsın şirin ana ölmedi kalbimizde yaşıyor

harbisamsunsporlu5517

bıryıl gectı sensız şirin anam  allahım nur içinde yatırsın  samsunsporluları tektek kaybedıyoruz

hakan555

Eskişehir deplasmanında elinden tutup koltuklara oturtmuştum onu ..

Cenazesinde resmini taşımıştım ..

Allah rahmet eylesin , mekanı cennet olur inşallah .

FUAT ACAR

allah rahmet eylesin nur içinde yatsın

CeLiL_55

Allah Rahmet eylesin unutmadık Şirin anamızı nur içinde yatsın gelmez birdaha onun gibisi tamamen kendini Samsunspor' için adamıştı antremanları izler maçları hiç kaçırmazdı hele o tribünde haydi Celil'im haydii Serkan'ım demesi heygidi günler hey..

ahmet55