Samsun'umuzun başı sağolsun; binbaşımızı şehit verdik!

Başlatan bezgınbekır, 19 November 2008, 21:22:32

« önceki - sonraki »

bezgınbekır

Ağrı Valisi Mehmet Çetin, Sinek Yaylası'nda teröristlerle girişilen çatışmada Jandarma Binbaşı Süleyman Can'ın şehit olduğunu, bir uzman çavuş ile 4 erin yaralandığını bildirdi

Öncelikle yüce Türk milletinin daha sonra bütün Samsunun basi sagolsun. Sehit binbaşımıza Allahtan rahmet yakınlarina sabir diliyorum. Cenaze torenin Ankarada mi yoksa Samsunda mi yapılacagi henüz belirsizmiş. Eger Samsunda yapılırsa bence herkes katılmali diye düsünüyorum

Recep

Ağrı'da çatışma: 1 şehit 5 yaralı

Ağrı'nın Cumaçay köyü kırsalında teröristlerle çıkan çatışmada 1 jandarma binbaşı şehit oldu, 1 jandarma uzman çavuş ile 4 er yaralandı. 

Cumaçay köyü Çemçe mevkiinde sabah saatlerinde arazi arama-taraması yapan güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında sıcak temas sağlandı. Çıkan çatışmada 1 jandarma binbaşı şehit oldu, 1 jandarma uzman çavuş ile 4 er  yaralandı.

Yaralı askerler Ağrı Askeri Hastanesi'nde tedavi altına alındılar.

Bölgede çıkan çatışmanın ardından yaralanan uzman çavuş ve erleri ziyaret etmek ve yaralıların sağlık durumlarını öğrenmek amacı ile Ağrı Askeri Hastanesi'ne gelen Vali Mehmet Çetin daha sonra konu ile ilgili basın mensuplarını bilgilendirdi.

Çıkan çatışmada Jandarma Binbaşı Süleyman Can'ın şehit olduğunu 1 jandarma uzman çavuş ve 4 erin yaralandığını bildiren Çetin "Çatışma sonrası bölgeden kaçmaya çalışan teröristlerin yakalanması için operasyonlarımız devam etmektedir. Şehidimize Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum" dedi.

Yaralı askerlere kan vermek için silah arkadaşları ve polisler uzun sıra oluşturdular

Allah rahmet eylesin yakılarına sabır ihsan eylesin

harbisamsunsporlu5517

adımız aynıymış allah mekanını cennet etsın ailesine mevlam sabır versin

Kahrolsun pkk !!!

Baskent_Samsunspor

süleyman kardeşimiz çarşambalıymış

şehit binbaşımıza Allahtan rahmet ailesine sabırlar diliyorum

ali ihsan

FUAT ACAR

mehmet yılmaz

Şehit hemşehrimize Allah'tan rahmet diliyorum, ailesine ise sabır dilemekten başka birşey gelmiyor elimden... Ancak kesinlikle ateş onların ocağına düştü!

PKK'nın da onların açık ve gizli destekçilerinin de ...................

HoliganSamSunLu

ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun uğrunda öldüğü ve şimdi altında yatacağı bu topraklar da sonsuza dek TÜRK bayrağı dalgalanacaktır... Rahat uyu Şehidim

SapýnaKadar 55

Hep aynı acı kareler maalesef hiç bitmeyecek bu terör belası.
Kahrolsun Pkk ve destekçileri.

esedullah

Arkadaşlar...
gün geçtikçe vahşetini artıran PKK terör örgütü dün yine bir ocağa ateş düşürdü..
Samsun Çarşambalı Binbaşımız ağrıda şehit düştü
Şehidimize allah tan rahmet geride kalan acılı ailesine başsağlığı diliyoruz

esedullah

Tiryakiler55

ALLAH BELANIZI VERSIN PKK... LANET OLSUN SIZE... $EHITLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ... yakinda göreceksiniz gününüzü. yine bir ki$ daha geldi geberirsiniz daglarda in$allah... ba$imiz sagolsun

celebi

beşnumara

ailesine ALLAH'tan sabır diliyorum.türk milletinin başı sağolsun

kuzey55

şehidimize ALLAH tan rahmet.ailesine sabır diliyorum...BAŞIMIZ SAĞOLSUN...