Bank Asya 1.Lig 12.Hafta | Altay - Samsunspor'umuz: 1-2

Başlatan Sempatik Bengülü, 09 November 2008, 21:49:46

« önceki - sonraki »

Kais

ahmet55

Alıntı yapılan: **KaR6** - 17 November 2008, 19:20:35

güleryüzlü mü gülyuzlu mu istiyosun ahmet abicim, bi açıklarmısın ;D ;D ;D
Kardeşim Mümkünse Gül yüzlü!!! Bayan polisleri stadta görünce Polislerle aramdaki buzzz dağları eriyor sankiii. ;D

selahattin55

Alıntı yapılan: kuzey55 - 18 November 2008, 13:56:44
hala sesim travesti gibi çıkıyo :) özlemiştik böyle sevinmeyi...

senden şüpeleniyordum zateeeen mustafa ama şüpeeeem doğruymuş yanılmamışım. ;)

ondestan_11

heheh benimde kafam cıkmış :) üzülüodum hiç bi resimde cıkmamışım die

kuzey55

Alıntı

Onlar her yerde

Samsunspor'un İstanbul'da yaşayan taraftar topluluğu Grup İstanbul 55,Altay maçında da Kırmızı-Beyazlıları yalnız bırakmayarak takımlarına olan güvenlerini bir kez daha gösterdiler.Kırmızı-Beyazlıların İstanbul'da yaşayan taraftar topluluğu Grup İstanbul 55, Bank Asya Birinci Ligi'nin 12 'inci haftasında İzmir'de oynanan Altay maçında da tribünlerdeki yerlerini alarak Samsunspor'a destek verdiler. Bu sezon oynanan 6 deplasman maçından sadece birine gidemediklerini belirten Grup İstanbul 55 taraftar Topluluğu Basın Sözcüsü Veis İlhan,Tüm deplasman maçlarına giderek Samsunspor'a destek vermeye çalışıyoruz.Bir tek Malatya deplasmanına gidemedik. Onun sebebi de, Malatyaspor maçına Samsunspor taraftarının alınmayışıydı" dedi.

gorkem_forzasamsunspor55

samet

grup istanbul artık bundan sonra beraber gideceğiz...bursa-istanbul...her yerdeyiz...

havzalı55

yha bu maçın ozetını nerden ızLıcem :S:S dün qece kacırdım :(

seckin55

Alıntı yapılan: 35ama55 - 18 November 2008, 17:07:29
aynen kardeşim  ;)
valla bende son ıkı senedır altay maçına gittim.ikisindede yenildik..2-0 ve 4-1..bu sefer gıdemedık..demekki bi hayır varmış...

samsun155

Kais

ya resımler ancak bu kadar harıka olabılır sımdı baktım helal olsu ceken arkadaslara ve Allah razı olsun bızlerle paylastıkları ıcın

kumköylü ahmet

galbiyet güzel ama coook abarttik sanki playoffa veya sampiyon olmusuz gibi
herkez hattini bilsin bence okadar nuzumsuz maclari verdikki giresun,karabuk malatya gibi su 3 macada sadece 9 puanimiz kayip oyuncularin asarisini kutlamak icin daha iyi basarilara ihtiyacimiz var.
samsunsporu kücük düsürüyoruz boyle sevinerek biz samsunsporuz yani bizi yenenler boyle bayram yapmalilar biz degil arkadaslar.
kusurumada kimse bakmasin benim icim almiyor okadar

SapýnaKadar 55

Alıntı yapılan: kumköylü ahmet - 19 November 2008, 17:47:43
galbiyet güzel ama coook abarttik sanki playoffa veya sampiyon olmusuz gibi
herkez hattini bilsin bence okadar nuzumsuz maclari verdikki giresun,karabuk malatya gibi su 3 macada sadece 9 puanimiz kayip oyuncularin asarisini kutlamak icin daha iyi basarilara ihtiyacimiz var.
samsunsporu kücük düsürüyoruz boyle sevinerek biz samsunsporuz yani bizi yenenler boyle bayram yapmalilar biz degil arkadaslar.
kusurumada kimse bakmasin benim icim almiyor okadar

1) Altay bizi yense lider olacaktı yani bu ligin en iyi ve formda takımlarından
2) Deplasmanda aldığımız ilk 3 puan 232 gün sonra dikkat çekerim!
3) Yeni bir teknik adamla deplasmanda alınmış 3 puan takımın güveni geldi
4) Taraftarın umudunu kestiği anda alınmış bir galibiyet
5) Yenilseydik dibe demir atacaktık.
Bence sadece bu sebepler bile yeterli sevinmek için ve abartmak için.Zaten haddimizi bildiğimiz için seviniyoruz,yepyeni bir Samsunspor,altyapıdan gelen onlarca oyuncu var bu takımda.

FUAT ACAR

Alıntı yapılan: SapınaKadar 55 - 19 November 2008, 18:11:28
1) Altay bizi yense lider olacaktı yani bu ligin en iyi ve formda takımlarından
2) Deplasmanda aldığımız ilk 3 puan 232 gün sonra dikkat çekerim!
3) Yeni bir teknik adamla deplasmanda alınmış 3 puan takımın güveni geldi
4) Taraftarın umudunu kestiği anda alınmış bir galibiyet
5) Yenilseydik dibe demir atacaktık.
Bence sadece bu sebepler bile yeterli sevinmek için ve abartmak için.Zaten haddimizi bildiğimiz için seviniyoruz,yepyeni bir Samsunspor,altyapıdan gelen onlarca oyuncu var bu takımda.
tesbitlerin çok güzel arkadaşım.saygılar