Bank Asya 1.Lig 12.Hafta | Altay - Samsunspor'umuz: 1-2

Başlatan Sempatik Bengülü, 09 November 2008, 21:49:46

« önceki - sonraki »

kuzey55

Alıntı yapılan: edmontdante - 17 November 2008, 19:01:54
Ya hata bizde mi acaba.Bu adam deplasmanlarda iş yapıyor öyle böyle.İşte hakkındaki yorumları da okuduk Altay maçındaki performansına ilişkin.Malatya'da da iyiydi.Çok mu baskı yapıyoruz içerideki maçlarda?

Ben yine aynı fikirdeyim Turgut'la ilgili ama deplasman maçlarında performansı iyi görünüyor.İçeride Destek olalım bari ne yapalım  sonuçta SAMSUNSPOR kazanacak

hocam kendisi de söylemiş dün bi abimize deplasmanda atıyorum ama iç saha maçlarında baskı oluyo üzerimde diye.

Recep

Alıntı yapılan: samsuni - 17 November 2008, 20:13:00
Safranbolu'da bina şirindi kardeşim ama İzmir'de binaya gerek yokmuş!

Abi aşkolsun, ben burada anasayfada "emniyet stadı bize bırak" başlığında yüce emniyet kuvvetlerimiz aleyhinde sallayan bazı arkadaşların dikkatini çekmeye çalışıyorum. Lütfen... Maksadım Polis Teşkilatıomıza yardımcı olmak.

Fakat kuşların bana söylediğine göre hafta için biz deplasmana gidemeyiz diyen Selo Reis ve sen bu enstantaneden sonra pişmanlık türküleri söylemişsiniz. Hatta iki hafta sonra Altay'ın maçına gidecekmişsiniz :)
biz bundan sonra bütün maçlarımızı izmirde oynayalım ya yeneriz ya berabere kalırız :) :) altay maçına selo reisle mutlaka gidecez ama çelebi gelmiyor :) ??? :o :-\

celebi

Alıntı yapılan: recep55 - 17 November 2008, 21:58:49
biz bundan sonra bütün maçlarımızı izmirde oynayalım ya yeneriz ya berabere kalırız :) :) altay maçına selo reisle mutlaka gidecez ama çelebi gelmiyor :) ??? :o :-\

ben gelmiyorum abi ben gittiğim yeri kurutuyorum

ondestan_11

Alıntı yapılan: 35ama55 - 17 November 2008, 22:29:48
Vay bee abi ; ne hatunmuş maçın önüne geçti  :) :) ben napim abi en az 4.5 sene burdayım , nasıl okul okuyayım burada  :D :D

garibim Turgut kırk yılda bir gol attı o da sarışın polıs amırının gölgesinde kaldı , bu adamda ne yapsa yaranamaz bize , keza şans yok kendisinde  :P :P

90 dk hiç surmadık dimi 35ama55 :)

samsunmania

Alıntı yapılan: ondestan_11 - 17 November 2008, 22:35:50
90 dk hiç surmadık dimi 35ama55 :)
Alıntı yapılan: 35ama55 - 17 November 2008, 22:44:32
aynen hiç susmadık hele son dakıkalarda .. 90 dakıka degil 120 dakıka bagırdık , zaten asıl eglence mactan sonra başladı biliosun .. kesmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee  :D :D

Kardeşler koptunuz maçtan sonra. Ahmet 55 aşağıya uçacaktı farkında değil. Benim bile sesim kısıldı maçtan sonra sizin ne oldu bilmiyorum. Kısa devre var sizde :P :P :P

samsunmania

Alıntı yapılan: celebi - 17 November 2008, 21:59:56
ben gelmiyorum abi ben gittiğim yeri kurutuyorum

Kardeşim ben varken galip geldik ya hiç bir şey olmaz daha. Selamımı almışsındır inşallah.

samsunmania

Alıntı yapılan: 35ama55 - 17 November 2008, 22:54:44
tren de yaptık  :D :D abi vizem var sabah valla kopamadım siteden  ;)

Adamım saçmalama dersini çalış sonra hocalar tren yapar haberin olsun :P :P :P

celebi

Alıntı yapılan: samsunmania55 - 17 November 2008, 22:54:44
Kardeşim ben varken galip geldik ya hiç bir şey olmaz daha. Selamımı almışsındır inşallah.

aldım abi sağolasın

samsunmania

Alıntı yapılan: 35ama55 - 17 November 2008, 22:57:05
tamam abi kaçıcam şimdi .. yalnız gördüğün gibi herkes sarışın bayan polise takmış durumda sitede , abi öyle heyecan yapmışız ki kimsenin umrunda olmadı tribünde  :D

Aldığımız 3 puan bin sarışına değer boşver paşam.

edmontdante

Keyifler yerinde olunca muhabbetler güzel oluyor tabii.

samsunmania

Alıntı yapılan: edmontdante - 17 November 2008, 23:12:53
Keyifler yerinde olunca muhabbetler güzel oluyor tabii.

Özledik be dostum. Daha nice güzel muhabbetlere.

FaT1h

işte bu galibiyet samsunsporumuzun nerde ne yapcagını kestiremiyicegini kanıtlıyo bir kez daha kimse bizi kücümeseme gibi bi hataya düşmesin barca gelsin bi bakmışın onu bile yenmişiz

Mert

Bu galibiyetle çıkışa geçeriz inşallah.Ama devre arası transfer şart.

FaT1h

hasanın yerine ilk önce kaleci lazım yoksa canımız cok yanar daha

Kais