Bank Asya 1.Lig 12.Hafta | Altay - Samsunspor'umuz: 1-2

Başlatan Sempatik Bengülü, 09 November 2008, 21:49:46

« önceki - sonraki »

ILUVATAR

samsunspor sen cok yasa canim feda olsun sanaaaa

hicbir seye degisilmez senin sevgin bu dunyadaaaaaa :)

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: ILUVATAR - 16 November 2008, 17:05:08
samsunspor sen cok yasa canim feda olsun sanaaaa

hicbir seye degisilmez senin sevgin bu dunyadaaaaaa :)

Değişilmez be kardeşim

grkn55

bu hafta 3 kupon yaptım 3 ü de 1 er maçtan yattı son kuponum da Samsunsporumuzda vardı

bezgınbekır

KafSinKaf

16 November 2008, 17:08:47 #379 Son düzenlenme: 16 November 2008, 17:11:16 KafSinKaf
Helal olsun size, tebrik ediyoruz  ;D

guvensolmaz

Sana Duygularımı,, Sözlerle Anlatamam..
Benim İçin Sen Varsın, Başkasını Tanımam !!
SENİ SEVMEYE DEVAAAMM...

Recep

never.55

maç 5-1 bile bitebilirdii turgutun acemilikleri olmasaydıı

MeL_55

16 November 2008, 17:26:05 #384 Son düzenlenme: 16 November 2008, 17:46:35 MeL_55
AlıntışEN OLA SAMSUN şEN OLAA !! 1-2

Manisaspor'un puan kaybetmesiyle liderlik şansı yakalayan Altay, sahasındaki Samsunspor maçında büyük bir şok yaşadı. Küme düşme hattından uzak kalmaya çalışan rakibine mağlup olan Siyah beyazlılar, büyük bir fırsat kaçırdı.

Haftaya 20 puanla giren Altay, Samsunspor karşısında mutlak favoriydi. Ancak 29. dakikada Gökhan, konuk ekibi 1-0 öne geçirdi. Altay ilk yarının son dakikasında Seyhmus ile beraberliği yakalasa da Turgut 80. dakikada maçın skorunu Samsunspor lehine 2-1 olarak belirledi. Altay böylece 20 puanda kaldı. Samsunspor ise 14 puana yakseldi.

ALTAY: 1 - SAMSUNSPOR: 2

STAT: Altay Alsancak
HAKEMLER: İlker Meral, Ömer Faruk Yeşil, Erdem Gökalp

ALTAY: Bülent, Mustafa (Dk. 69 Can Erdem), Mehmet, Hakan, İsa  (Dk. 55 Alp), Yasin, Erdal  (Dk. 60 Tiago), Musa, Molina, Şehmus, Burak
SAMSUNSPOR: Hasan, Turgay, Kenan, Gökhan, Can, Doğan (Dk. 74 Volkan ), Hakan, Sefa  (Dk.68 Murat), Sercan  (Dk.88 Ömer, Oktay, Burhan

GOLLER: Dk. 38 Şehmus (Altay), Dk. 24 Gökhan, Dk. 71 Doğan (Samsunspor)
SARI KARTLAR: Dk. 39 Doğan, Dk. 45 Gökhan, Dk. 62 Sefa, Dk. 69 Hakan, Dk. 85 Murat (Samsunspor)

Alıntı"Takım olmaya çalışıyoruz"

Bank Asya 1. Lig'de Altay'ı 2-1 yenen Samsunspor Teknik Direktörü Ercüment Coşkundere yaptığı açıklamada, ligin güçlü ekiplerinden Altay'ı yendikleri için mutlu olduklarını belirterek, şunları kaydetti:

''Biz hafta içinde Altay'ın oyun düzenine göre kendi savunma anlayışımızı geliştirdik ve kontrataklarla etkili olmaya çalıştık. Altay, defansını öne çıkardığında pozisyon veren bir takım. Samsunspor'un en büyük sıkıntısı, takım halinde savunma yapamaması. Takım olmaya çalışıyoruz. Yolun başındayız. İlk maçımdı, Samsunspor'da iki yıl önce menajer olarak görev yapıyordum. O yüzden oyuncuları tanıyorum.''

16.11.2008
Kaynak : AA 

yönetici

AlıntıDeplasmanda devirdik: 2-1 
Samsunspor'umuz Bank Asya Birinci Ligin 12. haftasında İzmir deplasmanında Altay'a konuk oldu.

Manisaspor'un puan kaybetmesiyle liderlik şansı yakalayan rakibimiz Altay, Samsunspor'umuza kaybederek büyük bir şok yaşadı. İyi futbol oynayan ancak bunu skora çeviremeyen takımımız yeni teknik direktörü Ercüment Coşkundere ile çıktığı ilk maçında ilk deplasman galibiyetini elde etmiş oldu.

29. dakikada Gökhan ile 1-0 öne geçtik. Altay ilk yarının son dakikasında Şeyhmuz ile beraberliği yakalasa da Turgut 73. dakikada maçın skorunu Samsunspor'umuz lehine 2-1 olarak belirledi. Altay böylece 20 puanda kaldı. Samsunspor'umuz ise 14 puana yükseldi.

ALTAY: 1 - SAMSUNSPOR: 2

STAT: Altay Alsancak
HAKEMLER: İlker Meral, Ömer Faruk Yeşil, Erdem Gökalp

ALTAY: Bülent, Mustafa (Dk. 69 Can Erdem), Mehmet, Hakan, İsa (Dk. 55 Alp), Yasin, Erdal (Dk. 60 Tiago), Musa, Molina, Şehmus, Burak
SAMSUNSPOR: Hasan, Turgay, Kenan, Gökhan, Can, Turgut (Dk. 74 Volkan ), Hakan, Sefa (Dk.68 Murat), Sercan (Dk.88 Ömür), Oktay, Burhan

GOLLER: Dk. 40 Şeyhmuz (Altay), Dk. 27 Gökhan, Dk. 73 Turgut (Samsunspor)
SARI KARTLAR: Dk. 39 Turgut, Dk. 45 Gökhan, Dk. 62 Sefa, Dk. 69 Hakan, Dk. 85 Murat (Samsunspor)

www.samsunspor.biz

Tebrikler ve teşekkürler çocuklar, bir başlangıç olur inşallah... 

**KaR6**

Alıntı yapılan: **KaR6** - 16 November 2008, 14:24:27
normalde pek ruya görmeyen bi adam olarak bu macın skorunu 2-1 lehimize gördum.. ilginç taraf ise 2sini de Turgut attı dediler, kan ter içinde uyandım ;D şaka maka, inşallah gercek olur ama anca ruyamızda görururuz muhabbetinden korkmuyo da değilim :D

baska bir şey demiyorum ;D ;D ;D

**KaR6**

Alıntı yapılan: harbisamsunsporlu5517 - 16 November 2008, 16:44:59
KAR6 ruyan cıktı kardesım ne temız kalbın varmış  ;D

sağolasın kardeşim, cidden öyleymiş :D

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: **KaR6** - 16 November 2008, 17:54:42

baska bir şey demiyorum ;D ;D ;D

Şeyhim, geçen gün sizi dergahta göremedik, merak ettik. :)

Maçtan sonra Turgut yaptığı açıklamada "aslında üçüncü golü de atacaktık ama kar6'nın rüyası aynen çıksın diye atmadık" demiş.  ::)

Maç sonunda Feyyaz Uçar'ı açıklamasını önemsiyorum demiş ki;
Alıntı
Bank Asya 1. Lig'de Samsunspor'a 2-1 yenilen Altay'da, teknik direktör Feyyaz Uçar, ''Hedefe giden yolda, içeride alınan mağlubiyet en sıkıntılı durumdur'' dedi.

Uçar, maçtan sonra yaptığı açıklamada, kötü oynadıklarını ve Samsunspor'un isteğine, arzusuna ayak uyduramadıklarını, sonuçta mağlubiyetin kaçınılmaz olduğunu ifade etti.

seckin55

Alıntı yapılan: **KaR6** - 16 November 2008, 14:24:27
normalde pek ruya görmeyen bi adam olarak bu macın skorunu 2-1 lehimize gördum.. ilginç taraf ise 2sini de Turgut attı dediler, kan ter içinde uyandım ;D şaka maka, inşallah gercek olur ama anca ruyamızda görururuz muhabbetinden korkmuyo da değilim :D
Canım kardeşim sen hep bole ruyalar goresin...