Unutulmayan pankartlar

Başlatan mehmet yılmaz, 10 November 2008, 12:18:13

« önceki - sonraki »

samet

sevmeyelimde taşamı dönelim........elbet bir gün........ölümüne sevda yolu yok başka seviyoruz delikanlıca.......bunlar çok güzel...

Nuri Asan

"Sana Sitem Ettiysem Sitem Sevgiden Doğar" diye bir pankart yaptırmayı düşünüyorum.Fikirlerinizi alabilirmiyim

jean

super ligde ka-la-ca-giz vede sidmiki sensiz gecen pazarim haram olsun da guzel bir pankart

CeLiL_55

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 10 November 2008, 12:32:46
Ne Bulgaristan ne Yunanistan; Tek düşman Trabzon!..
SoNuNa kAdAr !!!!!

Baskent_Samsunspor

şöyle bi pankartta ben hatırlıyorum samsunspor-g.saray maçında kapalı trübünde açılmıştı

müf-İT HADDİNİ BİL (müfit erkasaba ithafendi) eski taraftarımız çok üretkendi çooook

cuneytavar55

BABALAR ÖNDE GİDER..MESKENLER..

(PANKART EMNİTETTİN ARŞİVLERİNDE)

kumköylü ahmet

Alıntı yapılan: coleccionista1965 - 12 November 2008, 14:43:14
"Sana Sitem Ettiysem Sitem Sevgiden Doğar" diye bir pankart yaptırmayı düşünüyorum.Fikirlerinizi alabilirmiyim

Cook güzel

KotuCocuk55

13 November 2008, 02:55:53 #22 Son düzenlenme: 13 November 2008, 03:28:25 **KaR6**
Bizde ankaradaki üniverste öğrencileri,samsunsporun düştüğü sene kızılcahamam kampında
'Yiğit Düştüğü Yerden Kalkmasını Bilir' die paramız o zaman büyüğüne yetişmediği için küçük bir pankart açmıştık,biraz taklit koksada severim bu pankatı ama bu aralar bizim yiğidin başı dumanlı rahat bırakmıyorlar delikanlıyı :))

Samsunspor Babanız,Nataşalar ananız  Bir Trabzonspor maçında açmıştık İsmail Uyanık kapatılmasını rica etmişti

Rum,pontus,ermeni,hepsini birden s..meli Yine bir trabzonspor maçında açılmıştı ve İsmail başkan kapatılmasını rica etmişti

Ama benim için en güzeli en özeli,
Yapıldığı günü,sebebini ve ilk açıldığı maçı hatırlarım,
Söğütlübahçenin bana göre en iyi zamanlarında saolsun Uğur abi estiriyor,taraftar her zamanki gibi bomba ama takım dökülüyor çıldırtıyor,bir trabzon deplasmanı hezimetle bitiyor ve samsunspor taraftarına kurulan tuzak sonucu taraftarımız bayada hasar alıyor pesıne yetmıyor ve ıcerıdekı mac kaybedılıyor ve adana deplasmanından once Spor55 programında ugur abı meshur demecı ve macta asacağı pankartı acıklıyor;

INADINA SENINLE

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: coleccionista1965 - 12 November 2008, 14:43:14

Valla aklıma düşürdün bu sözü, dünden beri Coşkun Sabah'ın Hatıram Olsun'unu dinliyorum. Eskiden beri severim zaten.

Yakışır bence...

Alternatif önerim ise
"Yurdum gibi sevdim seni..."

Meskenler

valla daha yaratıcı sozler lazım mesela teksas'ın ''seni annem gibi sevdim''  40 sene düşünsem aklıma gelmez boyle bıse nerden esınlenıyolar merak etmısındır hep ;D

SapýnaKadar 55

Cehennem Buz Tutana Kadar Kasımpaşalıyız pankartı da beni çok etkilemişti.
Babalar Önde Gider-MESKENLER pankartını hatırlıyorum ama hemen kaldırmışlardı onu sanırım.

guvensolmaz

Teksas ın seni annem gibi sevdim pankartı bir alıntıdır... (Bir Şarkı Klibinden)

Meskenler

olsun adamlar o söze ne pankartlar ne siteler açtı bizim tribunlerimiz birazda yaratıcılıkdan kaybedıyo yaratıcılık yok zaten yeterınce yasak var mesale konfetı sopalı bayrak bide yaratıcılıgıızda yok  :(

Kaya

sana gelmediğim gün öldüğüm gündür

bu da şu an benim aklıama geldi acı hayat dizisinden

celebi

Boluda açılan pankart "BİZİ ANCAK ÖLÜM AYIRIR" geçen seneki lig maçında açmıştık