Bank Asya 1.Lig 11.Hafta Samsunsporumuz-Kdç.Karabükspor

Başlatan samsunmania, 03 November 2008, 00:49:53

« önceki - sonraki »

Amsterdamli

Ilk yariyi onde bitirmek sevindirici. Ikinci yarida hocamizin yapacagi taktiksel degisiklikler bakalim maci nasil etkileyecek. Yedeklerde Oktay-Murat-Volkan gibi onemli oyuncular bulunuyor.

Bu arada Bafrasporun rakipleri ilk yariyi berabere kapattigi icin Bafraspor su an halen lider bulunmakta.

Recep

cgr

**KaR6**

ne alaka recep abi, anca kalktım girdim işte :) hem 30.dakika da yazmıştım zaten :)

Recep

Alıntı yapılan: Cgr - 09 November 2008, 15:58:32
abi bu basket maCını nerde izLiosunuz yaaa...?
http://212.174.96.214/tbf/netcasting/ bu linkten izleyebilirsin

GençKozluklu

3.lig skorlarını nereden takip ediyorsunuz arkadaşlar.

tanju55

abi bu basket maCını nerde izLiosunuz yaaa...?

http://212.174.96.214/tbf/netcasting/

cgr

GençKozluklu

tanju55

GençKozluklu

Alıntı yapılan: tanju55 - 09 November 2008, 16:01:44
mackolik.com

Teşekkürler. Bakalım Ünye ne alemde. Ordu tkaımı ancak Ünye - Terme yakın olunca ve Kozluk ta sınır olunca haliyle hakkımız , hukumuz var. Nedense böyle bir açıklama ihtiyacı hissettim  ;D

salihcakir

ilk yarıyı kaçırdım ama önde olduğumuzu öğrendim. Çok sevindim. Orta saha tercihinde iki değişiklik takımı ikinci yarı daha yorgun olacak karabük karşısında uçurur. Umarım hoca cesaret edip iki oyuncu birden değiştirebilir. sonra ikinciyi bulduktan sonra bir forvet çıkartılıp orta saha beşlenebilir. bu şekilde çok rahat galibiyete gidebiliriz. Bu hafta alınabilecek bir galibiyet çok önemli.

Kızlarımız da başarılı bir maç götürüyor deplasmanda anlaşılan. tebrikler onlara da.

tanju55

ya ne kadar kavga edersek edelim...
Samsun Ordu kardes cekemeyen kalles..

tanju55

Karşılaşmanın 2. yarısı Karabükspor'un santra vuruşu ile başladı

cem 55

kızlar iki hafta sonra 23 kasımda pazar günü fenerbahçeyle istanbulda karsılasıcaklar ve istanbul grubu olarak bütün tayfa takımımızın yanında olacaz beşiktası elimizden kacırdık ama fenerbahce kacamıyacak televizyonda samsun sesini artık herkese duyurucaz