Trabzon maçında taraftar

Başlatan atakan, 17 October 2005, 12:07:20

« önceki - sonraki »

atakan

trabzon maçında gördükki yine herkes ayrı telden çalıyo.tv den şirinlerin pankartını göremedim.bu konu hakkında bilgisi olan varmı.artık gruplar birleşmeli tek yumruk olamalı.başka türlü olmaz 15-20 kişiyle takım ateşlenmez

curva55

tvye nasıl gelmedi.Uzun zman sonra tribünü böyle güzel gördüm.

curva55

jean

curva 55 tribune ne kadar asarsan as ise yaramaz serefsizler dikket ettim ilk o ........ gosteriyor ama ilk golu yedigimizdede el hareketleri yaparken gordum neyseki yendik oh

mesaj düzeltilmiştir.

admin notu;

jean forumun eski bir üyesi olarak
küfürsüz yazma konusunda daha duyarlı olmalısın.

samsunspor.biz

cem and naz55

tarftar bu maçta çok iyiydi maça gelmeyenler yorum yapmasın atmosfer çok iyiydi taraftara teşekkürler

Anonymous

taraftarımız iyi olabilir ama arkadaşımın açtığı konuya sonuna kadar katılıyorum..yine herkes ayrı yerlerde tezaurat yapıyor..maçın atmosferi güzel olabilir ama kesinlikle gruplarımızınh tek çatı altında toplanması lazım..o zaman çak daha harika olur ve samsunsporumuz çok daha kazançlı çıkar..

baha55

arkadaslar ts maçında taraftara sölenecek bi söz yok ...taraftar o yagmurlu ve soguk havada mükemmeldi...bi ara  stadda oley oley oley nidaları ile ts ile dalga bile geçtikk ..top göstermedik vallaa

curva55

Gruplar birleşse tabi çok daha güzel olur ama şuanlık öyle birşey olmadığına göre elimizdekiyle yetiniyoruz :D

kenan

jean kım o şerefsızler dedıyın ve kufur ettıyın acıkca solede bızde bılelım demı

Rentboy

Alıntı yapılan: "kenan"jean kım o şerefsızler dedıyın ve kufur ettıyın acıkca solede bızde bılelım demı
kim olacak kardeşim teseli çapulculara diyor jean kardeşimiz...

jean

kena kardesim o lafi yayinci kurulusa dedim benim taraftarligimdan suphe ediyorsan yaniliyorsun benim icin 1 allah 2 samsunspor anlasilmistir sanirim

kral55

Alıntı yapılan: "jean"kena kardesim o lafi yayinci kurulusa dedim benim taraftarligimdan suphe ediyorsan yaniliyorsun benim icin 1 allah 2 samsunspor anlasilmistir sanirim

Jean'a ben kefilim.O gerçek bir Samsunspor sevdalısı.Samsunspor deyince gözlerinin içinde değişik bir pırıltı oluyor.

jean

merci kral55 abi seninle gorusmustuk zaten