SAMSUNSPOR'LUYUM DİYENLER SALI GÜNÜ ANTREMANA...

Başlatan HaSaNCaN, 02 November 2008, 16:45:31

« önceki - sonraki »

celebi

yüksek bir ihtimal futbolcuklardan bazılarınıkadro dışı bırakırlar >:(

harbisamsunsporlu5517

antremana gıtmekle bu sorun çözulmez organıze olup yuruyus duzenlemelıyız

selahattin55

03 November 2008, 13:07:26 #32 Son düzenlenme: 03 November 2008, 13:49:13 samsuni
hep hocaya kızıyoruz şuraya bak.işin ilginç tarafı yönetim neye dayanarak bu adamı takımın başında tutuyor.bu takımı maçlara kenan bile bu kadar hazırlar.bu adam gitmaz bizimde maskara olmadığımız takım kalmaz.malesef dev bir çınar daha dervriliyor.ve tarih oluyor.
AYRICA KAFADAN YÖNETİM BİLE SAMİMİ DEĞİL NASIL OLSA TAKIMA SAHİP ÇIKTIK TARAFTAR BİZE TEPKİ GÖSTEREMEZ ANLAYIŞI VAR.YOKSA SAMSUNSPORU SEVEN BİR YÖNETİM BU KADAR BASİT VE ŞİKECİ BİR HOCAYI GETİRMEZDİ.HADİ HATA İLE GETİRİDİ ŞİMDİYE KOVARDI.DEMEKKİ YÖNETİMDEKİLERDE ADAM DEĞİL.HOCA HİÇ DEĞİL.İNSAN AZ BİR UTANIR YA BAŞARISIZLIĞINI KABUL EDER İSTİFA DEMEK Mİ LAZIM ANASINA SÖVMEK Mİ LAZIM.ALLAH MEKANINI CENNET ETSİN MENTEŞOPLUNUN NERDESİN BE HASBİ AĞA HELE BİR GELDE BAKŞU SENİN SAMSUNSPRUNUN HALİNE.ACEMİ BİRLİĞİ STAJERDOKTOR SÜRÜCÜ KURSUNA DÖNDÜK.ALEME MASKARA OLDUK.DİKKAT HAYRETTİN ÇIKABİLİR.100METRE İLERDE HAYRETTİN TESİSSLERİ.arkadaşlar bu gece uyuyamadım.......

pitbul055

03 November 2008, 13:32:18 #33 Son düzenlenme: 03 November 2008, 13:34:12 pitbul055
arkadaşlar lafda kalmasın.salı saat kaçda.yazılsın buraya.tepki vermezsek bu hoca gitmez.gidip adam gibi gösterelim tepkimizi...susmayalım.madem hereşey samsunspor için işde buda hizmetdir samsunspora.allahını seven gelsinnn

seckin55

yarın kaçta idman..akşam buyuk ihtimal 4.5 da idman..yinede tesıslerden ogrenmek lazım.bilgisi olan yazsın

gozgoz yýlmaz

Gençler şunu aklınızda tutun, futbol takımları idmanlarını haftasonu oynanacak olan maçın saatine göre yaparlar. Gece maçı ise hafta içi gece çalışılır. ( Çift idnan hariç ) Karabük maçı 14'te olduğuna göre idmanlar da 14'tedir.

celebi

bugün şimdi gidilecek mi. foto falan olursa atarsanız sevinirim

guvensolmaz

Alıntı yapılan: celebi - 04 November 2008, 11:44:25
bugün şimdi gidilecek mi. foto falan olursa atarsanız sevinirim

Sanırım artık gerek kalmadı, şöyle keyifli bi sigara yakalımmm :)

Recep

şimdi artık antremana 1 tepsi baklava ile gidilip
bu olaydan sonra futbolculara destek verilmeli

celebi

Kais

Sadece Samsunspor

gitmeye gerek kalmadı hayrettin bence yorumları okudu idmana gidilcek diye hemen kaydı aradan ;D

seckin55

pazar gunu stadı doldurcaz da...:D:D..maçta 2 de zaten.havada guneşlı oldugumu superrrrrrrrrrrrrrrr...karabuke patlamalıyız

tanju55

karabük aklin basindaysa samsuna gelmezsin..
yoksa seni elimizden kimse alamaz..

okusunlarda belki hayrettin gibi bunlarda gelmez hükmen aliriz 3-0  :P :P :P :P