MÜJDELER OLSUN Gümüşdağ devri sona erdi!

Başlatan SamsunluReis, 13 September 2008, 23:35:15

« önceki - sonraki »

SapýnaKadar 55

Yarın gidecek dedim bugün gidecek inşallah.
Bu adan hoca falan değil olsa olsa sahte hoca olur bundan
Bolu maçından sonra söyledik gitmeli diye
Maçı benle bizzat izleyen orada stadta olan arkadaşlarım daha iyi görmüştür,adam ne oyuna müdahele edebiliyo ne takımı oynatabiliyo sıfır.
2 haftamız boşa geçti aşka bişey demiyorum.

cem and naz55

bu adam istifa etmeden yemin ederim maçlara gitmeyecem..
giderse ilk hafta tribundeki yerimi alırım

SapýnaKadar 55

Zaten bu gidişle maça gidecek adam kalmayacak,artık Hacettepe,B.Belediye gibi 100 kişiye oynarız 560.000 nüfuslu şehirde.

tolga

takım şu an idmanda hoca yok ama yardımcıları idmanı yaptırıyor her halde gönderemicekler bu adamı

Amsterdamli

Türedi: 'Hocadan rapor istedik'
03 Kasım 2008 / 17:34
Samsunspor kötü gidişe nokta koymak istiyor. Türedi, "Hocadan rapor istedik"

Samsunspor 2. Başkanı İsmail Türedi, Samsunspor Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında miladi bir dönemde bulunduklarını söyledi.

Bu akşam toplanacak yönetim kurulunda Samsunspor'un kötü gidişatının nedenlerinin masaya yatıralacağını ifade eden Türedi, şunları kaydetti: "Bugün için en önemli sorun başarısızlık. Bugün daha ciddi bir şekilde şapkamızı önümüze koymamız lazım. hocadan rapor istedik. Bu akşam yönetim kurulu toplantımızda değerlendireceğiz."

Haberexen.com

gozgoz yýlmaz

hocadan rapor istemişler, gece değerlendirilecekmiş haberexen'in yazdığna göre.

Demek ki, halen kalsın diyenler var. Kalsın diyenler de gitsin öyleyse.

Bu adamdan bize fayda gelmze artık. Vereceği rapor da deli raporu olur.

seckin55

03 November 2008, 19:07:44 #411 Son düzenlenme: 03 November 2008, 19:13:14 seckin55
abi kimse kalmasın herkez gitsin.sadece taraftar kalsın.başkanı da istemiyoruz...hala mı savunuyolar.bu başkanında hukumetten farkı yok.başbakan ın kafasından..herkez rant peşinde

FaT1h

toplantı sonucu ne oldu hayri gidicekmi ne olur biri güzel bi haber versin hayri gitti sonunda desin !!!

mehmet yılmaz

Hayır, henüz karar verememişler. Neyini bekliyorlarsa artık?

seckin55

spor55 varmı bu aksam..ordan da takıp edebılırız....

FaT1h

samsuni abi sen ne düşünüosun kovarlar dimi artık bu adamı ?

mehmet yılmaz

03 November 2008, 19:19:09 #416 Son düzenlenme: 03 November 2008, 19:21:50 samsuni
Alıntı yapılan: FATIH - 03 November 2008, 19:13:32
samsuni abi sen ne düşünüosun kovarlar dimi artık bu adamı ?

Ne düşündüğümü çok yazdım; durduğu hata zaten...

Gönderirler diye düşünüyorum, eğer göndermezlerse kendi kendilerini yakarlar.

FaT1h

Alıntı yapılan: samsuni - 03 November 2008, 19:19:09
Ne düşündüğümü çok yazdım; durduğu hata zaten...

onu biliyorum abicim yöneticiler için kim destekler kalmasını ister bu adamın başkanın ben futboldan anlamadıgını düşünüyorum artık abi

CurvaSudSamsunspor

İNADINA OSMAN ÖZDEMİR

HACETTEPEDEN İSTİFA ETTİ DÜN GENÇ TAKIMLA SÜPER LİGE ÇIKTILAR UZUN ZAMANDIR O TAKIMIN BAŞINDAYDI BENCE HEMEN ANLAŞALIM...

FaT1h

Alıntı yapılan: CurvaSudSamsunspor - 03 November 2008, 19:23:36
İNADINA OSMAN ÖZDEMİR

HACETTEPEDEN İSTİFA ETTİ DÜN GENÇ TAKIMLA SÜPER LİGE ÇIKTILAR UZUN ZAMANDIR O TAKIMIN BAŞINDAYDI BENCE HEMEN ANLAŞALIM...

alt yapıya önem veren bi isim