Bank Asya 1.Lig 10.Hafta | Malatyaspor 4 - 3 Samsunspor'umuz

Başlatan MeL_55, 27 October 2008, 22:55:55

« önceki - sonraki »

Kadir ÇELEBİ

Harettin hoca kontradan goller bulucam diye ortasahayı boşaltırsa olacagı buydu bakalım samsuna nasıl geleceksin..

HaSaNCaN

bu maç ble bitsin salı günü görüşcez hayrettinle

Tiryakiler55

artik ne diyecegimi bilmiyorum herzaman ayni... kartalspor deplasmanini hatirlatti 3:0 öne gec 3:3 oyna... kazamiz mübarek olsun.. sonumuz hayir olsun ba$ka bir$ey diyemiyorum

Kadir ÇELEBİ

80 dk Samsunspor atağında Hakan Akman kafa şutu üst direkten döndü

şimdi debelenip dururuz...

Cagdas Ünver

aLeM

takım 3 1 ken nasıl hoca bu onlem almazmı adam oyunu rolantıye almazmı nasıl ıs bu ya hoca defol ya ankarada okuluna bıraksınlar senı gelme samsuna

Mert

yazıklar olsun ya yemin ediyorum yazıklar olsun size o formayı çıkarıp oynayın be yakışmıyo üzerinize.Hayrettin senin gibi hocanın!

HaSaNCaN

salı günü antremana gelmeyen malatyalıdır. hemiiiiiiiiiii

cgr

Cagdas Ünver

mehmet yılmaz

cem 55

bu hayretini samsuna sokmayın allah askınıza dininize imanınıza bu futbolcularada göz dagı vermenin zamanı geldi olm ya adam olacaksınız yada zorla olacaksınıoz serefsizler adiler kanı bozuklar topunuzun  lan bizi herkese rezil ettiniz

aLeM

GurbetciFanatik

baskanimiz ne demiste kimse heyecana kapilmasin cikmaya oynamiyoruz diye.
Ulan milletde düsme heyecani basladi be sen ne hedef 10 culuk diyorsun biz bu takim düsermi diye korkuyoruz.
Sen hayrettinle devam et sözzzzzzz sana biz hic sampiyonluk heyecanina kapilmayacagiz.

GençKozluklu

Olacak iş değil ya. 3*1 den maç veren teknik adama artık benim de diyecek bir şeyim yok. Yazıklar olsun