Bank Asya 1.Lig 10.Hafta | Malatyaspor 4 - 3 Samsunspor'umuz

Başlatan MeL_55, 27 October 2008, 22:55:55

« önceki - sonraki »

cem 55

benide sasırttı sercanın topu kornerden kaldırabilmesi dahada sasırtıcı olan turgutun kafa topuna cıkması bunlar hiç harre alemet işler degil

kumköylü ahmet

maviay55

Alıntı yapılan: cem 55 - 02 November 2008, 15:49:31
benide sasırttı sercanın topu kornerden kaldırabilmesi dahada sasırtıcı olan turgutun kafa topuna cıkması bunlar hiç harre alemet işler degil
bu gençlere güvenmeliyiz..önümüz açık biraz sabırr ama hayri istifa  ;)

Sadece Samsunspor

alacaz alacaz serkan girsin

anaaa serkan sakatlanmış son dk.da kadroda yokmuş şimdi okudum ben yaaa

gozgoz yýlmaz

Hocanın Oktay'ı oynatmaması beraberliğe sevineceğini gösrteiryor. Ayrıca bu Turgut'ta bizim görmedğimiz ne var acaba?

2-1 kazanacağımızı dülünyordum ama bu gidişle kazanamayız.

Efsane Malatya seytircisi ortalığı gürültüyer boğmuş, ses desibeli çok yüksekmiş.

Çıt, çıt, çıt.... Çekirdeeeeeekkk....  :)

**KaR6**

Alıntıya mac sonuclarina nerden bakiyonuz bafrayi gormek istedim de

www.mackolik.com

Tribün_ali

Hadi yenin şu malatyalıları  sırf macı takip etmek için komutandan bir saatlik çarşı aldım samsunspor aşkı her şeye bedel yenin de sevindirin beni s... mal atya 

FaT1h

maviay55

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 02 November 2008, 15:52:35

Efsane Malatya seytircisi ortalığı gürültüyer boğmuş, ses desibeli çok yüksekmiş.

Çıt, çıt, çıt.... Çekirdeeeeeekkk....  :)
zuhahaa :D :D: D:D

selahattin55

bu hayrettin 3.1 mağlup ken bile takımı defans yaptırıyor ama inşallah ikinci yarı saldırıpta bu malatyayı yeneriz.

guvensolmaz

Maçın ne olacağı belli olmaz fakat malzeme bu kadar, yani un yok şeker yok sadece yağ var ve helva bekliyoruz,, mecburen bu gençleri beklemek zorundayız, keşke bi çözüm olsa, ama yok işte            

Kais

selahattin55

deregeylerin sitesinde bile sadece bir kişi maçı takip ediyor.anlaşılaan alayı stadda hepsi.ama oradada 4bin kişi varmış nerede bu geydağlılar.

Kaya

Hasan-Gökhan-Turgay-Burhan-Turgut-Murat-Can-Kenan-Hakan-Sefa-Sercan

şu kadroya bakarmısınız arkadaşlar ya böyle bir kadro var mı deplasmanda oynuyorsan ayağa sağlam pas yapmalısın ama senin çıkardığın kadroda bunu yapabilcek oyuncu yok sefayla hakan la orta saha mı olur elinde bir el bombası pimini çekmiş ne zaman patlar acaba diye bekliyorsun yazık hayrettin allah seni bildiği gibi yapsın emi ALLAH yrdımcımız olur inşallah ikinci yarının son dakikalarında bir tane atar geliriz

cem 55

kolpalar bide bizim heryerdeyiz lafıyla dalga gecerler mallar biz bu sene 4 deplasmana da gittik en kötü manisa deplasmanında bile 100 kişiydik sizin istanbul harici o da gurbetteki taraftarlarınız gittiginiz deplasman görülmüsmü hayatınız yalan kayısı beyinliler