Bank Asya 1.Lig 9.Hafta Samsunsporumuz 0-1 Ç.Rizespor

Başlatan harbisamsunsporlu5517, 19 October 2008, 16:54:05

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: Ladikli - 27 October 2008, 22:53:01
serkanın vuruşunu kaleci çizgiden çıkardı

offff ya offf biri geçsin çzgiyi haydi samsun

Ladikli

maç bitti 3 haftadır galip gelemeyen rize 3 puanı bizden aldı

Sadece Samsunspor

bitti.

pisipisine verdiğimiz puanlara yazık olacak

nomak55

hay ben böyle işin ya bzim savunma da yok forvette yok malesef kiiiiiiiii

samsunmania

Bu maçı Rize 2 kişi ile aldı.Ferhat ve ribiero. Yazık. :'(

Baskent_Samsunspor

tamam buraya kadar

bu gece sabaha kadar ağzıma ne gelirse sayacam anasını satayım

hayrettin sen bizim herşeyimizsin   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ladikli

çok basit bir golle yine yenildik.pozisyona biz girdik ama atamadık adamlar saysan 3 kez geldi ama golü buldu

Sempatik Bengülü

maç bitti bende tv.önünde bittim ilk yarı güzel oynadık ama ikinci yarı resmen dökülüyorduk son dk.da değerlendiremediğimiz pozisyonda resmen delirdim

hayrettin hoca artık bırak yakamızı >:( >:(

samsunmania

Bu maçı alabilirdik. Takımda maalesef yetenek sıkıntısı var. İnanın Rize bu ligde böyle oynarsa bi şey yapamaz. Tek atak tek gol. Yenildik ama ezilmedik edebiyatı yapmıyorum. Kendi kendimize yenildik. 3 net pozisyon harcadık.Hele Serkan'ın kaçırdığı hiç yakışmadı.

Sadece Samsunspor

AlıntıKaradeniz'de kazanan Rize!

Bank Asya 1.Lig'de 9. hafta Karadeniz derbisiyle kapandı, Samsunspor deplasmanında Çaykur Rizespor kazandı. Ev sahibi ekibin baskılı oyunu ve özellikle son dakikalarda bulduğu uygun pozisyonlara rağmen kalesini iyi koruyan konuk ekip, formda golcüsü Ribeiro'nun golü ile 3 hafta sonra galip geldi.

samsunmania

Bu maç bizim hedefimizi belli etti. Acilen toparlanmazsak korkulu rüya bile görebiliriz. Zafer de döküldü. Orta alan sıfırdı bugün. Turgut yine yaktı bizi bugün. Bu çocuk harbiden gudubet. Br çok pozisyonu yedi. Karşı karşıya kaldığını atsaydı bu maçı kesin alırdık bile.

Ladikli

10 puanda kaldık yine sonuncu bolu ve üstündekilerin 8 puanları var işimiz çok zor görünüyor.haftaya malatyaya gidiyoz bu oyunla gol atmamız çok zor hayrettin deplasmanda yenilmeyeceğiz dedi ama bu gidişle berabere bile zor kalacağız gibime geliyor

Baskent_Samsunspor

hedef açısından çok önemli maçtı

bu skorla lig başı hedefimize çok yaklaştık LİGDE KALMAK

tek kelimeyle rezalet

SAMSUNSPORUN BANK ASYADA KALMASI BAŞARIDIR  bu hocayla

GurbetciFanatik

hangi Hocayla basimizda Hoca mi vardiki.
Onu  hoca yapanin......

Sempatik Bengülü

Alıntı yapılan: Ladikli - 27 October 2008, 23:04:39
10 puanda kaldık yine sonuncu bolu ve üstündekilerin 8 puanları var işimiz çok zor görünüyor.haftaya malatyaya gidiyoz bu oyunla gol atmamız çok zor hayrettin deplasmanda yenilmeyeceğiz dedi ama bu gidişle berabere bile zor kalacağız gibime geliyor

eyüp abi allah aşkına soruyorum sana biz ilk yarı bitmeden 20 puan yapabilcekmiyiz