Bank Asya 1.Lig 8.Hafta | Boluspor - Samsunspor'umuz

Başlatan tanju55, 11 October 2008, 19:03:37

« önceki - sonraki »

Baskent_Samsunspor

SapýnaKadar 55

Ya önemi yok yönetim için sevmedik bu renkleri biz gelemeyenlerin yerine de bağırırız,Samsunsporlu olmanın ayrıcalığını olmayan bilemez.

sbc_emir

Alıntı yapılan: sBc-55 - 18 October 2008, 20:18:12
eğer vermezse otobüs haftaya olan rize maçında bir süprizle karsılasırsanız hiç şaşırmayın  ;)

aynen rize maçında yönetimle çok kötü oalcagımız keesinn heralde bu yeni yönetim taraftarı bişey yerin koyumuo heralde

red_white

maviay55

SÖĞÜTLÜBAHÇE gelmio mu boluya? ben kastamonudayım geçerken benide alın dicektim :) ben dönüş bileti bulamadım abi yaa yok böle bişi anasını satıyım

maviay55

her türlü çakıcaz...tribünde olamasam da gönlüm sizlerle.. Allaha emanet olun

GençKozluklu

Alıntı yapılan: fat55 - 18 October 2008, 18:27:16
arkadaşlar bolu maçı biletleri samsun tarafına 10 ytl boluspor kulübüne sordum.stat 12000 kişi kapasiteli samsun a 600 kişi kapasite ayırmışlar.bakalım bilet fiyatları artmaz umarım.ben de ankara da n sabah 9 10 gibi yola çıkıcam inşallah.allah a emanet olun

Bolu'da 600 kişilik yer tahmin ediyorum ki SAMSUNSPOR taraftarına yetmeyecektir. Umarız bizleri orada yer yok diye mağdur etmezler.

Sabah 11 gibi İstanbul'dan yola çıkıyoruz.

Lazoli

vallahi bilmiyorum bolu cok ters bi takim yaw
sevemedim su boluyu gitti

insallah yarin yenilirler bizede sevdirirler kendilerini bana  ;D

sbc_emir

sevgili arkadaşalr şuandaa dernekten geliyorumm 2gün önce yönetimimzin her gruba birer tane otobüs werdigi söylenmişti ve bizde gerek burdan olsun gerek kendi sitemizden olsun sizlere geliyruzz die bildirdik fakatt bizim taraftardan sorumlu yöneticimiz olcay beyy bufünn arıyor ve klüp verdigi otobüsleri geri aldı otobüs wermiyor diyorr neden vermiyor peki biliyormusunuzz derneklere dagıtılann samsunspor dergilerini satmamışzz dergileri hemen satacak halimiz yok heralde önümüzde bi deplasmanımız war önce maçımıza gidelimm maçımızı alalaım neşeyle sewinçle gelelimde dergilerimizi öyle satalımm şimdi burdan söylüorum bu satte dernge gelen onca kardeşimizee gidemiyoruzz otobüs gelmedi dedi bu saate akdar otobüs istedik otobüs wermelerini bekledik kendi imkanlarımızı kullanıkbiraz açıklar çıktı bize yardımcı kimsede olmadı o kadar gelen kardeşlerimizi boynu bükük geri göndermek zorunda kaldıkk bizlerim cebinde olsa zatenn hiç kimseye minnet etmeden giderizz otobüsümüzü tutupda şimdi size sorarım bu yönetimm taraftarlaa nasıl bir bütün olmayı düşünüyorr acabaaa???

levent_55

Boluspor karşılaşması çok zorlu geçeceği düşüncesindeyim.Boluspor kendi saha ve seyirci avantajını kullanmak ve 3 puan için çıkacak mücadeleye Samsunspor nu yapması gereken tek şey sabırlı olup Boluspor yorup gol aramaktır.Bu karşılaşmada en az 1 puan alınır düşüncesindeyim.Başarılar SAMSUNSPOR

çarþamba55

Mekansızlarla Arena gidiyomuş galiba. Varmı öyle birşey, varsa nasıl oluyo..?
Ayrıyeten, Boluya çakmamız lazım, az puan var üstlerle.

jean

gercekten yazik ya maca gitme hevesiyle dernege gidecen otobus yok lafiyla geri donecen bu tur ciddiyesizlikler taraftarla kulubun arasini uzaklastiriyor ne yazikki umarim birdaha takrarlanmaz

sbc_emir

Alıntı yapılan: sBc-55 - 19 October 2008, 00:15:11
1.orduspor maçından sonra yönetimden otobüs istendi ve sanırım büyük ihtimal verilecekti.bizde bundan dolayı yönetimimize güvnerek sizlere otobüs kalkıyor dedik kusura bakmayın.
2.sonra telefon görüşmeleri oldu bu sefer otobüs vermiyoruz denildi.ertesi gün tesislere gidildi..başkanla görüşcekti 3 grubun başkanları sayın fuat köktaş başkanımız toplantıdaymış muameleyede bak sen.nese 1 saat 1 bucuk saat bekledik.fuat köktaş hala ortalarda gözükmüyor.sonra taraftardan sorumlu olcay arandı onun dediği lafta şu 10 dakiya gelcekmiş abi?? nese 10 dk bekledik yarım saat bekledik fuat köktaş yine yok ortada..bu sefer yine arandı olcay dediği laf şu abi idmandan sonra görüşeblirmiş başkan?? bu ne şimdi senin taraftarın seninle görüşmeye geliyor sen afedersin ama bi yerine bile takmıyorsun? sonra bi daha baskanlar gençliği geri yolladı sanırım idmandan sonra görüşüldü.ve görüşüldüğü zamanda sanırm 3 yarım otobüs verilecek demişti..bizde buna göre dvranak siteye gidilcek falan yazdık..
3.cuma akşamı yönetim tekrar arıyor ve bu sefer otübüs sözünde durmuyor?ee peki neden ? derneğe verilen dergileri satmamışız diye..bu kadar düştünüzmü?? dergilerin ne zaman geldiğinden hiç haberim yok gelseydi zaten haberimiz olurdu büüyk ihtimal 2-3 gün önce geldi sanırsam..hemen satılacak diye bir şey yok fuat köktaş biz zaten bolu deplasmanından sonra onu her türlü bir şekilde satardık.ama bu saatten sonrada gerek yok.dergileri mazaret yaparak otobüs vermiyorsun.sen en iyisi desene şuna grubları sevmiyorum?bakacaz bu işlere haftaya rize maçında  ;) siyasetçi başkan seni

artık samsunsporun üzerinde değil taraftarın üzerinde oyunlar oynanıyor...

çok güzel yazmşıın emrah kardeşim bunun üstüne söz yktur artık arkadaşlar taraftarımızın  ne durumlara düştüğünü görünn bizz bu tkaımın peşinee -10derecede koşup gitmiş taraftarızz yazık bizlere 1otobüs veremeyen başkana başkanmı denirr  sezgün gümüşüşn bile parası yoktu ama sekli wardı otobüs weriodu parası olanlarıda görüyoruzz gherçkten yazık bu klüp artıkk kimlerin eline düşmüşş

fat55

4 saat sonra ankara dan yola çıkcaz inşallah

GençKozluklu

SAMSUN'dan çok sayıda taraftar gleemeyeceğine üzüldüm. Umarım Başkanla aradaki bu anlaşmazlık aşılır. Söz verildiyse gereği yerine getirilmeliydi. Ef'ten püf'ten nedenler sözündne dönülmemeli.

Prensip kararı olarak artık gruplara otobüs verilmeyecekse onun daaçıkça belirtilmesi kanaatindeyim.

Başkan daha ciddi oturaklı birine benziyor. Böyle basit işler yapacağını düşünmüyordum. Umarım vardır makul bir açıklaması. Aksi halde ayıp etmişler.

Canım sıkıldı ancak her şey SAMSUNSPOR için. KIsmetse İstanbul'dan Bolu'ya maça gideceğiz. İnşallah kazanırız. Özellikle 8 yaşındaki oğlumun olduğu bu maçı artık kazanıp onda da SAMSUNSPOR aşkının perçinleşmesini diliyorum