Bank Asya 1.Lig 8.Hafta | Boluspor - Samsunspor'umuz

Başlatan tanju55, 11 October 2008, 19:03:37

« önceki - sonraki »

samsunmania

18 October 2008, 14:12:37 #195 Son düzenlenme: 18 October 2008, 14:16:50 samsunmania55
Samsunspor yola çıktı
Boluspor maçı hazırlıklarının Samsun etabını dün yaptığı taktik idmanı ile tamamlayan Kırmızı-Beyazlılar,bu sabah saat 06:30´da karayoluyle karşılaşmanın oynanacağı şehre hareket etti. Kırmızı-Beyazlılar, Boluspor ile deplasmanda oynayacağı maçın Samsun etabı çalışmalarını dün yaptığı taktik ağırlıklı antrenmanla tamamladı. Teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ yönetiminde 1 buçuk saat süren bir idman yapan Samsunspor, bu sabah 06:30´da karayolu ile Bolu´ya hareket etti. Kırmızı-Beyazlı kafilede sakatlıkları devam eden Veysel, Volkan ve son anda kadrodan çıkartılan Hakan Akman ile sarı kart cezalısı olan Burhan yer almayacak. Samsunspor, bügün saat 15:30'da Bolu'da yapacağı ter idmanı ile çalışmalarını noktalayacak ve maç saatini beklemeye başlayacak.
http://www.habergazetesi.com.tr/habergoster.asp?kimlik=18130

Hakan Akman sakatlanmış.

samsunmania

Kazanma hırsımız YÜKSEK
Boluspor maçına iyi çalıştıklarını söyleyen Samsunspor Teknik Direktörü Hayrettin Gümüşdağ,Rehavete kapılmadan, kazanma hırsı ve isteği ile mücadele edeceğiz dedi.Samsunspor Teknik Direktörü Hayrettin Gümüşdağ, takıma yükleme yaptıklarını ve rakibin oyun stiline göre çalışmalar gerçekleştirdiklerini söyledi.Deplasmanda oynadıklarını ve bu nedenle hızlı toplarla etkili olmaya çalışacaklarını dile getiren Gümüşdağ,Takımın morali çok iyi.Oyuncularıma bu maçın zorluğunu anlatıyorum. Rakibimiz stresli olabilir. Fakat rehavete kapılmadan, kazanma hırsı ve isteği ile mücadele edeceğiz. Veysel, Volkan, Hakan ve Burhan gibi oyuncularımız kadroda yok. Yine de tüm eksiklerimize rağmen Bolu'dan iyi bir sonuçla döneceğimize inanıyorum" diye konuştu.
http://www.habergazetesi.com.tr/habergoster.asp?kimlik=18118

samsunmania

AFFEDİLİYOR
Giresunspor maçı sonrası kadro dışı bırakılan Zafer Şakar'ın affedileceği öğrenildi...
18 Ekim 2008 Cumartesi 13:48
Teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ'ın raporu doğrultusunda Furkan ile birlikte süresiz kadro dışı bırakılan Zafer Şakar affediliyor. Süper Genç takımı ile birlikte antrenmanlara çıkan Zafer'in altyapıdaki istekli çalışmasının bu kararda etkili olduğu öğrenildi

TOPLANTI YAPILDI
Bir süre önce Samsunspor Teknik Direktörü Hayrettin Gümüşdağ'ın raporu doğrultusunda Furkan İlker Baştan ile birlikte kadro dışı bırakılan Zafer Şakar affediliyor. Hafta başında toplanan yönetim kurulunun bu konuyu toplantı masaya yatırdığı ve üzerinde uzun süre tartıştığı öğrenildi. Hala Süper Genç Takımı ile birlikte çıkan Zafer'in Boluspor maçının ardından antrenmanlara çıkacağı belirtildi.

ALTYAPIDA SIKI ÇALIŞTI
Geçen sezonda Samsunspor forması giyen ve Galatasaray'dan kiralık olarak Kırmızı- Beyazlılar'da top koşturan tecrübeli futbolcu, Süper Genç takımı ile çıktığı antrenmanlardaki hırsı ile gençlere örnek oluyordu. Oyuncunun bütün çalışmalardaki performansını önetime ve teknik heyete sunan altyapı hocaları, Zafer'in hiçbir antrenmanı kaçırmadığını ve iyi çalıştığını belirttiler.

SON KARAR VERİLECEK
Af konusunu Başkan Fuat Köktaş'ın yönetimiyle birlikte son bir toplantı yapıp karara bağlaması bekleniyor. Bu konunun gündeme gelmesinden dolayı mutlu olduğunu belirten tecrübeli futbolcu Zafer, "Ben SAmsunspor'un oyuncusuyum. Bunun için her zaman göreve hazırım. Altyapıda genç arkadaşlarımla birlikte iyi çalıştım. Yeniden forma giyeceğim günleri iple çekiyorum" diye konuştu.

http://www.halkgazetesi.com.tr/news_detail.php?id=12526

Zafer önemli bir oyuncu.İnşllah aklı başına gelmiştir ve bize faydalı olur.

samsun155

BURHAN GİBİ OYUNCULAR KADRODA YOK DİYO.
KOCAMAN SERKAN AYKUT VAR.
TURŞUSUNU KUR HAYRETTİN.
ARTIK SANA HOCA BİLE DEMİYORUM:(

**KaR6**

şu takımda o eksik bu eksik gibi yorumların yapılması cok sacma bence.. olur cok ust duzey futbolcumuzda eksik deriz.. takımda asagı yukarı herkes aynı seviyede, tek artıları çok mucadele etmeleri.. yani her oynayan bir önceki kadar savasır mucadele ederse eksik gedik hatırlanmaz bile..

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: seckin55 - 18 October 2008, 13:37:27
hakan akman kadrodan çıkartılmış son anda.sebebını bılen varmı acaba?aksi bişemi oldu...

son antremanda arka adalesinden sakatlanmış ondan çıkartılmış kadrodan

ayrıca zafer şakar'ın affedilmesi iyi oldu hem aklı başına gelmiştir altyapıdas bayağı hırslanmıştır, eskiye göre daha iyi oynayacaktır bolu maçından sonra takıma katılacak kendisi. hayırlısı

kuzey55

18 October 2008, 15:40:32 #201 Son düzenlenme: 18 October 2008, 15:43:25 kuzey55
ilk yarılar itibariyle ordu kasımpaşa önünde 1-0 güngören sakarya önünde 2-0 önde bu iki takımı biz ezerek yendik :) ....

Yalnızca BİZ

Bugünkü maçalrın böyle bitmesi ve bizim bolu'yu yenmemiz. Moral ve motivasyon açısından çok iyi olacak...

seckin55

Zafer şakar' ın bir an önce takıma girmesi gerekiyor..hemde banko..turgutu kesip muratı turgutun yerine koyacan...izle ondan sonra takımı ....:)

fat55

arkadaşlar bolu maçı biletleri samsun tarafına 10 ytl boluspor kulübüne sordum.stat 12000 kişi kapasiteli samsun a 600 kişi kapasite ayırmışlar.bakalım bilet fiyatları artmaz umarım.ben de ankara da n sabah 9 10 gibi yola çıkıcam inşallah.allah a emanet olun

SapýnaKadar 55

Bu maç bizim arkadaşlar,herkesi tribün şova çağırıyorum,ayrı gayrı olmasın hep beraber coşalım takımı coşturalım 3 puanla dönelim ilk 6 için şansımız var.

Sempatik Bengülü

zor bir maç olucak ama yüzü gülen ve 3 puanı alan taraf biz oluruz inşallah.şimdiden herkeze kazasız belasız iyi yolculuklar diliyorum

seckin55

SAMSUNSPOR' A PRİM DOBİNGİ

Kırmızı- Beyazlı futbolculara Orduspor galibiyet primi dün dağıtıldı. Kişi başına toplam 3 Bin YTL olan primin 2 Bin YTL'sini yönetim kurulu verirken, Bin YTL'sini ise Samsunspor'a yakınlığı ile bilinen işadamı Turgut Tüfenk karşıladı.

Samsunsporlu futbolculara dün Orduspor maçının galibiyet primleri dağıtıldı. Yönetim oyuncu başına toplam 3 Bin YTL prim dağıtırken, bu paranın 2 Bin YTL'sini yönetim kurulu karşıladı. Geri kalan Bin YTL'yi karşılayan İşadamı Turgut Tüfenk'e teşekkür eden Köktaş, "Böylesine değerli işadamlarımız olduğu müddetçe Samsunspor'un sırtı yere gelmez. Kendisine camiamız adına teşekkür ediyoruz" dedi.

KAYNAK:samsun.net

GençKozluklu

Yarın inşallah Bolu'dayız. Deplesman galibiyeti çok güzel olacak. Hem takım hem de şehir havaya girecektir. Alınacak 3 punala gençlerle neler yapabileceğimizi herkese göstermiş olacağız.

İnşallah Turgut bir gol atıp, üzerindeki şansızlığı kıracaktır. GEçen yılki maçta attığı gol ofsayt gerekçsiyle sayılmamıştı.

Yarın Bolu'da görüşmek dileğiyle.

GençKozluklu

18 October 2008, 19:55:23 #209 Son düzenlenme: 18 October 2008, 22:59:14 cemalg
Gerek kalmadğı için mesaj içeriği silinmiştir.