Bank Asya 1.Lig 8.Hafta | Boluspor - Samsunspor'umuz

Başlatan tanju55, 11 October 2008, 19:03:37

« önceki - sonraki »

GençKozluklu

14 October 2008, 21:57:20 #105 Son düzenlenme: 14 October 2008, 22:05:13 cemalg
Alıntı yapılan: iak5529 - 14 October 2008, 20:41:40
büyük lokma ye büyük konuşma derler ya maçtan sonra göreceğiz bakalım ne olacak bolu lu kardeşim
Alıntı yapılan: CurvaSudSamsunspor - 14 October 2008, 20:45:40
"fark atacağız" la havle vela kuvvete adamı bu tipler günaha sokar zaten...

Sevgili arkadaşlar,
Bolu'lu sporsever arkadaşımız yazısından dolayı özür diledi. Sizler hala o özrü yoksayıp adeta sataşıyorsunuz.
Lütfen birbirimizi kırabilecek, ortamı gerecek yazışmalardan kaçınalım. GEçen yıl BOlu'da çok güzel karşılanmıştık. Yenildiğimiz zamna küme düşme potasında olan bir takımımız vardı.
Boluspor'lu centilmen taraftarlar bizlere statta tezahüratta bulunarak "En büyük, Allah'a emant olun"  diyerek tesellide bulunmuşlardı.
Maç sonunda da dışarda bir çok taraftar bizleri uğurladılar, tek tek elimizi sıkıp spnraki maçlar için başarı dileklerinde bulunmuşlardı. Böyle güzel ortamları zedeleyecek davranışlardan kaçınalım lütfen.
İyi olan kazansın. İyi olan ve kazanan SAMSUNSPOR olsun.
Saygılarımla

Kaya

ya abiler arkadaşlar kusura bakmayın da biz mi sataşıyoruz bu nasıl bir laftır ya özür dilemişse dilemiş ben yine söylüyorum büyük lokma ye büyük konuşma diye maçtan sonra göreceğiz bakalım (nokta).

nomak55

Alıntı yapılan: cemalg - 14 October 2008, 13:24:59
Tabiki koşmak kıstas değil. Antramanlarda çalışmak, kampaa katılmak, gece hayatına dikkat etmek, beslenme vs gibi disiplinde çok önemlidir.

Serkan Aykut, nasıl olsa butakıma elimi kolumu sallayarak girerim düşüncesinde olduğu için olsa gerek, genç oyuncular kampta antremandayken o nerelerdeydi kimbilir. Sezon öncesi hiçbir hazırlık yapma gereği duymadı. Unutmamlıyız ki Serkan Aykut'u kral yapan da SAMSUNSPOR'dur. Serkan'ın daha bu takıma borcu çok. Geçen yıl hatırlıyorum da hep bu takımı yolda bırakmıştı. Hepiniz hatırlıyorsunuzdur. İstikrar noktasında, güven vermiyor bana.

Bu durumda Serkan'ı oynatıp canını dişine takan oyuncuları saf dışı bırakmak hakkaniyetli olur mu?

Ayrıca Turgut'u Güngören maçında izledim, çok mükemmel oynadı. Videodan izlemeyenler izleyebilirler. 7 hafta kötü oynadı demek en azındna izlediğim o maç için geçerli değildir. Kartal maçında da gayretliydi. Ancak o maçta takım olarak top yapmaktan acizdi takım.

Saygılarımla

bence turgutta golculuk olmadıgını ama topu iyi tasıdıgını gordu hocaki kanat oynatma kararı aldı ve cok dogru bir karar bencede cok rahat ada geciyor kanattayken ozellikle onu acıkken ancak biraz daha kanat adamı olma ozellklerini geliştirmeli bence mesela orta yapmak gibi sıfıra inip arka direğe kesmek gibi yada arka direğe şut çalışmak gibi bu turgutun elinde çalışırsa çok iyi bir kanat oyncusu olacagına inanıyorum

Kaya

hala bir serkan aykuttur gidiyor arkadaş serkan son 3-4 senenni en iyi kondisyonuna sahip şekilde bu sezona başladı neden sürekli yargılanıyor anlamış değilim madem takım bu kadar koşuyor ee sonuç nerde kaç gol attık attığımız dışında kaç tane basit vuruşları gerçekleştiremediğimiz için kaçırdık ve serkan aykut saha da olsa kaç gol atmış olurduk bence serkan ı eleştirenler biraz bunu düşünsün
ikinci olarak yok serkan kendine bakmıyor yok serkan içki içiyor yok serkan koşmuyor serkan öyle serkan böyle tamam anladık bu kadar olumsuz bu adam peki neden 18 kişilik kadroda madem bu kadar eksiği var 18 kişilik kadroya giremeyen adamın hakkı neden yeniyor hiç bu yönden düşündünüz mü ? bence serkan aykut gibi bir değeri çok yıpratıyoruz biraz olsun onun tarafından da düşünelim kimsenin hayal edemeyeceği işler yaptı ve bence daha da yapar

veis

bolulu yaren öncelikle takımını desteklemen hatda anadolu takımı taraftarı olman çok hoş.ayrıca biz kupa maçıda dahil boluda hiç bir maçı kaçırmamış taraftarlar olarak boluda bizi herdaim güzel karşılayan bolulu taraftarlara tekrar teşekkür ediyoruz.
   maça gelince sizin puana ihtiyanız aşırı derecede fazla bu aşikar ama biz boluya puan almaya degil puanlar almaya geliyoruz.umarım güzel bir maç olur ve kazan da biz oluruz.şimdiden iki takımada başarılar.

s_uzunkaya

bolu stadı basit yerdemi, bulabilirmiyiz rahat?

Sinan Akyol

15 October 2008, 09:38:13 #111 Son düzenlenme: 15 October 2008, 13:56:34 berusa55
Alıntı yapılan: veis - 15 October 2008, 07:54:26
bolulu yaren öncelikle takımını desteklemen hatda anadolu takımı taraftarı olman çok hoş.ayrıca biz kupa maçıda dahil boluda hiç bir maçı kaçırmamış taraftarlar olarak boluda bizi herdaim güzel karşılayan bolulu taraftarlara tekrar teşekkür ediyoruz.
   maça gelince sizin puana ihtiyanız aşırı derecede fazla bu aşikar ama biz boluya puan almaya degil puanlar almaya geliyoruz.umarım güzel bir maç olur ve kazan da biz oluruz.şimdiden iki takımada başarılar.

Buyrun gelin. Başımızın üzerinde yeriniz var. Yalnız şunu belirteyim.Benim yazımdan sonra bazı arkadaşlar kücümser gibi yazılar yazmış.Hiç heyecanlı falanda değilim.Bilmeyen arkadaşlara söyleyim;Grup kırmızı kapanalı 1 yıl oldu.Anadolu; özellikle karadeniz takımlarına saygı duyuyoruz.Her takım taraftarı kendi takımının kazanacağını  düşünür.Ben de bunu yazdım.Geçen sene gelenler bilir,Bolu da her zaman Samsunspor'a karşı sempati vardır.Biz oraya geldiğimizde saha içinden yanımıza kadar gelip simit getiren arkadaşlar vardı.Yediğimiz ekmeği unutmayız. Yalnız spor da idda olmalıdır diye düşünüyorum.Yaşım 34. Senlerdir içeride dışarıda her maça giderim.Hiç de iddaasız olmadım.Samsunspor'a da başarılar dilerim.Hepiniz Allaha Emanet Olun.

Kais

kardes soledıklerın yanlıs anlasılmıyorda fark atarız demek Samsunspor'u kucumsemekdır.bız ona kızdık sadece ama ozur dıledın oldu bıttı.bıze dost olana bızde ekmegımızı verırız ama adam gıbı dost olması lazım.ordu gıbı degıl

Sinan Akyol

Alıntı yapılan: slazenger - 15 October 2008, 09:32:43
BOLU stadı şehrin merkezindedir.2 tur atsan görürsün.Zaten ufacık bir yerdir burası. Baştan başa 10 dk.

Kais

her arabada stadı bilen en az 1 kişi olur zaten.

celebi

Alıntı yapılan: slazenger - 15 October 2008, 09:32:43

kardeşim ben sana tarif edeyin istersen sinan kardeşte tescil etsin. abant gişelerinden bolya gelirken 2. ışıklardan sonra sağa dönüyorsun hiç sapmadan direk meydana çıkarsın ve meydanda kime sorsan stad hemen arka tarafta pazarın olduğu yerde

Sinan Akyol

Alıntı yapılan: celebi - 15 October 2008, 10:16:05
kardeşim ben sana tarif edeyin istersen sinan kardeşte tescil etsin. abant gişelerinden bolya gelirken 2. ışıklardan sonra sağa dönüyorsun hiç sapmadan direk meydana çıkarsın ve meydanda kime sorsan stad hemen arka tarafta pazarın olduğu yerde

İstanbul'dan gelecekler için doğru.Samsun'dan gelecek olursa;şehir merkezine girişte 2. ışıklardan sola ve ilk sağa girdiğinizde50 mt sonra stada varırsınız.Olur ya bulamazsanız beni ararsınız.

Yalnızca BİZ

15 October 2008, 11:12:44 #117 Son düzenlenme: 15 October 2008, 13:58:18 berusa55
Umutluyuz...

SapýnaKadar 55

Bu maçtan umutluyum açıkcası,hocanın çıkaracağı her kadroya saygım var,gençlerle bu iş olacak saırlı olmalıyız bence.Samsunsporumuz eski günlerine dönecek elbet sadece sabırlı olaım desteğimizi esirgemeyelim.

cembaba

Alıntı yapılan: Sinan Akyol - 15 October 2008, 10:05:48
  BOLU stadı şehrin merkezindedir.2 tur atsan görürsün.Zaten ufacık bir yerdir burası. Baştan başa 10 dk.

inşallah dostça geçmesini istiyoruz.. futbol un 3 puan' dan önce bir tatlı rekabet oldugunu, futbol un seyir zevki yüksek bir marka oldugunu unutmamak dileğiyle.. bolu' da görüşmek üzere..