Samsunspor sempatizanları

Başlatan forzasirinler, 13 October 2008, 12:50:02

« önceki - sonraki »

forzasirinler

Parmaklıklar Ardında dizisinin setinde ne Beşiktaş ne Fenerbahçe nede Galatasaray konuşuluyor. Dizinin delikanlı kızı Aliye'den karizmatik doktoru Tarık'a kadar herkesin Samsunspor sempatizanı olduklarını biliyor muydunuz?
EFSANE TAKIM
Sinop'ta çekimi devam eden ve atv ekranlarında yayınlanan mahkûm kadınların yaşamlarını konu edinen Parmaklıklar Ardında dizisinin setinde ne Beşiktaş, ne Fenerbahçe ne de Galatasaray konuşuluyor. Dizinin büyük ilgi gören karakterlerinden Aliye, Doktor Tarık ile cezaevinin karizma doktoru Tarık, Kırmızı-Beyazlı forma ile objektiflere poz verdiler. Dizide rol olan Samsunlu Ahmet Özcan'ın Samsunspor sevgisini aşıladığı dizi oyuncularından özellikle doktor Tarık ve gardiyan Cengiz Bozkurt, Kırmızı-Beyazlı ekibin o eski şaşalı günlerini unutmadıklarını söylediler.

SETİN GÜLLERİ
Şu anda Samsunspor'un bulunduğu durumu hayretler içerisinde karşıladıklarını dile getiren doktor Tarık, "Son dönemde kulüplerin yaşadığı ekonomik krizin Anadolu takımlarını zor durumda bıraktı. Bu duram sadece Samsunspor için değil üç büyük kulüplerin haricindeki tüm takımlar aynı sıkıntıyla karşı karşıya. Üç büyükler ve Anadolu takımları arasındaki bu uçurum futbol kalitesini düşürüyor. İnşallah en yakında zamanda tüm takımlarımız ekonomik yönden düzlüğe çıkar ve kazanan Türk futbolu olur. Eğer bunu sağlayabilirsek her şey daha güzel olur" dedi.

seckin55

13 October 2008, 14:20:46 #1 Son düzenlenme: 13 October 2008, 15:17:38 berusa55
Alıntı

SAMSUNSPOR' U SEVİYORLAR

Parmaklıklar Ardında dizisinin setinde ne Beşiktaş ne Fenerbahçe nede Galatasaray konuşuluyor. Dizinin delikanlı kızı Aliye'den karizmatik doktoru Tarık'a kadar herkesin Samsunspor sempatizanı olduklarını biliyor muydunuz?

EFSANE TAKIM

Sinop'ta çekimi devam eden ve atv ekranlarında yayınlanan mahkûm kadınların yaşamlarını konu edinen Parmaklıklar Ardında dizisinin setinde ne Beşiktaş, ne Fenerbahçe ne de Galatasaray konuşuluyor. Dizinin büyük ilgi gören karakterlerinden Aliye, Doktor Tarık ile cezaevinin karizma doktoru Tarık, Kırmızı-Beyazlı forma ile objektiflere poz verdiler. Dizide rol olan Samsunlu Ahmet Özcan'ın Samsunspor sevgisini aşıladığı dizi oyuncularından özellikle doktor Tarık ve gardiyan Cengiz Bozkurt, Kırmızı-Beyazlı ekibin o eski şaşalı günlerini unutmadıklarını söylediler.

SETİN GÜLLERİ

Şu anda Samsunspor'un bulunduğu durumu hayretler içerisinde karşıladıklarını dile getiren doktor Tarık, "Son dönemde kulüplerin yaşadığı ekonomik krizin Anadolu takımlarını zor durumda bıraktı. Bu duram sadece Samsunspor için değil üç büyük kulüplerin haricindeki tüm takımlar aynı sıkıntıyla karşı karşıya. Üç büyükler ve Anadolu takımları arasındaki bu uçurum futbol kalitesini düşürüyor. İnşallah en yakında zamanda tüm takımlarımız ekonomik yönden düzlüğe çıkar ve kazanan Türk futbolu olur. Eğer bunu sağlayabilirsek her şey daha güzel olur" dedi.

Kaynak:Denge Gazetesi

-----

Teşekkurler Parmaklıklar Ardında ekibi, Teşekkurler  Ahmet Özcan, Teşekkürler Aliye, Doktor Tarık...

**KaR6**

dizi oyuncularının ikisinin samsunlu olduklarını biliyordum ama  Samsunsporlu olduklarından haberim yoktu :D helal olsun valla :D

mehmet yılmaz

Bize Samsunludan çok Samsunsporlu lazım zaten...

Çünkü insan memleketini seçemez, hasbel kader oralı olur ama takımını tercih ederken kendi iradesini kullanabilir.
Bu yüzden her iki sanatçımızı da tebrik ediyorum, sinema yolculuklarında çok daha iyi yerlerde görürüz inşallah kendilerini.

burak_islam

bu dızının ılk bolumlerınde samsundakı dusevı oyuncularını kullandılar

bunlardan bı tanesıde bızım yan esnaftan alçıcı olgun abıydı. ılk ıkı bolum aşçı kılığında oynadı sonra senaryo gereği çıkartıldı

samsunsporlu olmaları ayrı bır onu tesekkurler

**KaR6**

burak_islam öncelikle siteye hoşgeldin ;)

evet düşevi oyuncularıydı oynayanlar, yolları açık olsun..

HoliganSamSunLu

helal olsun be valla on numara adamlar Samsunsporlu ünlüleri gördükçe gerçekten seviniyorum helal olsun ahmete seti samsunsporlu yapmış zaten bizede bu yakışır.

celebi

FaT1h

samsunsporlu olmaları co ksevindirdi cok güzel bişey böyle şeyler duymak yaa

CurvaSudSamsunspor

berusa55

Bu tür haberler insana keyif veriyor. Samsunspor'lu olmanın verdiği haz hiçbir şeyde yok.   

Sanatçılarımızı da tebrik ediyorum...

burak_islam

Alıntı yapılan: **KaR6** - 13 October 2008, 14:56:48
burak_islam öncelikle siteye hoşgeldin ;)

evet düşevi oyuncularıydı oynayanlar, yolları açık olsun..

ben mete dun ıslam bızdeydı gırmıstı sıteye yanlıslıkla onun uyelıgıyle yazdım. :D

ama onun adına hosbulduk dıyebılırım :D

ali ihsan

Alemci İsmail

Milyonların önünde bunu söyleme fırsatı bulsalar söyleseler o kadar mutlu oluruzki,ben bile Samsunsporluyum dediğim zaman insanların inanası gelmiyo,ne diyim hepsi ya futbol cahili yada şehir takımına sahip çıkmayan sorunlu tipler.

seckin55

Valla imkan olsada taraftarlar toplanıp sinop' a çekimlere gitsek...:):)tanımayanlarda tanımış olur....