Emniyet Stadı Bize Teslim Et!

Başlatan cuneytavar55, 12 October 2008, 20:23:05

« önceki - sonraki »

cuneytavar55

12 October 2008, 20:23:05 Son düzenlenme: 12 October 2008, 20:25:10 cuneytavar55
 Yıllardır Maçlara Girerken En büyük Sıkıntıyı Nedense Samsun Emniyetinden Çekiyoruz.Tabiiki Görevinizi Yapacaksınız Ama Taraftarlarla bu kadar boğuşmanızın size sağladığı ne onu çok merak ediyorum.Emniyet stadlarda sıkıntıları gidermek yerine sıkıntı yaratır hale gelmiş.En hayıflandıkları konuda neymiş efendim Sabahtan beri staddaymışlarda çok bunanalmışlarda bizde fazla bunaltmıycakmışız.Gelmeyin kardeşim biz sizlemi uğraşcaz rakip takımın taraftarıylamı yada kapı girişlerinde psikolijilerini bozduğunuz taraftarlarlamı.Yanında çocuğu olan bir babanın ayakkabıları dahil aranırmıya ufacık çocuğun elinden pet suyu alıp kalan su yere atılırmı.Bunun görevle insanlıkla ilgisi  yok.Sayın emniyet müdürü MUSTAFA İLHANIN italyadada geçmişte görev yaptığını biliyorum ama temsil ettiği şehrin polisi nasıl görev yapıyor acaba haberi varmı. Siz taraftarı karşınıza alıp muhatap olmassanız kimse size yardımcı olmaz.Kapıda görev yapan polis memurundan çok kendi nefsini tatmin eden memurlar var.Siz bizi insan yerine koyun bakın o stadda neler oluyor.Kapıyı şaşırmış özürlü vatandaşı kapı kapı dolaştırmanın mantığınıda kamuoyunun takdirine bırakıyorum.
                                                                                                  Cüneyt AVAR
                                                                                           FORZA ŞİMŞEKLER GURUP
                                                                                                   BAŞKANI

jean

cuneyt abi bir konuya deginmisse yuzde yuz dogrudur samsun degil turkiye genelindeki emniyet oyle bana kalirsa en son ornek kartal macinda polisin yaptiklari

Kais

gole sevınemıyoruz polısler sarı merdıven bosluklarının pesınde cunkı

sirin_polis25

arakadaşlar biraz ağır konuşuosunuz

Sadece Samsunspor

Kapalı tribünde o kadar aramıyorlar, içerde de hiçbir polis karışmıyor, ama kale arkasını bayağı arıyorlar heralde

red_white

kartal maçından sonra hiç bir şey yapmadığımız halde terörist muamelesi gördül arkadaşlar siz neden bahsediosunuz Samsundakiler bir  kartaldakiler iki

seckin55

12 October 2008, 22:39:21 #6 Son düzenlenme: 12 October 2008, 22:41:08 seckin55
Samsun polisi kimin polisi?....lafta samsunun ama hiçte samsunun değil.polisleri sevmıyorummmm..işlerini tam anlamıyla yapmıyorlar..dogu gorevını tamamlayanlarını direk buraya mı gonderıolar anlamadım gitti..hepsinin psikolojisi bozuk sanki..cahil taraftarmış gibi davaranıolar...olmaz bole bişe.samsun polisi samsunluya sarılmalı kucak açmalı.

sirin_polis25

bence yanlı konuşuosunuz illaki her agac iyi meyva da kötü meyvada vardır içeriini bilmediiniz şeyler hakkında kolayca atıp tutuosunuz kimbilir ordaki memura ne emredildi nası seyler sölenildi keşke bkaç hafta polislik yapabilme imkanınız olsaydı belki dha ii anlardınız bide arkadşlar samsun gibi güzide şehrin insanları olarak su laftan vazgecen polis bana terörist gibi davrandı muamele yaptım teröristmiyiz biz daga mı çıkalım kardeşim vs...bunlardan vazgecen samsunluya yakısmıo neden olduunu da sölim bu ülkede tabiiki terörist ve bölücüler en bas düşmanımız ve bunlardan ayıklanmalıyız ama bu ülkede sadece onlar suc işlemio ve işleyenlerin yada işlemeyenlerin alnında damga yok biraz saygı gösterin çünkü devleti temsil eden bi kurum ve güç buna karşı biraz daha saygılı olursak daha ii olur bence eger ki bu vatanı ülkeyi ve devleti seviosak bunu yapalım muhakkak düşüncelerimi yanlış bulanlarda doru bulanlarda olucaktır herkese saygım sonsuz sizi seviyorum

kuzey55

bana stadın girişinde suçum yokken cop vuran polisi ;yüzüme karşı bana küfür eden ne işiniz var lan burda diyen polisi; işimizi gücümüz yok bu  ....le uğraşıyoruz diyen polisi ;evinde karısına laf geciremeyen onun hırsını taraftardan cıkaran; en ufak bir kargaşa da çoluk çocuk demeden suçlu suçsuz herkesi sıradan coplayan polisi;taraftara potansiyel holigan potansiyel suçlu gözüyle bakan şartlanmış nefretle bakan polisi neden seveyim???

sirin_polis25

şimdi şöyle düşün samsunlu ve samsunsporlusun olduki tahinin malatyaya çıktı malatyaspor macındasın??gerisini sen düşün bide o polisi sevmeyebilirsin ama teşkilata saygı göstermek ve benimsemek vatandaşlık görevin zaten bunu yap bence bide herkesi bir tutmayın arkadaşlar her yerde ve herşeyde ii de kötüde mevcuttur bunuda unutmayın

Kaya

bu ülke de ki teröristler tabi ki hepimizin baş düşmanı konu o değil daha önce de başka bir başlık altında söylemiştim polis ve askeri karadeniz insanı kadar seven başka bir bölge yoktur ama polis inde samsun da yaptıklarını bilmeyen yoktur futbolcusuna el sallayan bir kişiyi (ki bu benim) kargatulumba aşağıya indirmek hangi antığa sığıyor anlamak güç bende sinirleniyorum içimden bişeler söylemek istiyorum vatan sevdam bunu engelliyor lan diyorum bu bunların içinde tektir hepsi böyle değildir diyorum çekiyorum gidiyorum başka zaman daha saçmasını yaşıyorum inan polis kardeş bu takım taraftarının gitmediği deplasman yoktur bende bunların içindeyim bursa dan antalyaya malatyaya hiç bir zaman bu kadar kötü muamale görmedi samsun da gördüğü kadar

sirin_polis25

keşke daha net konuşmak daha net bi şekilde bişiler anlatabilme imkanım olsa size ama size hak vermio deilim muhakka bend ecevikteyim ve her macta görevli bi polisim ve hiç öble yapmadım acıkcası ve o takımdan nefret bile etsem ama bunu genellemeyen arkadaşlara tşklr genelleyenlere ise tesüf ederim ben daha önce yazılmış bi söz için bu terörist konusunuyla ilgli bişiler yazdım umarım hepinize bunların gerçek yüzünü anlatma imkanım olur ama bilmediiniz şeyler var ve bilmeden bence çok kolay biş şekilde olumsuz tenkit yapmayın araştırın biraz

pitbul055

Alıntı yapılan: kuzey55 - 12 October 2008, 23:15:56
bana stadın girişinde suçum yokken cop vuran polisi ;yüzüme karşı bana küfür eden ne işiniz var lan burda diyen polisi; işimizi gücümüz yok bu  ....le uğraşıyoruz diyen polisi ;evinde karısına laf geciremeyen onun hırsını taraftardan cıkaran; en ufak bir kargaşa da çoluk çocuk demeden suçlu suçsuz herkesi sıradan coplayan polisi;taraftara potansiyel holigan potansiyel suçlu gözüyle bakan şartlanmış nefretle bakan polisi neden seveyim???
KARDEŞ SÜPER.BU YAZILARIN ÜZERİNE SÖZ SÖYLENMEZ.

burak_islam

daha kucukken babamla olan kısa bır anımı anlatmak ıstıyorum.

ne macıydı hatırlamıyorum kapalıda kombınesı vardı babamın. benıde onunde sokacaktı tabı turnıkede.

polıs babamı ararken elını babamın cebıne soktu ve babamda polısın elını cıkardı sen napıyosun elını cebıme sokmassın dedı.

gercektende arama yaparken ellerını ceplere sokamazlar ve polıs sen ne kadar bılıyosun dedı.ustunde kıbrıt var dıye bızı ıcerıye almadı.

tabı bızde gıttık bılet aldık.maratona gırdık.

eskıden berı boyleydı hala boyle. bende sevmıyorum polıslerı.eskısı gıbı dusunmuyorum.

edmontdante

Alıntı yapılan: sirin_polis25 - 12 October 2008, 23:09:28
buna karşı biraz daha saygılı olursak daha ii olur bence eger ki bu vatanı ülkeyi ve devleti seviosak bunu yapalım muhakkak düşüncelerimi yanlış bulanlarda doru bulanlarda olucaktır herkese saygım sonsuz sizi seviyorum

Tabiki söyledikleriniz genel olarak doğru ama 

-Stad girişinde görev yapan polisler kendisine avukat kimliği gösterildiği halde hala duvarda asılı stada girişi yasaklı kişilerin resmine bakmaya devam edip,bir kimliğe bir duvardaki resme defalarca ısrarla bakıyorsa 
-Gol pozisyonuna girdiğimizde  ayağa kalkan taraftarı  montundan çekip kendisine ne yapıyorsun denildiğinde "Oturda maçı izleyelim" cevabını veriyorsa
-Montun cebinden astarının içine düşen bozuk parayı çıkarttırmak için montun astarını kesmeye kalkıyorsa
-Daha önce arandığı halde  sorun çıkmasın diye arandığını söylemeyen ve Aranmak için ellerini yana açıp polisin 1 adım önüne gelen taraftara hala "gel buraya " diyorsa vs vs vs  bir problem var demektir.