Maraton tribününde ikinci kat çalışmaları..

Başlatan timofte, 23 July 2005, 18:58:59

« önceki - sonraki »

curva55

timofte

Stadın büyütülme çalışmalarında son durum.

ngonge

stadyumu sadece tv den gören biri olarak bazı tesbitlerim olacak.
1-malesef kale arkası kaleye çok uzak bundan dolayı rakibi sahada boğamıyoruz.
2-koşu yolu berbat ediyor.keşke sadece futbol sahası olsa,arada mesafe olunca, stadda alçak olunca rakibe hiç deplasman havası veremiyoruz.belki de iç saha başarısızlığımız bundan...
bunlar benim fikirlerim tabii,stadyumu canlı görmeyen birinin fikirleri yanlış da olabilir siz ne diyorsunuz bu konuda?

bodensee55

bravo n gongen kale arkasi cok uzak ...sadece maratondan baski kurabiliyoruz??o kdar kapali zaten dandik....

bir de rakipler sinemaya cikar gibi maca cikiyorlar..aslinda boru seklinde italyada ki kale arkasinin onunden ciksada kadikoydeki gibi onlara bi galaylasak...tahrik etsek?.....bence
buyuk baskan 19 mayis stadinin yerine komple yeni bi stad yapsa BORSAN 19 MAYIS STADYUMU diye?????30 000 ksiilik???

supporter

ngonge haklısın stada hiç gelmemişsin ama teşhisin doğru.
kale arkaları sahadan çok uzakta. türkiyede stadlarda bu atletizm pisti geleneğinin bir anlamı yok. sanki atletizmde çok başarılı bir ülkeyiz. kaldı ki, olan yerlere de rağbet eden yok.
kale arkalarının hemen kalenin arkasında olması samsunsporumuzun stadı için benim hep bir fantezim olmuştur. böyle bir şey mükemmel olurdu. bodensee nin dediği ayrı bir stada gerek yok, çünkü 19 Mayıs stadının yeri iyi ve genişlemeye, tadilata müsait..
ayrıca şu an maratona atılan ikinci katın gözle görülür bir kat olması gerek bence. şimdiki tribünün bir devamı gibi olursa görsel bir katkı sağlamaz. elbette kapasitenin artması iyidir ama imaj açısından bu gibi şeyler de önemlidir.

Forvetim

Bizim Milletvekillerimiz vitrinlik, Samsuna hiç bi katkıları olmaz. Onlar biraz gayret etselerdi Karadenizin İncisini teşvik kapsamına aldırırlardı, ben şahsen onların yerinde olup ta bunu başaramasaydım milletvekilliğimden onurlu bi şekilde istifa ederdim. Seçildiğim şehre bu katkıyı sağlayamayacaksam o rozeti ve kimliği taşımam. Kaldı ki bunların stat için bi katkı da bulunmalarını kesinlikle beklemeyin. Bunların ki salla başını al maaşını. Neyse durum ortada fazla yazmanın anlamı yok. Stadımız iki katlı oluyor ve üstü elbette kapatılacaktır. Yoksa roma devrinden kalma antik tiyatrolardan bi farkı olmaz. Bir de alt katın üstüne doğru balkon uzantısı olacak mı bilen var mı eğer bu yapılmazsa ikinci katta sahaya çok uzak kalır. Kale arkaları için ne yapılabilir bilmiyorum ama gerçekten sahaya çok uzak sanki o atletizm pistleri çok lazım ne işe yarıyor ki. 19 Mayıs gösterilerinde kullanıyorlar o kadar, o da olmasa ne olur sanki. Durum itibariyle çalışmalar hızlı gidiyor güzel bi yapı ortaya çıkacak ve gurur duyacağız. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun.