Bank Asya 1.Lig 7.Hafta | Samsunspor'umuz 1 - 0 Orduspor

Başlatan MeL_55, 05 October 2008, 22:12:59

« önceki - sonraki »

cem 55

ilk yarı baskımızla geçmiş gol pozisyonuna girmişiz ama özellikle burhanla turgut ileri ikide cok zayıf kalıyolarmıs ben bu 2 forvetle gol atmamızın mücizelere kaldıgını düsünüyorum burhan kart sınırında burhan bari kart görde haftaya boluda serkanı izleyip gol sevinci yasayalım ne olur dostum ya

harbisamsunsporlu5517

Alıntı yapılan: kuzey55 - 11 October 2008, 17:48:34
bu maçı alırsak 7. sıraya yerleşiyoruz.kaybedersek düşünmek bile istemiyorum ama 16. oluyoruz ALLAH ım yardım ettt....alalım şu maçı nolur...
serkan aykutu almazsa ıkıncı yarı yandık demektır allahım yardım et kralı alsın hocamız

Baskent_Samsunspor

Alıntı yapılan: SamsunSpor_34 - 11 October 2008, 17:34:54
yaptığın açıklamalardan kimse birşey anlamıyodur arkadaşım birazdaha açık ve net bilgi verirsen iyi olur pozisyon hangi kalede bilgiyi nerden alıyosun mesela
arkadaşım özür dilerim maçı staddaki arkadaştan tlefonda dinliyorum taraftar goool diye ayağa kalkınca heyecanlanmışım takım ilk yarı çok iiymiş ancak son hamlelerde etkisiz yine ordunun kornerleri çok etkili dikkat etmemiz lazım

maço

kartal macindada yan toptan yemistik golu veysel vurdurmustu. su kafa toplarina daha saglam cikalim ya

ali ihsan

Kadir ÇELEBİ

47. dk. Sercan'la gelişen Samsunspor atağından Oktay kaleci ile karşı karşıya kaldı. Oktay, topa vurmakta gecikince Ordusspor, savunması topu kornere gönderdi. Sercan'ın kullandığı korner atışında savunmadan gelen Samsunsporlu Hakan Koçarslan, sert kafa vuruşunda top yan direğin dibinden dışarı çıktı.

:'(

tanju55

47. dk. Sercan'la gelişen Samsunspor atağından Oktay kaleci ile karşı karşıya kaldı. Oktay, topa vurmakta gecikince Ordusspor, savunması topu kornere gönderdi. Sercan'ın kullandığı korner atışında savunmadan gelen Samsunsporlu Hakan Koçarslan, sert kafa vuruşunda top yan direğin dibinden dışarı çıktı.

Baskent_Samsunspor

tanju55

atacaz atacaz kardesim merak etme 90 da da olsa atacaz

tanju55

serkan aykut
serkan aykut
serkan aykut

kralimizi istiyoruz hocaaaaaaaaaa

FaT1h

Kadir ÇELEBİ

55. dk. Samsunspor'da Murat orta sahadan aldığı topu Turgut'a aktardı. Bu futbolcu ceza sahası içinde topu kötü kullanınca mutlak bir golü kaçırdı. 

Yeter Hayrettin Hoca Yeterrr

kuzey55

kazma turgut yine kaçırdı yaw bu kadar gol kaçarmı atın artık beee atınnnnn

FaT1h

krallllllllllllllllllllllllll ne olur gir yaaaaaaaaaaaaaa

tanju55

ya arkadaslar gökhan kaba bile bu kadr kacirmadi ya
turgut kraldan biseyler ögren artiqqqq