Samsunspor Dergisi Çıkıyor! ( abonelik bilgisi Sf.4'te )

Başlatan Sercan, 29 August 2008, 15:06:01

« önceki - sonraki »

HoliganSamSunLu

dergi çıktı eyvallah ama biz nasıl ulaşacağız

Sadece Samsunspor

evet ya nerelerde satılıyor bu dergi haftasonu alıcam

mehmet yılmaz

Yarından itibaren bayi satışı başlayacakmış. Bugün Yaysat ile bir görüşme yapılıyormuş. Gazete bayilerinde, NT, Deniz KM, Pınar Market gibi yerlerde satılacakmış. Ayrıca şu an Nuri Asan Tesislerinde de satışı yapılıyormuş. 

Ayrıca abonelik için alttaki formun çıktısını alıp, ilgili telefona faks geçebilirsiniz.

Fiyatı 10 YTL
Abone fiyatı yıllık 100 YTL

celebi

istanbuldaki nt'lerde var mı acaba

HoliganSamSunLu

samsun dışındakiler için çok zor olacak gibi görünüyor ancak elden alıp samsun ist bursa hattı kurmak lazım

selahattin55

bu dergiden herkesin alması lazım.ama biz istanbuldan nasaıl alacağız.

HoliganSamSunLu

samsundan birisi bursa ve ist grubuna kuryelik yapsın bence biz kaç kişi alacaksa parasını toplayıp havale yapalım kargoyla göndersinler en mantıklısı bu gibi görünüyor

celebi

Alıntı yapılan: HoliganSamSunLu - 09 October 2008, 16:29:04
samsundan birisi bursa ve ist grubuna kuryelik yapsın bence biz kaç kişi alacaksa parasını toplayıp havale yapalım kargoyla göndersinler en mantıklısı bu gibi görünüyor

evet mantılı

kuzey55

HoliganSamSunLu

kulüp olayı yalan olur bence adamlar resmi olarak kredi kartı falan hikaye olur ama yinede kim nasıl isterse öyle alır...

mehmet yılmaz

İl dışındaki arkadaşlar özür dilerim ama niçin bu kadar büyüttüğünüzü anlamış değilim. Yukarıdaki formu dolduracaksınız, kredi kartı bilgilerinizi ve adresinizi gireceksiniz. İlgili numaraya fakslayacaksınız o kadar... Ayrıca kargo ücreti talep edilmeyecekit.r Çnük normalde dergi aboneliğinde böyle olur.

Dolayısıyla bir an önce formu doldurur, adreslerinizi bildirirseniz, size yollarlar...

Neden bu kadar karmaşık hale getirdiniz anlamış değilim.

Hele Selo Reis gibi gün görmüş bir Samsunsporluya, ne yapacağız, ne edeceğiz demeyi hiç yakıştıramadım ;)

Soran olursa diye baştan söyleyeyim, dergi ile resmi bri alakam yok, birkaç dosyada yardımcı olduk, bazı konuları paylaştık, www.samsunspor.biz adına 2-3 dosya yolladım o kadar... ( Daha ne olsun demeyin, bunlar bizim için Samsunspor'umuzun zekatıdır!)

Ben de bugün ücretini vererek bir tane edindim.

YaşarDoğu

taksit yapılma imkanı varmı acaba yoksa tek cekim mi?

ÇaÇa

Alıntı yapılan: samsuni - 09 October 2008, 12:46:20

kart bilgilerimi verecem güvenlik kodumuda :) ya görevlinin biri internetten alışveriş yaparsa nerden bulacam o kişiyi nasıl ispat edecem havale yoluyla isim soyisim bildirerek yapsalar daha iyidi kulübe güvenimiz sonsuzda kafama takıldı telefon bankacılığında bile sormaları yasak ondan dedim ;)

ahk34

beyler klubü arayın ve hanife hanım var onunla görüşün, cahit kaya beyin hesap numarasını verecek, itimatı olmayan arkadaşlar o hesaba 100 ytl yatırsın sonra dekontla beraber iletişim adresinizi yazın ve klube fakslayın bu şekilde elinize rahat ulaşır..!

menteşoğlu55

arkadaşlar;

dergiyi aldım ve baştan aşağıya inceledim... görüşlerimi paylaşacağım sizinle