Samsunspor Dergisi Çıkıyor! ( abonelik bilgisi Sf.4'te )

Başlatan Sercan, 29 August 2008, 15:06:01

« önceki - sonraki »

KocumVolkan

ya şöyle küçük küçük hediyelerde versinler derginin yanında anahtarlık not defteri felan iyi olur :) çıksın ilk alanlardan biri olacagım umarım bize yakışır bir dergi olur

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: kaan - 04 October 2008, 19:51:01
Samsuni abi dergide seninde emeklerin var heralde.Bilmiyorum ama senin olman bu dergiyi daha güzel kılacaktır.Umarım bu dergi 13 sayıda kalmaz ve yayın hayatına devam eder.Şimdiden emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler...

Yok, öyle ilk sayıda hatırı sayılır bir emeğim olmadı. Sadece belli konularda danışmanlık yaptım. Bizim tasaarrufumuz dışında gelişmiş hadise, hasberimiz olmadı yani. Yine de bazı konularda yardım istediler. İlerleyen sayılarda belki doğrudan katkımız olur; tek başıma birşeyler yapmak yerine siz site üyelerini de işin içine katmayı planlıyorum ama bakalım nasip.

Bu arada ilk sayıda bir Samsunspor bilgi yarışması olacak. Orijinal forma hediyeli.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: 35ama55 - 05 October 2008, 14:01:27
iyi abi kaptın yine formayı senden bilgili Samsunsporluyu nereden bulacaklar  ;D

:)

Soruları ben hazırladım zaten...

Cevap anahtarı satılır, cevap anahtarcı geldi haaanıımm....  ;D

cembaba

05 October 2008, 16:28:37 #33 Son düzenlenme: 05 October 2008, 16:31:32 berusa55
:D :D süpermiş yaa.. ne zaman çıkıyor acaba bilsek de alsak..

----------------------------------------------------------------------

7 ekimmiş.. tamam okudum şimdi  :)

YaşarDoğu

yarın cıkıyor degimiz hemen gidip alıcam :)

SamsunluReis

nerelerde satılacakmışş bi cvp verin LÜTFENNNN >:(

HoliganSamSunLu

aynen dergiye nasıl ulaşıcaz...

celebi

biz gurbettekiler  bu dergiye nasıl ulaşabiliriz arkadaşlar

CeLL-O

Ya bugün büyük bi hevesle birçok yere baktım Deniz Kültür , NT , D&R hiç birinde bulamadım dergiyi :S bulan alan var mı acaba ?

Pergani 55

derginin yayın hayatına devam etmesi için satın alınması lazım. sigaraya ayda 150-200 veriyoruz SAMSUNSPOR Dergisine de bir 10 lira veremeyecekmiyiz

HaSaNCaN

ben alacam da hiç alan yokmu şuan sitede ?

MeL_55

AlıntıSamsunspor dergisi yeniden

Samsunspor yönetimi, uzun bir süre ara verilen Samsunspor Dergisi'ni yeniden taraftarla buluşturdu. Samsunspor Kulübü'nün aylık resmi yayın organı Samsunspor Dergisi, ilk kez 2004 yılında İsmail Uyanık döneminde yayın hayatına başladı. O dönemde 13 sayısı çıkan aylık dergiye uzun bir süre ara verildi. Kulüp Başkanı Fuat Köktaş ve yönetimi, hem kulübün tanıtımı hem de prestiji olan dergiyi yapılan çalışmalar sonunda yeniden hayata geçirdi.

FMD Danışmalık firmasınca hazırlanan derginin editörlüğünü Resul Akçay yapıyor. Dergiyle ilgili açıklama yapan Editör Resul Akçay, dergide Samsunspor Kulübü tarihinin yanı sıra futbolcu, teknik direktör başkan röportajları ile ligde o hafta oynanan maçlar ve kulüpteki tüm faaliyetlerin yer aldığını söyledi. Derginin bayi ve abone satışının olduğunu dile getiren Resul Akçay, "Dergi bu ay toplam 3 bin adet basıldı. Bir sonraki ay ise sayı 5 bine çıkarılacak. En kısa sürede 15 bine çıkarmayı hedefliyoruz. Derginin aboneliğine ise yoğun bir ilgi var. Şu anda toplam bin abone satışı yapıldı" dedi. Yıllık abone ücretinin 100 YTL olduğunu belirten Akçay, derginin bayiden ise 10 YTL'den satıldığını kaydetti.

Derginin bu ayki satışında dev Samsunspor posterli fikstürünün hediye edildiğini açıklayan Editör Resul Akçay, "Bir sonraki ay ise Samsunspor peresi hediye edilecek. Ayrıca, derginin içerisinde Samsunspor ile ilgili bilgi yarışması var. Kazananlar arasında çekilecek kurayla dergi ve imzalı orijinal Samsunspor forması hediye edilecek" şeklinde konuştu.

Kulüp Başkanı Fuat Köktaş ise, dergide yer alan yazısında, "Teknik kadromuzla, yöneticilerimizle, Samsun halkıyla daha sıcak bir iletişim kurmak ve Samsunspor Kulübü ile ilgili gelişmeleri futbol severlere ulaştırabilmek adına Samsunpor Dergisi'ni yeniden çıkardık. Profesyonel bir ekip tarafından yayına hazırlanan Samsunspor Dergisi, her ayın ilk haftası okuyucularımızla buluşacak. Derginin içeriğinde gelecek sayıdan itibaren Samsunspor Kulübü'nün son bir aylık etkinlikleri ve futbol karşılaşmalarının yanı sıra kulüp tarihi, amatör spor kulüpleri, bireysel başarı elde eden sporcular, Samsun'un spor tarihi ile ilgili derlenmiş bilgiler ve özel röportajlar yer alacak" ifadelerini kullandı.

08.10.2008
Kaynak : İHA

jean

yonetim somut adimlari fen atamiyor seneyede kalirsa birseyler yapacaklarina inaniyorum

red_white

ewet samsunsporu işte böyle böyle eski günlerine dönecektir

Pergani 55

yönetimin güzel faaliyetleri var. sevgi noktalarından sonra Samsunspor Dergisinin çıkması çok güzel bir gelişmedir yönetime teşeekür ediyorum sagolun varolun