Atakum Belediyesi'nin ayıbı; "1 tane de mi satamadı?"

Başlatan Sadece Samsunspor, 06 October 2008, 18:59:13

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

06 October 2008, 18:59:13 Son düzenlenme: 06 October 2008, 19:30:36 samsuni
Alıntı"1 tane de mi satamadı?"

Samsunspor Kulübü 2. Başkanı İsmail Türedi, Atakum Belediyesi'nin aldığı 100 kombine bileti, 1 tane bile satmadan 2 ay sonra iade ettiğini açıkladı.

Nuri Asan Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenleyen 2. Başkan İsmail Türedi, Atakum Belediyesi ile aralarında yaşanan kombine bilet sorununa değindi. Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş tarafından alınan 100 kombine biletin iade edildiğini ifade eden Türedi, Kulüp Başkanı Fuat Köktaş ile Başkan Bektaş arasında yapılan görüşmenin ardından biletlerin geri alındığını kaydetti. Türedi, "Buradan gelecek gelirden daha çok, Samsun'un taraftarının takımıyla buluşması engellendi. Bana göre bu daha ciddi bir olay. Bu biletler satılmak amacıyla alınıp, daha sonra 1 tane dahi satmadan kasada muhafaza edip 2 ay sonra iade etmek, ben bunda bir kasıt olduğunu düşünüyorum" dedi.

Yapılan davranışın 'kasıtlı' olduğunu düşündüklerini dile getiren Türedi, "Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş, 1 tane dahi satmadan biletleri iade etti. 100 tane aldı, hepsini iade etti. Tutarı 15 bin YTL değerinde. Parasının çok önemi yok, ama bu kulübün 100 tane taraftarın maçlarda fazla olması çok önemli" diye konuştu.

"1 tane de mi satamadı?" diye soran 2. Başkan Türedi, "Şimdi bu biletleri almadık mı diyecekler merak ediyorum. Bunu kamuoyunun takdirine bırakıyorum" ifadelerini kullandı.

İsmail Türedi, biletleri yeniden satışa çıkaracaklarını belirterek, "İnanıyorumki bir işadamımız bunları gelip alacak. Bu bizim elimizde olsaydı şimdiye kadar kalmazdı" şeklinde konuştu. Türedi, kendisinin cebinden 40 bin YTL'lik bilet aldığını ve dağıttığını sözlerine ekledi.

Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş, konuyla ilgili açıklama yapmadı.

http://www.sporx.com/detail.php?Type=1&kategori=30&go=128023

Bu belediyelerin hepsimi Samsunspor'uma karşı anlayamadım

gozgoz yýlmaz

Tam bu haberi ekleyecektim, benden önce davranmışsın...

Alın size belediye desteği... yazıklar olsun!
Yönetim oluşunca gidip, her türklü desteği vereceğiz demeyi biliyorlar.

Atakum Belediyesi gitsin Samsun BK'ya destek versin, o yakışır zaten. Entel dantel işleri bırakıp Samsunspor'a sahici destek vermek gerekirken yaptıklarına bak. Hayır, bir de diğerlerinin içinde Kutlukent Belediyesi le Atakum'u biraz ayrı tutardım.

Ayıp be...

İSİMLER MÜHİM DEĞİL; SAMSUNSPOR'UN KARŞISINDA KİM VARSA BİZ DE ONUN KARŞISINDAYIZ.

berusa55

06 October 2008, 19:30:56 #2 Son düzenlenme: 06 October 2008, 19:34:20 berusa55
İnsan onları geri göndermeye utanır! Sözün bittiği yer!  >:(

Kadir ÇELEBİ

Sayın türedinin dediği gibi kesinlikle bunda kasıt var...

Yazıklar olsun...

mehmet yılmaz

Neresinden tutsan elinde kalıyor.

Kasıt varsa terbiyesizlik
İhmal varsa sorumsuzluk
Her açıdan Samsunspor'umuza hakaret...

Samsun'da bir belediye nasıl olur da bunu yapar?
Alt tarafı 15.000 YTL'lik bir bilet bedeli. Sanki takıma tesis yap demişler.
Samsun Basket Kulübü için her türlü fedakarlığı yapan ve şehrin de takdirini alan bir belediyenin Samsunspor'u pas geçmesi elbetteki bizleri kızdırır. Yönetim çok fazla şikayet eden bir yapıda da değil zaten, demek ki çok zorlarına gitmiş.

Bunun bir izahı olamaz diye düşünüyorum... Varsa da merakla bekliyorum!

Recep

yazıklar olsun size başka fuzuli şeyleriçin milyarlar harcarsınız söz konusu bu şehrin en büyük kurumu olan SAMSUNSPOR olunca her şeyi çok görüyorsunuz
bu düşmanlık neden
ama unutmayın ki bu şehirden siz kaybolacaksınız ama SAMSUNSPOR ebedi kalacak

ReDBuLL55

Kongre Simsarları Diye tabir edilen kısım nerden çıkıyor zannediyorsunuz ? Tabiki de Belediyelerden...Seçim Zamanı Samsunsporu düşünmeye Başlarlar...

gozgoz yýlmaz

atakum@atakum.bel.tr

iletişim adresleri bu...

Ayrıca başkana SMS diye bir uygulama daha var.

Cep Telefonunuzdan SMS Gönderebilmek için , "atakum" Yazıp Bir Boşluk Bırakıp Yazılan Mesajı 05448538300'a Gönderilirseniz Sms'iniz Bize Ulaşacaktır ...

Kayıtsız kalmayalım arkadaşlar, biz kayıtsız kaldıkça onlar da Samsunspor'a kayıtsız kalırlar. Bu sitede nice haber sitesi başlıklarını değiştirdik, nice özürler dilettik.

Tepkimizi Samsunsporluluğa yaraşır bir biçimde, medenice verelim.

Yazıklar olsun ya, 1 tane de mi satamamışlar gerçekten. Bu kötü niyeti gösterir zaten. Samsun Bk mevzusundan ayar oldum zaten.

HaSaNCaN

evet beyler ben gönderdim herkes göndersin. sessiz kalmayalım.

Kadir ÇELEBİ

06 October 2008, 20:04:58 #9 Son düzenlenme: 06 October 2008, 20:12:36 SamsunSpor_34
Sayın Adem BEKTAŞ Bugun basında duyduğum haberde Samsunumuzun önemli ve gelişmiş bir ilçesi olan Atakum Belediyesinin Samsunspor kombinelerini satamadığı gerekçesiyle geri iade edilmesi beni önce samsunlu daha sonrada Samsunsporlu bir taraftar olarak derinden üzmüştür.. Siz değerli yönetici ve idareciler tarafından Samsunspor gibi buyuk değer herzaman maddi manevi desteklenmeli,sahiplenilmelidir. Bu konuda daha hassas olacağınızı ümit ediyorum..

Samsunsporumuzun Menfaati için herşeyi tüm çıplaklığıyla paylaştığından dolayı Yönetim'e teşekkür etmek gerek..

ali ihsan

Samsun öyle garip bir şehir haline geldi ki pardon getirildiki şaşırmadım bu habere.Bakalım daha neler duyacağız.Hakaretin değişik versiyonlarını icat eden belediyeyi kutluyorum !!!!

CeLL-O

Ayıp bu kadarıda artık ya bende bir tepki maili yolladım..

Sadece Samsunspor

red_white

bende yolladım tepkisiz kala kala bu hallere geldik haydi samsunlum göster tepkini

YaşarDoğu

bende yolladım baskana sms olarak ama sanmıyom ilgilenileceğini...