6.Hafta | B.B.Ankaraspor 3-3 Samsunspor

Başlatan oğuzhan55, 15 September 2005, 20:44:45

« önceki - sonraki »

kral55

Maç bitti.
Samsunspor:3 ankaraspor:3
Olsun beraberlikte deplasman için iyi sonuç.Bundan sonra Samsunspor daha iyi yerlere gelecektir.
Galatasaray ,beşiktaş ve trabzon maçları var önümüzdeki 3 haftada.Erdoğan Arıca tam zamanında geldi.Takım bir hava kazanmışken bu maçlarda en iyi sonucu alacaktır inancındayım.Ondan sonrada önümüz açık.
Bu arada bir maçıda gol yemeden bitirsek iyi olacak ama bu kaleciyle biraz zor gibi.

yirmiuc

timofte

Attığımız goller, gol pozisyonlarının zenginliği ve tempolu futbola bakıldığında gerçekten Erdoğan Arıca farkını görüyoruz.
maç öncesinde de düşündüğümüzde bu maçta alınacak beraberliğe dudak bükmezdik. Ama ortaya konulan oyun ve mücadelenin emekliliği gelmiş bir kalecinin klasik hataları yüzünden buharlaşması insanı üzüyor.
Yine de bu oyundan edindiğim izlenime dayanarak "Hoşgeldin Samsunspor" diyorum.
**
bu arada dışarıdan üç-beş zibidi istanbulda, iki istanbul takımının oynadığı maça binaen "şampiyon fenerbahçe" diye yırtınıyor ve onlara da "allah belanızı versin" diyebiliyorum.

Fecr_55

tahminimde skorun lehimize olan tarafini tutturdum, ama kaleciye fazla güvenmi$im...kalecide degi$irse daha iyi yol alacagiz bence...yirtik pirtik ayakkabiyla kar ki$ta yola cikilamayacagi coktan belliydi ama önlemini alamadik bir türlü...

ngonge

valla bu maçı alamamak çok yazık oldu.deplasmanda atılan 3 gol,ondan çok fazla pozisyon...yazık ya üzüldüm.ama diğer yandan alınan 1 puan eh işte...

Harun55

Alıntı yapılan: "ngonge"valla bu maçı alamamak çok yazık oldu.deplasmanda atılan 3 gol,ondan çok fazla pozisyon...yazık ya üzüldüm.ama diğer yandan alınan 1 puan eh işte...

Yenilse dahami iyidi :) 1 puan yeter deplasmanda gelecek hafta cimbomu dagatacagiz 3-1 geciyor icimden ;)

timofte

Alıntı yapılan: "Harun_55"
Alıntı yapılan: "ngonge"valla bu maçı alamamak çok yazık oldu.deplasmanda atılan 3 gol,ondan çok fazla pozisyon...yazık ya üzüldüm.ama diğer yandan alınan 1 puan eh işte...

Yenilse dahami iyidi :) 1 puan yeter deplasmanda gelecek hafta cimbomu dagatacagiz 3-1 geciyor icimden ;)

harun kusura bakma da, ngonge'nin yazısı öyle bir yorumu getirmez bence. bir puan fena sonuç değil ama önümüzde zor maçlar var. kazanabileceğimiz bir maçın kaleci hataları yüzünden berabere bitmesi bir burukluk yarattı kuşkusuz.

oğuzhan55

Gerçekten süper bir maç oldu.Her ne kadar maçın sonucu 3-3 olsa bile Samsunspor özlediğimz Samsunspor gibi oynadı.En azından oyunu bizleri geleceğe yönelik tatmin etti.Bazen gol kaçırdık diye üzülmemek lazım.Çünkü bu gol pozisyonuna girebildiğimizi gösteriyor.Anlaşılan artık kontra ataklardan kurtulduk.Rakibin üzerine daha çok gidebiliyoruz.Oh be bugünleride görmek varmış.Helal olsun takım bir hoca değişikliğiyle takrar eski halini almaya başladı.Bunun arkası inşallah daha iyi sonuçlarla gelecek.Tabii Ankara'da takımımızı yalnız bırakmayan taraftarımızada teşekkür etmek lazım.
Arkadaşlar Ali Uyanık'ın yerine kadroya alınacak iyi bir kaleci yok mu?Süper olmasına da gerek yok topları sektirmesin yeter.Erdoğan Arıca'nın keleci sorunumuza bir çözüm bulabilmesi dileğiyle...

samsunsevdalısı

yorumların için teşekkürler oğuzhan,
orda samsusnporumuzu yalnız bırakmayan tüm samsunsporlu taraftarlara minnettarız.
deplasmanda 3 gol atıp yenemiyorsak sebebi belli söylemeye gerek yok.ama takımın üzerindeki ölü toprağının düşmesi eski hüviyetine dönmesi çok güzel bir gelişme.
serkanın 2 şutu direkten dönüyor ve bir gol atıyor erdoğan arıca gerçekten bu takıma farklı bir hava getiriyor.
inşallah gelecek günler bizim için daha iyi olur.

oğuzhan55

Alıntı yapılan: "samsunsevdalısı"yorumların için teşekkürler oğuzhan,
orda samsusnporumuzu yalnız bırakmayan tüm samsunsporlu taraftarlara minnettarız.
deplasmanda 3 gol atıp yenemiyorsak sebebi belli söylemeye gerek yok.ama takımın üzerindeki ölü toprağının düşmesi eski hüviyetine dönmesi çok güzel bir gelişme.
serkanın 2 şutu direkten dönüyor ve bir gol atıyor erdoğan arıca gerçekten bu takıma farklı bir hava getiriyor.
inşallah gelecek günler bizim için daha iyi olur.

Bende sana teşekkür ederim "samsunsevdalısı."
Haklısın Erdoğan Arıca her zaman bu takıma farklı bir hava getiriyor.Her ne olursa olsun takımımızı çalıştırdığı zamanlarda hep başarılı olmuşuzdur.Galiba Samsun'un havasıda Erdoğan hocaya iyi geliyor.Neticede Fatsalı hemşerimiz sayılır.Erdoğan Arıca Samsun'a gelince adeta kendini buluyor.Sanki Samsun'u ve Samsunsporumuzu özlemişcesine bir izlenim bırakıyor.Umarım Arıca'yla aramızdaki ilişkiler her zaman iyi olur.Böylece hem Erdoğan Arıca hem de Samsunspor başarılarıyla adından sürekli söz ettirir.

ngonge

3-3 berabere sonuçlanan Samsunspor karşılaşmasından sonra, Ankaraspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, inanılmaz savunma hataları yaptıklarını söyledi.

AlıntıAybaba, Samsunspor'da teknik adam değişikliğinin işe yaradığını belirterek, ''Bugün bizden daha iyi oynadılar. İnanılmaz defans hataları yaptık. 1 puan almamız bile mucize. Sahamızda oynadığımız 3 maçı da kazanamadık. Daha çok çalışarak bu açığı kapatmalıyız'' diye konuştu.

Samsunspor Teknik Direktörü Erdoğan Arıca ise açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
''Dış sahada puan almak sevindirici. Ama biz üzüldük. Futbolcularım beklenenin üzerinde oynadı. Çok arzulu ve üretken bir futbol sergiledik. Birçok pozisyon yakaladık ancak bir tanesini atabildik. 3 tane de basit gol yedik. Bunun önlemi de savunmamızı güçlendirmektir.''

1 puana cidden üzülüyoruz.ama bir yandan da iyi oyuna sevinmemek mümkün değil.

timofte

maçın özetlerini az önce izledim de kesinlikle galibiyeti kaçıran taraf biziz. yediğimiz iki golde kaleci Allum ve birinde de Kenan'ın büyük hatası var. Ayrıca kor 3-3 iken Serkan cezasahasında topu kafayla indiriyor. Burada topla (elle) oynama yoksa bile eğer Ankaralı oyuncu topa temas etmese net pozisyon bulacağız. Ama hakem penaltıyı çalmamış. Önümüzde zorlu maçlar olduğu için hak ettiğimiz bu galibiyeti alamayışımıza gerçekten üzüldüm. Umarım Galatasaray maçında bu güzel oyunumuzu yine oynarız ve defans ve kalede de böyle basit hatalar yapmayız. O takdirde onları yenemememiz için bir neden göremiyorum.

Harun55

Timofte.

Vallah, onumuzde zor maclar var diyorsun dogrudur ama bu sene superligde kolaytakim yokki  :roll:.
Bence samsunsporumuz gelecek 3 macta 7 puan alacaktir

kral55

Kalede büyük problemimiz var.Önümüzdeki 3 maçta zorlu rakiplerle karşılaşacağız ve bu hataları affetmezler.Kaleye gelen çoğu şutu Allum kesiyor fakat tutamıyor.Ceza sahası içine düşürüyor.Bu eksikliği biz görüyorsak rakip teknik direktörlerde görür.Orada hazır bulunan rakip forvet için gol atmak çok basit olur bu şekilde.
Bu şekilde yediğimiz gölün haddi hesabı olmaz.
Bu arada ligin en fazla gol yiyen takımıyız en çok atan 4. takımıyız.

baha55

arkadaslar gerçekten harika bir futbol ,müthiş bir hava yakalamıs samsunsporumuz ve deplasmanda atılan 3 gole ragmen 3 puan alınamıyorsa defans ve kalede sorun var demektir.bunu sagır sultan bile duydu yönetim duymadı.umarım şimdiden devre arasında alınacak kaleci belirlenmi ve izleniyordur..