Bank Asya 1.Lig 6.Hafta | Manisaspor 3 - 0 Samsunspor'umuz

Başlatan MeL_55, 28 September 2008, 22:27:02

« önceki - sonraki »

harbisamsunsporlu5517

sehıtlerımızden sonra maçı dusunemez hale geldım inş kazanırızda yarın yuzumuz azda olsa guler >:( >:( :(

55__Gurbet__55

macin havasi kacdi biz mac pesindeyiz sehit ailere feryat ediyo yazik cok yazik

samsun155

Alıntı yapılan: kaan - 04 October 2008, 17:31:14
Kartala kaptırdığımız bir 3 puan ve giresuna bile bile hediye edilen bir 3 puan.Bu hataları yapmasak 13 puanla liderdik şuan
abi ne yalan söylim şiir gibi yazmışsın:)

Burak55

Sadece Samsunspor

şimdi bu maçı yenersek baya bi rahatlayacaz ya o yüzden bu maçı kazanamyız hep dönüm maçlarında  yeniliyoruz örnek giresun maçı herkes bu takım giresunuda yenerde samsun havaya girer diyordu 4 yedik, tam üstüste galibiyetler gelecek o maçı yeniliyoruz, böyle noktalarda çok şansısız inş. yarın şeytanın bacağını kırarız

Burak55

05 October 2008, 00:18:53 #155 Son düzenlenme: 05 October 2008, 00:19:34 berusa55
İnşallah Bi Aksilik Cıkmaz Da Yener Mutlu Ayrılırız..

celebi

arkadaşlar dediğim gibi ben,m içimde bir bu maç için bir güzellik var yeneceğiz düşüncesindeyim manisaya ilk yenilgisini kendi evinde tattıracağız inşaallah

HOnderYilmaz

Arkadaşlar ilginizden dolayı çok teşekkür ediyorum, haklısınız geçen hafta Samsunspor - Giresunspor maçının 1 biteceğine çok emindim ne oldu anlamadım, bu haftaya gelince; Manisaspor'u deplasmanda yenmek kolay değil, sanki Samsunspor'dan biraz daha iyi gibiler, iç sahada oynamalarıda artı bir avantaj, herşeye rağmen Manisaspor'u galibiyete yakın görüyorum ama futbol bu her sonuca açık, iki tarafada bol şans...

celebi

arkadaşlar istanbul gurubundan manisaya yaklaşık 25 -30 kişi şu an için yol açıkmak üzereler.arkadaşlar bize galibiyeti getirin

Recep

sonuna kadar mücadele etsinler ezikleri oynamasınlar inanın her türlü sonuca razıyım yeter ki Samsunsporun adına layık oynasınlar

veis

samsunsporluluk ruhunu sahaya yansıtın gerisi gelir zaten.

jean

Mert

Güngören maçında defansımız çok iyiydir kenan ve gökhan kolomoç geçit vermedi rakip forvetlerine.Ama manisa farklı tabiki organize geliyolar.Hücumda çoğalan bir taktik anlayışları var.Akıllı oynamamız lazım.Umarım hayrettin hoca gerekli önlemlerini almıştır.Sercan bizim için kayıp elbette.Dinamo gibiydi.Ama onun yerinde oynayacak futbolcular gerekeni yapacaklardır.Samsunsporumuz kendi yağında kavrulan bir ekip.İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız.

Harun55

Samsunsporumuz geçen maçtaki gibi performans gösterirse, rahat bir puani almisiz demektir.
Insallah öyle olur. 3 Puan'da çok super tabi ama deplasmanda 1 puan herzaman iyidir.

harbisamsunsporlu5517

KKarizmatikss-601932   05.10.2008 13:31:24   Samsunspor diyorum ne yapcagı belli olmaz 5-0 da yenilir bakmışın 5-0 da yenmiş bence trde 1,25 değmez BURHAN çoşkun atar 1 tane: