"Samsun Basket Kulübü 2008/09" Başlığı Protesto Nedeni İle Kilitlidir!

Başlatan Sadece Samsunspor, 03 May 2008, 16:19:00

« önceki - sonraki »

Revenge

NİLAY YİĞİT'E
  Yukarıda uzun uzun bahsettim. Kayseri Panküp'ün milli guard'ı Nilay YİĞİT. Hakkında övgü dolu uzun bir yazı yazmama rağmen hızımı alamadım, gecenin bu saatinde yine oturdum klavyenin başına. 
   Salona bizim maçdan maçdan yaklaşık 40-45 dakika önce geldiler.Uzun bir süre sadece onu seyrettim. Bunca parlak bir kariyere sahip olmasına rağmen,milli takımın oyun kurucu gibi zor bir mevkiisinde banko oynamasına rağmen,ne kadar da sakin,ne kadar da dingin,ne kadar da mütevazı. Onun onda biri kadar olamayanların burnundan kıl aldırmayıp,küçük dağları ben yarattım dercesine ortalıkda arz-ı endam ettikleri basketbol dünyasında,geldiği yeri ne kadar da hazmetmiş bir oyuncu. Genç oyunculara tepeden bakmayan,hepsine bir öğretmen,bir abla edasıyla yaklaşan ne muhteşem bir insan. Utanmasam ve yüzüm kızarmasa aşık oldum diyecem. Bizim takımda olsa hergün bıkmadan usanmadan sadece onu yazabilirim. Yine bizim takımda olsa ve bir gün yazma bu takımla ilgili dese,yazdıklarından en ufak bir taviz vermeyen bir adam olarak anında yazmayı bırakabileceğim ve kendisine kayıtsız şartsız biat edebileceğim değerli şahsiyet. Sanki niye bizde değilsinki.Ne olurdu bu takımın bir oyuncusu olsaydın sanki. Malesef artık sadece bir maçda izliyebileceğim seni. Her ne kadar bir sanayi işcisi olsakta,ve bu basketbol alemine bir feza uzaklığında bulunsakta,yüreğimizin pır pır atmasına engel olamıyoruz işte.
                                  YOLUN AÇIK,ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN.
(Bu son derece kişisel yazıdan dolayı,tüm samimiyetimle bütün forum okuyucularından özür dilerim.)

Revenge

bugünki maç ne oldu?sonucu bilen arkadaşlar. Ayrıca İlkay nasıl oynadı? Macı seyreden arkadaşlar bizi bilgilendirirse seviniriz.

Sadece Samsunspor

sbk turnuvada şampiyon olmuş

tebrikler sbk

kuzey55

isimlerini bilmiyorum ama 14,9,11 numara iyyidi bugün.yabancımız oynamadı pek.17 numaraydı sanırım cok iyiydi...

Atakumlu

bugunku macı yendik 11 numara 20 sayı 14 numara 15 sayı gibi bi skor urettiler julie 0 sayıyla oynadı gerci fazla forma sansı bulamadı..rahat bi galibiyet oldu bugun 11 numara guzel 3 lukcuymus adlarını bilmedigimden numaralarıyla hitap ediyom..rakibin 6 numarası cok iyiydi ufacık boyuna ragmen cok iyi b i oyun kurucuydu...bizdede 11 , 14 ve 8numaraydı sanırsam hafif toplu oyun kurucu pozisyonunda oynuyodu bunları begendim iyi oynadılar...

Bales55

Alıntı yapılan: Revenge - 28 September 2008, 01:31:42
      Ve İLKAY MAŞA. Ben bu kızı seviyor ve  hemencik harcamak istemiyorum. Ya sevgili kardeşim eğer bir şekilde okuyorsan bu yazdıklarımı yada seni bilen yada tanıyan birileri okuyorsa lütfen sana haber versin. Kardeşim sen bu kadar kötü bir oyuncu değilsin. İyi bir oyuncusun sen .Ama iki maçtır niye bu kadar kötüsün. Kızma ama ruh gibi dolaşıyorsun. Tek olumlu katkın yok. Ne olur bir an önce kendine gel ve yarın ki turnuvanın son maçında ben ellerim kızarıncaya kadar alkışlayım seni.

Bugünkü maçta İLKAY MAŞA resmen döktürdü süperdi. sanki uyuşuk hantal ağır İlkay gitti yerine her topa atlayan yerinde duramayan bir oyuncu geldi bence bu kız seni dinledi ve oyununu oynadı  tebrikler ilkay    süpeeerrssiiinnn yaaa

Bales55

11 numara  daha  çok kendisinden bahsetirecek   not alın  bir kenara   ismi

İ    L     K     A      Y                           M       A       Ş         A

Yalnızca BİZ

Maçı 3. ve 4. periyotlarda seyredebildim. İlkay'ın oyununu beğendim ama takımın daha çok çalışması lazım. Amerikalıların gelmesyile gücümüze güç katmalıyız....

Bales55

Birde unutmadan lig başlayınca sahada fazla göremiyeceğimiz bir oyuncu 14 numara (NİHAL) bugün kü maçta herkesi şaşırttı çok iyi idi bence nesibenin yerine ona yer verselerdi. bide oyunda hata yapınca bağırmasalardı  bugünkü oyununu her zaman izlerdik.

Revenge

29 September 2008, 00:44:04 #324 Son düzenlenme: 29 September 2008, 01:04:55 Revenge
 -Gel bakalım çekirge. gelde senin bir ifadeni alayım. İki tane yazı yazdım diye büyük yazar havalarına girdin. Arayıp sormaz oldun hocanı.
-Estafurullah hocam,her zaman aklımda ve kalbimdesiniz.
-Evet çekirge bak beğenmediğin takım son turnuvayı hemde üçdeüç yaparak şampiyon bitirdi.
-Beğenmediğim değil hocam,daha iyi olmasını umut ettiğim takım.
-Ben onu bunu bilmem çekirge,sürekli eleştiriyor,sürekli eleştiriyorsun. Hiç iyi giden bir şey yok. Sen hep bu yazıları oyuncuların ve teknik ekibin okumadığından hareketle yazıyorsun ama çekirge birde onların bunu okuduklarını düşün. Moralleri bozulmazmı?
 -Hocam olaylara eleştirel bakmayı siz öğrettiniz bana. Şimdi de niye böyle yapıyor diye kızıyorsunuz.
 -İyi de çekirge olaylara eleştirel bakmak,sürekli ağır tahriklerle karalamak demek değil ki.Oysa senin yaptığın bu. Dökülen tere sarf edilen çabalara,verile emeklere hiç saygın yok senin.
  -Ben öyle düşünmüyorum hocam. Herkesin koro halinde süperiz,çok iyi iyiz,onuda yeneriz bunu da yeneriz dediği bir ortamda,iyiyiz hoşuzda bak böyle böyle eksiklerimizde var demeyi daha dürüst ve faydalı bir tavır sayıyorum.
 -Ama bunu yaparken kantarın topuzunu kaçırıyorsun çekirge. Neydi o süreki adını bile doğru düzgün yazmadığın Nesibe Burcu UZUN hakında yazdığın son yazı. Ne alıp veremediğin var senin bu kızla. O yapılan, senin eleştiri dediğin benimde sadece bir karalamadan ibaret gördüğüm o yazın hangi hakkaniyete ,hangi insaf ölçülerine sığar.
 -Burada belki haklı olabilirsiniz Hocam. O yazı dünki Kayseri panküp maçının hemen sonrasında yazıldı. Yani sıcağı sıcağına. Ama görmeliydiniz hocam,herkes saçını başını yoldu. Bu kadar kötü oyamasına rağmen birde hakemle ve hocasıyla polemiğe girmesi ve bunun sonucunda takımın teknik faul alması herkesi delirtti. Bizde bu duygu ikliminde biraz sert yazmış olabiliriz. Ancak hocam,benim bu oyuncumuz hakkındaki genel kanaatim yine de değişmedi. Bir zamanlar iyi bir oyuncu olabilir. Ama şu anki haliyle takıma hiç bir katkısı yok. Hani belki yabancılar geldiğinde şu an mecburiyetten olduğu için 4 numaralı pozisyonda değilde gerçek yeri olan 3 numaralı pozisyonda oynarsa,o da gününde olursa bir kaç şutu sokar belki. Hepsi bu işte.
-Çok hızlı gidiyorsun çekirge. Benden sana üzerinde çok emeğim olan biri olarak tavsiyem;Daha sakin daha olumlu ve de daha yapıcı ol. Durmadan eleştirerek,hep kırıcı olarak,etkili yazacam diye hep kendice kötü gördüğün şeyleri ön plana çıkararak bir şey elde edemezsin.
-Hocam beni sürekli SBK'yı eleştirmekle itham ediyorsunuz ama aynı şeyi siz bana yapıyorsunuz. Durmadan beni eleştiriyorsun. Oysa bak hocam gördünüzmü.. Dün akşam İlkay Maşa'ya açık mektup yazdım,sen bu değilsin iyi oyuncusun ne olur oyna artık diye,iki gündür sapır sapır dökülen kız bu gün şov yapmış 20 sayı atmış.
- Ha sen şimdi diyorsun ki,ben yazdım oldu.Çekirge, bir forum üyesi sana burası egoları tatmin etme yeri değil derken galiba haklıydı. Nerden çıkarıyorsun oğlum sen dediğin için bunun böyle olduğunu. Oyuncular okuyormu zannediyorsun sen. Senin gördüğünü bu takımın hocası görmüyormu. Belli ki oda uyarmış oyuncuy ki oda buğun güzel oynamış.
-Valla Hocam,ben onu buu bilmem tam benim yazımın akabinde ilkay'ın böyle güzel oynaması benim gururumu okşadı.
 -Neyse Çekirge,Peki bu Nilay YİĞİT konusu ne böyle Sen hiç böyle aşk meşk işlerne girmezdin bu yazılarda.
  -Hocam Çoketkilendim. Bir kere Çok iyi bir oyuncu. Baketbol sadece bedenle değil aynı zamanda zekayla da nasıl oynanır herkese gösterdi dün.
  -Ne yani çekirge yüreğini pır pır attıran onun iyi oyunu mu oldu sadece. Güldürme beni.
  -Neyse Hocam bu işler karışık işler daha fazla deşmeyelim.
  -Peki Çekirge sana tavsiyem daha ılımlı daha sağduyulu ol. Kimseyi kırma,incitme.
  -Peki Hocam. Sizle yaptığım bu konuşmadan yine çok büyük feyz aldım. Selametle kalın.

berusa55

29 September 2008, 00:49:53 #325 Son düzenlenme: 29 September 2008, 01:07:20 berusa55
AlıntıDARISI LİGE

Samsun Basketbol Kulübü, "II.Kaya Cengiz-Serdar Sağıroğlu Basketbol Turnuvası'nın son gününde Çankaya Üniversitesi'ni 63-56 yenerek turnuvayı namağlup şampiyon tamamladı.

Fiziksel olarak iki takımında yorgun olduğu gözlemlenen müsabakaya; Özlem, Pelin, Nihal Güngör, Burcu ve Gamze beşiyle başlarken Çankaya Üniversitesi'de Görkem, Seda, Esra, Dila ve Brown beşiyle başladı. Maçın ilk periyodunda hücumda tutuk görünen takımımızda genç Nihal'in sayılarıyla ilk periyodu 16-16 berabere bitirdi. İkinci periyotta da çekişme devam edince karşılaşmanın ilk yarısı 35-34 Çankaya Üniversitesi'nin üstünlüğü ile sona erdi. Maçın üçüncü periyoduna hızlı giren Çankaya Üniversitesi bir ara farkı 9 sayıya çıkarsa da periyodun son bölümünde savunmanın dozajını arttıran takımımız rakibine 2 sayı imkanı verdi. Hücumda da İlkay ve Nihan'la sayılar bulunca da maçın son periyoduna SBK, 54-46 önde girdi. Her iki takımında hücumlardan boş döndüğü bu periyotta yorgunluk belirtileri de görülmeye başlandı ve toplam 19 sayının yapıldığı bölümle müsabaka 63-56 Samsun Basketbol Kulübü'nün galibiyetiyle sona erdi ve turnuvada şampiyon oldu.

Turnuvada ikinciliği BOTAŞ, üçüncülüğü Çankaya Üniversitesi ve dördüncülüğü PANKÜP TED Kayseri Koleji aldı.

Turnuva sonrası bir açıklama yapan SBK Baş Antrenörü Cantuğ Keskindemir: "Müsabakalarda kendilerinden daha uzun oyuncularla korakor savaşan oyuncularımı alınlarından öpüyorum. Her zaman söylediğimiz gibi, savaşan, yenilgiyi kabul etmeyen bir takım olmak istiyoruz.Yarın ve hafta içinde gelecek 2 uzun oyuncumuzla, şu an WNBA'de konferans finalinde mücadele eden Erlana Larkins'in de gelmesiyle takımız tamamlanmış olacak. Ligin ilk maçı olan Galatasaray'ı Samsun'dan eli boş göndermek istiyoruz. Bu turnuvada yardımlarını bizden esirgemeyen Gençlik Spor İl Müdürlüğü'ne, Basketbol Federasyonu İl Temsilciliği'ne, müsabakaları yöneten hakem arkadaşlarımıza ve basın mensuplarına da sonsuz teşekkür ederiz.Yanlız tribün desteğini de her zaman bekliyoruz."diye konuştu.

SALON: Yaşar Doğu Spor Salonu

HAKEMLER: Ali Şakacı, Taha Demir

SBK: Cansu (7), Gamze (4), Özlem, Nihan (12), Pelin (5), İlkay (20), Burcu, Julie, Nihal (15), Yağmur

ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ.: Pınar (3), Dila (6), Esra (2), Damla (2), Gülizar (5), Gözde, Candide (2), Seda (7), Görkem (8), Belgin (6), Bojana, La Nedra Brown (16)

PERİYOTLAR:
1.PERİYOT: 16-16
2.PERİYOT: 18-19 (ÇANKAYA ÜN.),DEVRE ( 34-35 ) (ÇANKAYA ÜN.)
3.PERİYOT: 20-11 (SBK),
4.PERİYOT: 9-10
SKOR: 63-56 (SBK)

Kaynak: http://www.samsunbasketbol.com/sbk/basketbol.asp?x=haberdetay&Kimlik=132

Revenge

Burada yazmaktan ve de söylemekten dilimiz de tüy bitmişti.İnternet sitenizdeki oyuncuları fotoğraflarıyla tanıttığınız bölüme niçin Julia Mcbride hala koymuyorsunuz diye. Sonunda yapmışlar. Kıza bizim Kavak ilçesinin yöresel ağzıyla bi gıdım bi gıdım deyip duruyorduk. Nitekim öyleymiş de .Oradan öğreniyoruz ki Boyu 1,65 imiş. Ama bu kız boyundan büyük işleri başarıyor,başaracak. Ne diyelim Allah nazardan saklasın.

Bir gün önce İlkay MAŞA'ya sen iyi oyna bende seni ellerim kızarıncaya denk alkışlayım demiştim. Bu gün sen iyi oynamışsın ama  malesef bunu ben göremedim,sözümü tutamadım.
 Verdiğim sözleri genelde tutarım ama bu sefer böyle olmadı. Gel senle şöyle yapalım. Sen bu iyi oyununu sezonun ilk maçı olan Galatasaray maçında oyna ben bu sefer ellerim kızarıncaya dek değil ellerim patlayıncaya kadar alkışlayayım seni. Ha,ne dersin?

Ve Nihan,yine Nihan. Üç maçın en iyisi en istikrarlısı. Çiğdem TALU'nun yazdığı,Melih KİBAR'ın bestelediği,Erol EVGİN'inde söylediği artık klasik olmuş bir şarkı vardır hani. ''Hep böyle Kal''. Senin için sadece bunu diyorum: HEP BÖYLE KAL NİHAN,HEP BÖYLE KAL.

Bu gün yine bizim genç oyuncularımızdan Nihal GÜNGÖR çok iyi bir maç çıkarıp 15 sayı bırakmış rakip potaya. Desteklenirse ve yeterli süre verilirse çok daha iyi şeyler yapabileceğinide göstermiş oldu böylece. Tebrik ediyorum.

Türkiyedeki kalbur üstü Guardlara bakıyorum,tip olarak hep aynılar. işte 1,70 lerde bir boy ve zayıf bir beden. Işıl öyle. Nilay öyle,Birsel öyle. İleride onlar gibi olacağından hiç kuşku duymadığım Cansu ARSLAN. Biraz kilo vermek gerekiyor galiba. Sen ne dersin sevgili kardeşim?

Revenge

Evet Kardeş senin bahsettiğin Nilay,benim uzun uzun anlattığım Nilay.Doğrudur,Fenerbahçe'de oynarken Beşiktaş taraftarına karşı saygısız tavırlar içinde bulunmuştur. Ama böylesi sakin bir kızı o tavır içerisine sokan nedenler neydi bunu bilmiyoruz. Üstelik Profosyenel oyuncuların çoğu zaman bu tür olaylara karşılandıklarının sayısız örnekleri var. Mesala Okan Buruk İtalyaya galatasaraya büyük kazık atarak gitmiş,ama daha sonra gelip galatasarayda oynayabilmiştir. Onuda Geçelim Bizim Celil o ve ya bu sebeble hiç hazetmediğimiz Malatya'ya gitmemiş midir. Bunlar Sporun içinde olan şeyler. Ayrıca Nilay o hareketleri yaptıysa da gene bir İstanbul takımına yapmıştır. Buradaki maçlarda Samsun halkına ve de seyircisine saygısız bir tavrı olmadığına göre ve de bende Beşiktaşlı,Galatasaraylı yada Fenerbahçeli olmadığa göre, bence bir sorun yoktur. Sence de olmasın kardeşim.

FaT1h

dostlarım böyle şeylerin uzatmayalım takıma neler katabiliriz bunu konuşsak daha iyi olmazmı ?

jean